PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Lili, vaccinul este obligatoriu, ROR - priorix. Razvanel l-a facut la 1 an si o luna. Dar vad ca ti-a raspuns si Anasia.

Babee, imi pare rau de ceea ce i s-a intamplat lui Phillip la gradinita. Nu e cam mic sa-l ameninte cu asa o creatura? N-am mai auzit asa ceva! Mi se pare cam dura educatoarea. Si eu zic, ca si Sabina ca e prea mic si nu merita asa ceva. De obicei, de sarbatori trebuie sa fim iertatori si uitam orice, mai ales unui copil. Cat de rau poate gresi un copil? Pana la urma, el nici nu stie cum a gresit, dar faptul ca a primit asa ceva in locul darurilor de Mos Nicolae o sa-l tina minte si nu e bine. Inca o data, imi pare rau! mult, sa-i treaca!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Fetelor, la capitolul infiintari de gradi, si mie mi-ar placea sa infiintez una, dar deocamdata e cam greu cu finantele. Insa, nu se stie niciodata, poate intr-o zi...

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

A! Fetele, am uitat sa va povestesc, am avut vineri seara petrecerea de Craciun cu firma, in avans. A fost cu tematica western, la "Caru' cu Bere" si i-am avut invitati pe cei de la trupa JukeBox (de la Cronica Carcotasilor) si pe Stefan Banica Jr. A fost cam inghesuiala, ca noi suntem vreo 400 si am fost fara "remorca" dupa noi. Dar distractie maxima! Vedeti si in poze, la "Poze Razvan, mami si altele", daca vreti, bineinteles!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabina, Gina asa mi-ar placea...dar aici totul e de spatiu.Ideal este la casa(cum e gradi actuala), curte mare si camere minim 3, bucatarie etc.Si ca sa inchiriez costa de rupe, ca sa cumpar si mai si.Dar poate poate reusesc

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Da, Babee, imi inchipui cam cat ar costa, dar stii cum e: speranta moare ultima, nu?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee in principiu as fi reactionat ca tine. In plus acum am descoperit site-ul lui Nikolaus da tu un search pe google cu St Nikolaus si iti apare iar acolo Nikolaus zice clar: Eu nu pedepsesc copii. Stiu ca foarte multi parinti se folosesc de mine pentru a corecta greselile lor de educatie. Da un print si mergi cu ea la educatoare si spune-i ca tu una crezi in treaba asta si mai crezi ca Philip nu trebuie sa plateasca pentru greselile nimanui. Nu il muta de la gradi ar fi prea traumatizant pentru el explica-i ca de fapt acel Krampus nu este nimic mai mult de cat o cioco pentru ca Nikolaus nu ii pedepseste pe copii.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Miruna nu-mi place sa insist, o sa vedem cum va fi in continuare.Am aruncat porcaria aia de cioco iar Nikolo primiti de la noi i-am ascuns.O sa ii sparg si le dau cate putin daca vor.Relativ a uitat-zic eu.Of
Rebecca doarme de 3 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

i-am dat augumentin de dimineata si a facu kk de 2 ori.diseara ii dau biotics.ma duc sa-l schimb si sper sa revin curand cu reteta de biscuiti.ms de raspunsuri gina,anasia
revinIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Astazi am cumparat un fel de margelute de burete si pentru activitatea de dupa amiaza.Rebecca ne dadea la mana, eu si Phillip am insirat de zor.Acum le purtam tantosi si ne admiram unii pe ceilalti.

Am uitat sa va spun ca ieri la Zoo la casa elefantilor era tematica pentru copii:lumanari de Craciun.Am decupat un elefant si l-am impopotonat , si un clopotel,Phillip a fost super incantat.Ia sa fac niste poze sa va arat clopotelul si margelele noastre

margelute,clopotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Genie, sa stii ca ai dreptate cu mutrita aia de nou nascut, imi aduc aminte de la Daria ca eram fericita cand o auzeam plangand noaptea si abia asteptam sa ma duc in camera ei sa ii dau papa... Parca o vad cu pumnutul in gurita de foame... imi venea sa o mananc! Hai, ca m-ai incurajat, zau.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput