Strumfi de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Mai ce-i cu traficul asta intens?

Cum ziceam, pe Flikr nu ma lasa sa vad nik...si pt ca am insistat imi si spune ca poate contine material care contravine cu valorile morale ale tarii si cica daca nu-mi convine sa dau clic nu stiu unde...ar fi frumos sa ii reclam ca nu pot sa va vad pozele, nu?

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Simo, te asteptam acasica, sa vizionezi linistita poze decadente cu mine si cu Miruna. Coruptie morala de mare clasa, ai sa vezi!

Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Simo, tu ai plecat, ca in Tudor ajungeam usor, cu 43-ul. Da pana in Dubai!

Oana

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Atunci te astept la o cafea pe bune in ianuarie

Si ca s ama iau de semnatura ta ca de mult ma tin...Pai Dl. Simo mereu te admira pentru radacini si aripi...si ce cauta scuzele alea acolo? sa imi arati una care nu a facut asta si ...nu stiu...gandeste-te tu la o pedeapsa. De aia e scris si in regulament sa nu ne luam de greselile gramaticale si de tehnoredactare pentru ca scriem in graba, uneori cu un copil urlator, sau in brate sau mufat sau sau...asa ca te rog sterge...lasa numai citatul ala atat de frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Simo, gata, m-am conformat. (dar acum, pe bune, tu ai citit regulamentul? Poate pimesc avertisment pentru intrebarea asta

Ma bucur ca-ti place asta cu radacinile si aripile. Of! De as putea sa-mi cresc asa copiii! Sa le pun temelia, sa stie ca au unde se intoarce mereu, si sa ii las sa zboare.
Stiti ce astept eu cel mai mult: sa ajunga copiii mei adolescenti. Abia astept. Sa-i vad asa, tineri rebeli, cu personalitate (chiar si mai multe, vb lui Aylin, decat deloc).
Dar pana atunci...sa-i vad eu cu dinti (pe unu') sau macar la serbarea de duminica (pe altul)

(n-am somn; de fapt parca as sta culcata sa citesc ceva, dar sotul invata si ii tin companie; pana la prima strigare a lui Victor, ca asa i-am promis. Si parca vezi ca azi o sa se trezeasca pe la 5-6

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Gata. Ma duc sa citesc. Ca si din pat tot ii tin companie, nu. Si ce, o sa ma vada ca dorm?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

oana normal ca am citit ...e scurtut...si da, ar fi minunat sa putem sa ne crestem asa copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Fetelor saru'mana de raspunsuri, ezit intre vinete si pui cu smantana... si deja mi_e o foameeee! Oricum trebuie sa imi iasa perfect ca am o concurenta!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

off fetelor tare dragi imi sunteti ...imi e cam dor sa citesc zi de zi si sa mai si raspund dar nu am timp si knd am...fac altele...

va pupam

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

vizionat nishte pozici printre care ale liei si ale lui valensunteti super fetelorrrrrrrrrrrrrr

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Am reusit si eu acum sa deschid calculatorul pe ziua de azi.Multumesc mult Lorinei si Liei pentru lamuriri.Cred ca am priceput.

Pe de alta parte,am vrut eu sa stiu o lista pentru diversificare si acum am copiat vreo 5 si am gasii si 3 carti in mailul comun.Ce ma fac ?

O sa incerc eu sa sintetizez ceva si mai intreb daca nu iese.

Nu vreau sa ma intelegeti gresit cum ca nu intreb pediatrul si intreb aici, dar...pediatra mea stie ca deja noi am inceput diersificarea asa cum ne-a recomandat la 2 luni si noi de fapt papam inca numai piept.Nu vreau sa o schimb pentru ca nu am acum timp de alergat asa ca zic si eu ca ea si fac altfel.

Merg sa mai citesc vreo 9 pagini din urma.

mamica lui Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Mihalea, sorry ca am scris mesajul de 2 ori si ca ti-am stricat numele! Suuces la doctor!

Aylin multi

Azi a venit la mine o prietena cu o fetita mai mare cu 3 saptamai ca Matei. M-am dus eu la poarta sa o ajut, am luat fetita in brate si in clipa in care am intrat in casa au inceput amandoi copii sa urle! Dar nu a mai auzit casa urlete in halul ala. I-am pus in camere diferite si tot plangeu, cu tipete si lacrimi multe. Eu si prietena mea, mame fara suflet radeam in hohot. Dupa 5 minute insa s-au potolit amandoi, au inceput sa se priveasca, sa-si zambeasca si sa se joace in gym. Pe urma nu s-au mai bagat inseama si si-a vazut fiecare de ale lui. Dar tare haiosi erau cand plangeau ei asa afectati.

fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput