Strumfi de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna ziua, de acum.
Am citit din urma pe diagonala (Ce? Numai Iorga sa o faca?)

Sunt singura cu doi copii, din care unul - cel mare - bolnav. Dar am copii cuminti, manca-i-ar mama de puisori. Acum stau amandoi, unul in pat, altul in boncer. Daca sunt impreuna aproape ca nu mai au nevoi de mine. Victor cel putin e foarte fericit numai daca se uita la Stefan. Am invata deci sa am descurc cu doi copii. Sa trec peste clipele cand mi-e greu - de obicei la somnul de pranz - si sa vad partea plina a paharului.

Asa...acum din ce imi mai amintesc:
Aylin asa vreau sa fie si sotul meu. sa nu ma bage in seama, sa ma dragaleasca si sa ma pupe cand sunt nervoasa. Am sa-i mai zic. A! Si vorbeai de o "prima sarcina?" Sau nu am inteles eu bine. Scuze, nu stiu despre ce vorbeai.
Valen vrem vesti despre "amicul Fidel". Si Pozeeee.
iuli_a, mai povesteste-ne despre voi, despre cum v-ati acomodat acolo. Cum e? Cum te simti? (mai spune-ne si ce mai citesti, mai recomanda-mi si mie cate ceva)
Luna, pupici Adelicioasei. Si felicitari pentru gramele de luna asta. Bravo. O sa dati voi de capat si laptelui. O sa fie totul bine, ai sa vezi
Lia, nu stiu sa-ti raspund despre vaccin. Iar in legatura cu buchetul de flori... si eu tin musai sa-ti daruiesc tie o floare. Dar lasa...ajung eu si la Suceava. Mai ales ca noua pasiune a lui Stefan e spatiul,astrele, iar sotul i-a promis ca-l duca la Observatorul astronomic de la Suceava. Poate vacanta asta.
jadi asta cu Vlad si fericirea de a calatori cu Thomas mi-a amintit de un amic care si-a dus copiii (unul de 5 si altul de 3 ani) cu maxi pana in orasul cel mai apropiat (Tg Frumos), iar de acolo inapoi in Iasi cu trenul. Un personal de ala, supraetajat. Cica a fost pentru copii ce-a mai frumoasa zi (ma rog, asa spuneau ei, mai ales fetita cea mare). Frumosi copiii. Si curati. Ce simplu si usori ii poti face fericiti.
Anto, eu cred ca de emotii ai patit-o. Mie asa mi se intampla. Dar...pana la urma, a fost bine. Stie si organismul nostru ce stie. Nu erai pregatita inca sa mergi la serviciu, nu?

Oana

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Asa, ca ma tot gandeam sa va spun: pe mine ma cam deranjeaza mesajele de genul: "mie nu-mi raspunde nimeni ca nu-s populara" sau "am lipsit, dar nu mi-a dus nimeni dorul" sau "ce, daca eu n-am timp de forum, ca am familie, casa si copii, inseamna ca nu ma bagati in seama"
De fapt, fara cam. Ma deranjeaza pur si simplu.

Oana

Mergi la inceput

quote:
eu jur ca nu am mai fost demult asa obosita...

alina.a Si eu am jurat de multe ori ca e asa. De atat de muuulte, ca nici nu mai stiu. Noroc insa ca mereu a mai fost loc de oboseala in plus.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Oana (ghinetz) ca tot iti plac mesajele astea, lipsesc si eu o dimineata si nu intreaba nimeni de mine?

Luna deci o sa treceti pe lapte cu proteine din soia?

aylin ce mai face Alma? tot nemancata sta? eu nu reusesc deloc cu sanul, ma mulg cand pot si ii dau oricat de putin as scoate. Noaptea suge in continuare. Sunt frustrata din cauza asta dar nu o pot obliga.

valen, sunt si eu curioasa cum a fost in Cuba

lia, imi place la nebunie costumasul rosu al Mirunei.

Voi ce scaunele de masa veti cumpara?

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Ame pe bune ca voiam sa intreb. De tine si de Nonna

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Ame pe bune ca voiam sa intreb. De tine si de Nonna

Oana

Haha, mersi. Multa sanatate lui Stefan
Copiii tai dorm in aceeasi camera?
Sa stii ca si eu pot citi in diagonala da degeaba, ca nu-s geniu

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

neatza!

io fac branza calcica din lapte praf, nici nu mi-am pus problema sa trec la asta din comert. si-o prepar doar din 250 ml pt. ca ii este suficient pt. 2 portii (2 zile).
cerealele i le dau seara pt. asa mi-a recomandat si pediatrul si asa scrie si pe cutie. plus de asta, e si aspectul practic: daca nu-i dau seara cereale, mi se trezeste noaptea de foame, ceea ce inseamna inca 240 ml lapte. asa ca, oricum as da-o, tot mi se ingrasa.

sa va intreb ceva: bebelusii vostri sunt gelosi??? pt. ca eu tot nu-mi revin de-aseara... am fost in vizita la niste prieteni care au o fetita de 3 luni; mititica este la fel ca Alma (Aylin): nu doarme, nu mananca si urla toata ziua si toata noaptea (eu cred ca are colici, maica'sa ma contrazice mereu, asa ca....). ei bine, aseara fetita era in astfel de crize si, la un moment dat, sotul meu a luat-o in brate sa se plimbe cu ea, sa-i arate luminite si alte alea, doar doar o calma-o. olga era la mine-n brate in momentele alea. ei bine, cand l-a vazut pe tat'su c-o ia in brate pe cea mica, intai s-a incruntat, a-nceput sa vocifereze in legea ei (ii stiu limbajul) si-apoi a apucat-o un plans, cu lacrimi innodate-n barbie. degeaba am luat-o la pupat si la alintat, degeaba m-am plimbat si eu cu ea prin casa, pe langa taica'su, nimic! ei bine, fii'mea nu s-a calmat pana n-a lasat taica'su bebelusha si a luat-o pe ea in brate! am zis ca e coincidenta, ca nu se poate asa ceva la varsta asta. DAR, dupa vreo ora si ceva, cand olga era in brate la sotul meu, am luat eu fetita (care urla din toti rarunchii); si istoria s-a repetat. nu-mi vine a crede....!!!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

quote:
Copiii tai dorm in aceeasi camera?

Nu. Nu inca. ieri la pranz am incercat sa-i culc in aceeasi camera, dar Victor mai nou isi "canta/lalaie" cand tr sa adoarma si Stefan mi-a zis ca lui ii vine s arada cand aude. Si uite asa...atipeste unul, canta altul, atipeste altul, vrea celalalt apa. Il mai pacalesc pe Stefan ca ma duc sa ii dau lui Victor sa pape, el sa ma astepte in pat, ca vin sa-l culc. Si adoarme singur.

quote:
Sa stii ca si eu pot citi in diagonala da degeaba, ca nu-s geniu

Of! Si eu care chiar credeam ca ma apropi vertiginos de genialitate daca reusesc asta. Da lu' iorga cum de i-a iesit???

O chestie faina cu Iorga, am citit-o pe undeva, nu mai stiu pe unde:
"Cica, plin de sine, Iorga ii spune unui inginer - renumit, dar nu mai stiu eu cine:
-Ce sa invat eu de la un inginer, domnule x?
Raspunsul inginerului:
-Masura, domnule Iorga."

Asa ca... pentru toate inginerele de la noi (chiar, avem? sau aici s-au adunat numai profele de romana?).

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Nico(nma) iti tinem pumnii, sper sa continui cu vestile bune.

Lia e tare dulce Miruna.

Fetele care povestiti ce mult ii iubesc fratiorii mai mari pe strumfi(mai ales Luna si Nico) mai ca-mi faceti pofta sa mai fac un bebe....hmmm....

Am fost cu Sophie in magazine, de data asta era treaza si purtata in brate si culege la complimente fata mea de-mi creste inima de mi-e teama ca pocneste. Intr-n magazin m-am asezat pe fotoliu si o tineam in piciare la mine in brate si a inceput show-ul:dadea din maini,radea sse uita daca e admirata si iar o lua de la capat de s-au adunat vazatorii in jurul nostru. Duminica a dus-o tata-su in "marsupiu" intoarsa in fata, i-a placut foarte mult, intindea mainile sa prinda tot ba a inceput sa tipe la lume. Va dati seama ce succes a avut sotul meu.....si ce mandru a fost.
Nopaptea se trezeste sa faca exercitii si mai nou sa tipe.....Ieri a ras prima data cu hohote si au auzit-o si bunicii ca vorbeam cu ei pe IM.
Joi vin parintii mei la noi,nici nu va imaginati ce mult ii asteptam.Sper sa se descurce ca zboara pt prima data si nici nu vorbesc nici o limba de circulatie internationala.

MA duc sa citesc din urma,daca ma lasa Sophie.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Oana, avem ingineri , cum nu! Nu stiu daca a fost de la emotii, dr a zis ca e o viroza stomacala, a durat mai multe zile nu a fost doar un episod. Cica e f comun pe aici, eu pana acum scapasem.

Si acum cateva raspunsuri din urma.

Alina, sa va fie de bine petrecerea, v-am admirat, sunteti doua frumoase.

Simo, Lavi, Nico, Lia, mersi, .

Mychydutza, si eu sunt mai sensibila de cand cu bb, adica rezist mai greu la stres si sunt mai plangacioasa.
Sper si eu ca e temporar si voi fi din nou viteaza.

Nico, ma bucur ca Andra a scapat de orteze, bravo. Noi am luat premergator la Victor dar lui nu i-a placut ca deja mergea in 4 labe si avea mai multa libertate asa. Daca nu are scari sau praguri de care sa se impiedice, cred ca e ok sa-l folosesti, dar cu masura, bineinteles.

Ashera, multa sanatate lui bebe Chris.

Nona, v-am admirat in poze, ai doi baieti frumosi, felicitari pt dintisor.

Jadi, si Sonia face kk cu efort si scremete de cand mananca solide. Pe ea o ajuta para. Sanatate, sa scapi de tuse.

Lia, cu biberonul am tot incercat pana am reusit; nici acum nu-l ia din prima, se mai stramba, mai plange un pic, dar cand o loveste foamea il primeste. Oricum e un progres notabil. Intrebai despre diversificare, cum iti dai seama cand s-a saturat, pai va fi foarte clar, inchide gura si nu mai vrea, o sa vezi ca daca e satula nu mai reusesti sa-i strecori nici un gram in gura. Iar marimea portiilor eu apreciez ca trebuie sa fie egala cu cantitatea de lapte baut la o masa la varsta respectiva, deci la 6 luni in jur de 200 de grame. Dar asta vine treptat, nu va manca atat din prima.

Gabriela, eu am ajuns la concluzia ca cine a zis ca un copil sudeaza un cuplu a fost poet si burlac. Adevarul e ca ai nevoie de un cuplu stabil si puternic ca sa reziste la toate schimbarile si stresul pe care le aduc venirea unui copil si mai tarziu educatia lui. Pe mine ma ajuta mult sotul cu ambii copii si tot simt ca ma lasa balamalele uneori. Te inteleg ca esti suparata, dar incearca sa lamuresti calm cu sotul tau ceea ce te supara si nu lua decizii majore la suparare. Bafta si rabdare.

Pup fetele, o zi frumoasa in continuare,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput