Strumfi de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
si sa stii ca si eu am personalitati multiple. in functie de starea de spirit zici ca sunt alt om. de ma uimesc si pe mine cateodata. las', bine ca nu intra in conflict personalitatile intre ele! decat deloc, mai bine mai multe!

Aylin, daca voi nu ajungeti aici, eu sigur ajung la Bucuresti. I-am tot promis nasului Mirunei ca o sa-l vizitam acolo, in mediul lui. Probabil nu anul asta, de vreme ce tot incerc sa intru in spiritul sarbatorilor. Dar cand ajungem, te caut.

Monica, mare dreptate ai cu recititul... Eu am reluat acum cateva dinre cartile care m-au marcat in adolescenta si m-am ingrozit: uitasem o multime de lucruri, simteam ca le citesc pentru prima oara. Nu-mi venea sa cred ca dormisem cu cartile alea sub perna, ca ma pasionasera candva.
Lia si
www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Proba de semnatura!! (Am primit in sfarsiiit dezlegare de la D. sa incarc si eu ceva poze cu Miruna.![]()
![]()
)
Lia siwww.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
Superba !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
aylin_tarcan spune:
mai am 6 minute si dau stingerea (adica aprinderea la televizor)
lio, greu cu dezlegarea asta...ca de cand o asteptam!
poza "iar cu mami" e de revista nu alta! iar Runa-Una ta e bucatica rupta din tine. de D. nu zic nimic, ca nu ai avut dezlegare sa il pui si pe el la semnatura ![]()
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
ghinetz spune:
Asa...am descoperit - intre timp - si eu cine e Una. Am rascolit tot, dar nu in memorie, ca aia m-a lasat. In biblioteca.
valen io ti-am zis ca-mi place Sarah de mor. Daca nu mi-o dai de nora, eu ti-o fur. Si o fur si pe Ines pentru Victor. Si-o sa povesteasca ei patru: fetele cum au fost in Cuba, despre oceanul turcoaz - pana n-am vazut am crezut ca folosesti doar figuri de stil - ai mei baieti cum se plimbau pe trotuare mocirloase si in zgomot de masini. Acum fara gluma - nu ca asta cu petitul ar fi vreo gluma - ai o familie superba! 15 kg ziceai. Pai fara alea 15 kg ramai anorexica.
Vad ca nu-s singura fara somn.
Lia, de cand voiam sa ma desfat cu pozele Mirunei, asa calup, nu doar cu tzaraita. Multumim dlui D pentru ingaduinta.
quote:
decat deloc, mai bine mai multe!
Aylin, mi-ai placut aici de numa'. Si nu doar aici. Si sunt invidioasa ca vrei sa mergi numai la Suceava si la mine la Iasi nu.
Oana
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Aylin, si mie mi-a placut teribil poza Liei - aia de care ziceai, dar dupa www.flickr.com/photos/15329177@N08/2103325841/in/photostream/" target="_blank">asta ma topesc. Mai, atatea fete frumoase...eu mai fac baieti, ca pe astia de-i am deja i-am dat. (sau, ma rog, incerc si eu sa-i dau)
Oana
liadorian spune:
Diana, Aylin,
! Pai de cand il bat la cap pe D... Dar acum ca am spart ghiata, sa te tii!!
Oana, visul meu e sa ne vedem toate la mare, pe plaja. Tii minte cand planuiam noi sa fugim la mare sa nastem in apa?
Pai ce sindrofie de bebei ar iesi acum!!! Ma doare mintea numai cand ma gandesc. Hai sa facem chestia asta posibila, ce spuneti? Sa ne dam intalnire la mare, candva in iulie-august, sa sarbatorim cum trebuie un an de cand avem bebeii.
Lia si
www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
Simo78 spune:
Mai ce-i cu traficul asta intens?
Cum ziceam, pe Flikr nu ma lasa sa vad nik...si pt ca am insistat imi si spune ca poate contine material care contravine cu valorile morale ale tarii
si cica daca nu-mi convine sa dau clic nu stiu unde...ar fi frumos sa ii reclam ca nu pot sa va vad pozele, nu? 
Simo
mami de Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
ghinetz spune:
Io tare cred ca nu mai rezist sa nu vad macar pe cate una pana la vara. Pai acum voi sunteti "viata mea sociala", ca pe bune, nu am mai iesit de enorm de mult timp cu nimeni (exceptie o ora de 1 decembrie). Si nici nu prea cred ca am cum sa ies curand "in/la lume". Asa ca asteptati-ma ca ajung: la Vaslui, la Suceava, la Bucuresti, aici colea la Gabi (Arama)
Oana
X-ray spune:
am zis ca nu mai scriu nimic,citesc si ma culc ,si asa sunt rupta de oboseala....dar nu pot
pai am vazut o familie fff faina,ce mai de pus in tablouri.bravo valen,o vacanta superba.oana are dreptate sa nu slabesti 15 kg ca ajungi anorexica!si ce dragute sunt fetele.
fetelor(profele)cand citesc de carti,camil petrescu sau alte informatii de genul imi vine sa bag capul in pamant ca strutul,in liceu si generala eram ca o sugativa de carti si acum simt ca am craniul nelocuit zau...
samadhisarbatori fericite si tie
michy nu-i atat de groaznica decalotarea,stai linistita.eu una o vad necesara insa.
lia miru e dementiala.
si mi-e somn si elisa mea a adormit in mijlocul patului,deci eu unde ma culc?
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
ghinetz spune:
Simo, tu ai plecat, ca in Tudor ajungeam usor, cu 43-ul. Da pana in Dubai!
Oana