Strumfi de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
oaana spune:
quote:
Se poate si din lapte praf,am facut eu uneori la primul copil.Originally posted by andreea c
si nu se poate si din lapte praf ca eu nu am de gand sa-i dau lapte de vaca de acum?
Andreeade
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mychydutza spune:
astazi ma duc cu Andrei la vaccinu de 4 luni. unde se face ? tot in jambon? iar o sa planga, iar o sa ma puna sa-l tin si mie mi se rupe inima cand vad ca sufera! asta e!
anto sa sti ca de multe ori m-am gandit la chestia cu "copilu intareste casnicia".....in care credeam inainte sa am pe bebe.acu mi-am dat seama ca e doar o afirmatie oarecare. nici pe departe. oricum de cand am copilul eu personal am aplanat multe conflicte si am cedat de multe ori in fata sotului din dorinta de a nu ne certa in fatza copilului.cred ca e si asta o realizare, mai ales ca sunt rea de gura si certareatza de felu meu si nu-mi place sa las de la mine! dar cum cel mai destept cedeaza primu..........
razatoarea aia pt fructele lu bebe o gasesc la orice menaj?
*mihaela*
burtika spune:
multumesc mult pentru raspunsuri liadorian, simo78, antoanela73, i_ulia (sper ca nu am sarit pe nimeni) multi
si cate o 
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
CarlaV spune:
Nico, erau reale fazele, cam de plans dar pe mine m-au amuzat. Martori au fost un colonel si un locotenent major, iar in celalalt caz cam toata sectia... Bine ca s-a rezolvat cu Andra, bravo.
Andutzy, nici noi nu ne
de impacare, pentru ca eu sunt orgolioasa si trebuie sa astept sa-mi treaca.
Aylin, si la noi e la fel, eu ma enervez si sotul ma ia in brate, asa ca n-am experienta in aplanarea conflictelor. El nu si-a iesit din sarite decat de 2-3 ori in 14 ani dar si cand a facut-o...brrr! Si eu am inceput sarcina cu 51,5 kg, am luat 7 si acum am 50, mai vreau 2-3 dar nu se lipesc.
Si eu fac liste cu de toate, fisiere si notite in agenda. La mine partea practica si cea romantica sunt in echilibru, memoria vad ca incepe sa ma lase si simt nevoia de liste
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
Gabrielabv spune:
Luna am si eu o prietena in situatia ta in legatura cu ochisorul copilului si dr i-a recomandat sa faca exercitii in sensul ca tb sa-i acopere ochiul bun cu un pansament si sa-i plimbe ceva in fata, sa o oblige sa urmarasca cu ochisorul cu probleme. Asta cateva minute si apoi marit timpul treptat. E doar nevoie sa intareasca muschiul ocular
Valen ce imaginatie bogata aveti la alintaturi, m-au amuzat teribil![]()
Lia Miruna ta e de milioane in pozica poznasa
Aylin m-ai dat gata cu mesajul tau cu diversificarea, l-am copiat si eu ca tare e bun, iar in alta ordine de idei, ce bine de tine sa ai doar atatea kg, oare nu se molipseste?
Antoanela ce draguta ai fost cu concediul medical, lasa ca mai bine e acasa ca de servici ai timp sa te saturi
ca bine zici in legatura cu copiii
Monicabo mie dr imi tot spunea de Dragos ca seamana cu noi, mai slabuti, ce sa ma tot agit atata. Vad ca si tu esti slaba asa ca Andreea iti seamana
aylin_tarcan spune:
ghinetz, eu am nascut la 6 luni un baietel care nu a supravietuit. chiar anul trecut in septembrie.
ame, alma parca parca papa ceva ceva. adica nu mai sta chiar nemancata, mai gusta si ea cate un pic. mi-e tare frica ca o sa mi se recomande piureuri si suculete. ca eu nu vreau. luna asta iar o sa ia foarte putin. dar nu ma las. insist pana nu s-o mai putea. voi cum mai stati? buna problema cu scaunelele. eu nu vreau unul foarte scump, dar bun daca se poate ![]()
olguttza, deci mai exisa copii ca alma.
mi-a placut intamplarea.
gabriela, bun bun, dar cam gol. adica trebuie completat cu date, ca altfel...degeaba! oricum, parca mi s-a mai conturat cate ceva. trimit la voi niste kile in minus. si mai las si la mine pret de 1.5. 
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
elizas spune:
Cristina, referitor la mesajul tau despre maternitate, desi nu ma asteptam, pentru ca am nascut in orasul natal, in judetul Cluj, oras mic, am avut parte de o ingrijire deosebita. Poate aceasta se datora si faptului ca in momentul cand s-a nascut Amelia mai erau doar 4 bebelusi pe sectie. Am fost la propriu rasfatata in spital, fara sa fac uz de multe incurajari banesti. Am stat cam o saptamana acolo, pentru ca pitica mea a facut icter mai pronuntat, dar saptamana aceea a fost printre cele mai fericite din viata mea. Doar eu si bebelusa mea, intr-un spatiu primitor si curat, ingrijite de un personal deosebit de serviabil. Pe primii doi copii i-am nascut la maternitatea din Ploiesti intr-un mediu aproape ostil. Era ca si cum parca noi, pacientele eram dusmanii personalului de acolo, sibincercam sa il mai imbunam cu cate ceva, cadouri... Daca as fi stiut ca in orasele mai mici esti ingrijit mai bine, m-as fi dus de la inceput acolo.
Fetelor, voi aveti probleme cu memoria? La celelalte nasteri nu am avut acest simptom, insa acum a devenit de-a dreptul suparator.
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
oaana spune:
hellou tuturor..
eu sunt asemeni vremii: cand ninge,cand ploua-apropo cum se scrie ploua s-au plooo..s-au ma rog altfel decat scriu eu![]()
ma dor toate oasele,mor de somn,dar cum se intampla de obicei unul doarme unul ba..
trezirile dese continua,dar poate ca din vina mea ca atipesc in timpul alaptarii si nu imi mai dau seama cat papa![]()
asta e,poate dupa un an dorm si eu mai bine
sa il laud si eu un pic pe Aaron,caci nu prea am facut-o pana acum:a inceput sa prinda jucariile,sta in funduletz sustinut,sta in picioare(sustinut)chiar si un minut,rade in hohote-seamana cu mine-,se uita tot timpul dupa fratiorul lui,si cand il las cu tati ca sa merg la bucatarie,imcepe sa maraie ,sa se agite,cum il aduce in prezenta mea,se linisteste...deci?am inca un copil mamos![]()
In rest suntem bine,eu mai am timp sa cos goblen-cate putin ce-i drept-,sa crosetez,sa fac paine,imi place teribil painea de casa si mananc un sfert cand e calda,cred ca nu o sa slabesc in curand ,nu?![]()
Apropo,mai are cineva ca mine un colac in jurul burtii,de care nu pot scapa nicicum?si se vede bine,ca eu port pantalonii sub burta mereu,nu pot altfel.
Despre discutiile aprinse...mai am si eu cu sotul,dar nu aprinse(eu sunt cea cu gura mai mare)dar nu ne certam niciodata cu tonul ridicat...si sotul meu stie cum sa ma calmeze,el imi spune mereu "te iubesc"..si dupa o discutie in contradictoriu imi spune de mai multe ori:"si totusi eu te iubesc"![]()
Nico,ma bucur mulrt pentru reusita cu bebe.
o zi buna tuturor,ma duc sa atipesc si eu putin,ca a adormit si cel mic.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
liadorian spune:
Cristina, eu mi-am copiat reteta ta, sunt moarta dupa prajituri cu mere. Cat despre povestea de la maternitate - brr... Tare greu trebuie sa-ti fi fost! Eu mereu spun ca am fost super norocoasa fiindca am dat peste o moasa draguta, peste asistente dragute, peste colege de salon dragute etc. asa incat n-a mai contat restul... Eram asa de absorbita de bebe, ca n-am mai vazut si chestiile naspa de pe langa mine.
Monica, chiar e ciudat cum n-a luat Andreea in greutate, chiar daca papa bine. Dar daca e vesela si activa, asa cum spui, poate ca nu-s motive sa te ingrijorezi.
Ame, Timi, Gabriela, ma bucur ca va place umflatica mea.
olguttza, ce m-a impresionat povestea Olgutei tale geloase!
Lia si
Miruna Demetra
andicu spune:
Salutari si de la noi!
Olguttza, ce ma bucur ca mai citesc si eu de mancaciosi ca al meu!
ma tot gandeam ca tot creste, creste, se mira lumea, iesim din tipare, dar ce sa facem daca asa cere! sanatosi sa fim!
Filip are aproape 10 kg la 5 luni 1/2 si culmea e ca mananca mai putin de vreo 2 saptamani!
Anto, multumim de exemplele cu diversificarea!
exact de ce spuneai tu, mi-e teama ca s-a intamplat la noi:
M-am luat dupa doctori aici si am patit-o cu FIlip cu legumele! am inceput cu fructe ca cica e grasun si de-aia e mai bine asa, si acum imi refuza piureul de legume! nu stiu ce sa-i fac, il scuipa indiferent ce combinatii i-as face, nici supa, nimic. Am vrut sa incep sa-i dau si carnita de pui in piure si la fel, a scuipat-o!(carnita i-o dau dupa 2 sapt de cand am inceput cu legumele); am zis ca-l las vreo 2 zile, ca nu-i pregatit si mai incerc. In schimb, la fructe, e disperat! mancanca piureurile cu branzica sau fara si plange ca mai vrea! culmea e ca la inceput manca, acum , pe masura ce-i mai introduc cate-o leguma, si cu 2 sau cu 3 daca fac piure, refuza. De fapt, manca doar piue de morcov cu dovlecel, atat.
Aveti vreun sfat , va rog?! ce sa-i fac ca sa manance si legume? cineva mi-a sugerat sa-i pun lapte formula, un pic in piure. e ok?
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi

de