Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ba eu azi am chef sa ma cert! Numa sa am si cu cine... Stai sa vina B de la munci, ca cel mai bine imi iese cu el... Hihihihihi... Uneori e buna si cearta, mai... Mai eliberam energiile negative...
Chiar ma amuzam intr-o zi cu tampitii aia de Razvan si Dani. Aveau invitata o psiholoaga si tipa spunea ca e super sa injuri cateva minute pe zi, la volan sau in oglinda. Cica te mentine in forma si, in felul asta, iti eliberezi energiile ”in punga”, fara sa te certi cu nimeni. Mai tineti minte in desenele animate, cand tipa Tom motanul in borcan si fugea pe un deal, unde isi elibera tipatul??? Asa si cu injuratul asta...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Ba eu azi am chef sa ma cert! Numa sa am si cu cine... Stai sa vina B de la munci, ca cel mai bine imi iese cu el... Hihihihihi... Uneori e buna si cearta, mai... Mai eliberam energiile negative...
Chiar ma amuzam intr-o zi cu tampitii aia de Razvan si Dani. Aveau invitata o psiholoaga si tipa spunea ca e super sa injuri cateva minute pe zi, la volan sau in oglinda. Cica te mentine in forma si, in felul asta, iti eliberezi energiile ”in punga”, fara sa te certi cu nimeni. Mai tineti minte in desenele animate, cand tipa Tom motanul in borcan si fugea pe un deal, unde isi elibera tipatul??? Asa si cu injuratul asta...

Micul Yannis creste mare

adicatalea trebe' sa ma duc iar la job si o sa am o ora juma' de stat in trafic...dus,, inca una juma' intors...crez ca ma eliberez de numa

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, eu am dus-o cu telecabina la 1 an si 4 luni. Nu stiam ca sunt probleme si dupa un an.

Andries, la mine dupa un an a inceput stressul si mai mare cu mancarea.

Si_bv, eu ii fac baie singura mereu, exceptiile sunt cand e acasa sotul. Nu mi-e frica si nici nu ar avea de ce. E o rutina ca si multe altele.

Annisia, eu ma supar mai greu, nu stiu cum sa interpretez, eu nu as fi luat-o in nume de rau, dar cred ca voi 2 stiti mai bine ce si cum. Daca ai stii ce sut in fund am primit eu in weekend de la cineva apropiat, de fapt vreo 3 unu dupa altul, dar atunci da m-am suparat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

myral, iata 0722574250 sau 0241638251

poze cu noi
http://www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/

DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slippers76

Chiar asa, Annisia, hai sa n-o dam dupa garduri. Nici postarea ta n-a fost nici pe departe prietenoasa, si n-o sa ma convingi ca n-a fost cu adresa. Cat despre injuraturi, mai mult sau mai putin diplomatice, eu nu injur.

Eu injur la greu, asa ca ramai dupa gard... Nu are rost sa-ti mai explic, caci orisicum nu ai priceput nimic. Am incercat, dar... Ti s-a pus pata pe mine sau ce? Ma cunosc mai bine decat oricine. Tot ce spun e in gluma. Nu as face rau nici unei muste. Iar de criticat pe altii, nicio grija... NU fac lucruri care mie nu mi-ar placea sa-mi fie facute.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Maiiii ca sa vedeti om ciudat eu intr-un timp ii cantaream si pampersii ca observasem ca nu mai facea pipi noaptea. Mililitrii nu putem sa calculez la san.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La chestia cu intelesul nika e reciproca, asa ca putem sa o lasam cum a cazut. Dar eu tot nu injur. Prefer alte moduri de a ma descarca.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Roxule, nu am fata nimic cu nimeni... Nici macar nu stiu cum arata Slippers. Si nici nu ma intereseaza. Fiecare face ce vrea, mai nene... Cine sunt eu sa judec un om? De parca eu o-i fi v-reun model sau cum? Si cum sa judec un om pe care nu il cunosc? Mie si daca vine cineva si imi spune ceva de rau despre o persoana, nu cred... Daca mie nu mi-a facut nimic rau, de ce sa ma grabesc sa o cataloghez, doar pentru ca altul o face? Poate eu am alte criterii, vad altfel lucrurile...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Daniela am notat. Tu ai tinut-o in chilotei beker? Gasesc la farmacie? In 2 pampersi am tinut-o dar cred ca sunt mai buni chiloteii.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am reaparut si noi dupa ce am citit din urma la greu. Bun venit noilor proaspete mamici, ma bucur ca v-ati integrat asa usor printre noi.
Imi pare rau cand citesc de bebelusi bolnaviori carora la urez multa sanatate si imi creste sufletul de bucurie cand vad fotografii de copilasi durdulii si frumusei.

Noi am fost martea trecuta la control de 3 luni, aveam in ziua respectiva 6.580 si 61.5 cm. Vladi este putin cam mititel dar creste el. S-a nascut cu 4 Kg si 52 cm, deci ca sa fie in medie trebuia sa aiba jumatate de cm in plus. Am fost si la ORL si i-am taiat fraul limbii, chiar era cazul cu toate ca stiu ca s-ar fi desprins in timp. Chiar n-am vrut sa risc, iar trauma n-a fost mare. A plans 20 sec pana i-am dat putin sa suga si a trecut.
In rest e cuminte, doarme ca un om mare, ii dau sa pape intotdeauna inainte de baitza, apoi urmeaza imbaiatul la ora 8.30, masajul il face tati, mai papa putin iar la 9.30 il pun in patut si adoarme singur in cateva secunde. Sunt tare fericita ca am reusit performanta asta si chiar n-are importanta daca se mai trezeste rareori intre 4 si 5 dimineata. In rest, ora de trezire e pe la 7 cand papa si mai doarme o tura pana pe la 9 dimineata. In timpul zilei mai dormim, ne mai jucam, mai iesim afara...sunt zile mai bune sau mai proaste dar ne descurcam.

Am vazut ca s-a tot discutat problema diversificarii. Cu ajutorul lui DD nici nu ma gandesc sa incep mai devreme de 6 luni diversificarea. Am mare noroc ca am lapte in belsug, nici nu am inceput globulii de la Piciulika, careia ii multumesc tare mult. Vladi a mancat doar de 2 sau 3 ori lapte praf, in rest nici daca as vrea sa-i dau n-as reusi ca nu suporta nici biberonul si nici suzeta.

Am pus pe contul comun de pe Flickr fotografii de la botez, de cam multa vreme ce-i drept, n-am apucat sa va anunt dar am observat ca au fost descoperite si vizualizate.

Astazi implinim si noi 1 an de la concepere, avem si fotografii de cand aveam 8 celule, inainte de implantare. Daca sunteti curioase cum arata Vladi la 3 zile de la concepere puteti vedea aici.

Carmenita, eu i-am dat lui Vladi Debridat timp de 2 saptamani, 2 ml la 12 ore si a trecut tare usor prin perioada colicilor.

Betty78, felicitari pentru aniversare. Mario chiar evolueaza pe zi ce trece. Bravo!!

Sabina, te-am mai intrebat o data dar cred ca mesajul a trecut neobservat...stii cumva unde pot gasi partituri de pian cu cantecele pentru bebelusi? Eu am studiat pianul in copilarie si acum, in afara de faptul ca-l sterg de praf si il tin ca suport pentru fotografii...ocupa spatiu prin casa. As vrea totusi sa reincep sa descifrez niste partituri si n-as vrea sa o ia Vladi la fuga inainte de vreme. Asadar, ai vreo idee? Imi poti recomanda ceva?

Annisia, crezi ca Lass Baby l-ar ajuta si pe Vladi sa faca kk mai des? De ex n-a mai facut de sambata dar nu pare sa-l deranjeze... Citeam in ceva reviste ca e ok sa faca si un mega scaun pe saptamana. Mi se pare cam mult totusi fara sa faca kk...

ancadragoman, nu lasa pe bb sa adoarma la san si incearca sa-i maresti distanta intre mese, chiar daca incepe sa planga. Incearca sa-i ocupi timpul cu ceva pana trec macar 2 ore intre supturi. Cu timpul o sa poti mari la 3 ore. (acum am vazut ca a scris si Sabina )

Si bv, incearca Debridat, 2 ml la 12 ore. Sigur o sa-i faca bine. Parerea mea e ca e cam devreme pentru pernuta. Mie mi-a recomandat dr neonatolog sa-i pun saltelutza ridicata la 30 cm, ajuta si atunci cand bb nu ragaie.

Revin ca e ora de papa.

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput