PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
Amami spune:
Hop si noi pe aici! Ce
ati fost weekendul asta.
Anasia merci de retete. O sa incerc si eu biscuitii si batoanele cu branza de vaci.
Muuh go ahead cu listuta daca ai timp. Suna bine organizarea ce vrei sa o faci. Referitor la intrebarea ta cum se comporta bebicii cand sunt musafiri, noi suntem din categoria celor care nu prea au treaba cu baby cand vine cineva in vizita. Sebi in general e rezervat in primele 5 min. dupa care devine f. prietenos si vrea sa se joace cu tine. Mai vine si pe la noi din cand in cand, mai sta si in high chair-ul lui mai ales daca luam masa cu musafirii. Papa si el una alta. In general e f.ok cu musafirii.
Mada drum bun si vacanta placuta in Ro. Despre jucarii, incearca eventual cu un telefon de jucarie (daca n-are deja) sau uite ce am mai gasit pe amazon.com (nu tr.sa i le comanzi online daca nu iti ajung pana duminica; sunt convinsa ca le gasesti si in ceva mag. de jucarii)
Vtech - Rhyme & Discover Book
http://www.amazon.com/VTech-80-60800-Vtech-Rhyme-Discover/dp/B00009KWV7/ref=sr_1_21?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1197305122&sr=1-21
Fisher Price Brilliant Basics Stacking Action Blocks
http://www.amazon.com/Fisher-Brilliant-Basics-Stacking-Action/dp/B00006IJE6/ref=pd_sim_t?ie=UTF8&qid=1197305122&sr=1-21
Laugh & Learn Cookie Shape Surprise
http://www.amazon.com/Laugh-Learn-Cookie-Shape-Surprise/dp/B000NW3LXI/ref=pd_sim_t_img_20
Babee Si eu as fi procedat la fel cat tine cu educatoarea. Aici in general exista o atitudine de a nu-i spune copilului/elevului ca a gresit direct in fata ci intr-o maniera in care sa-l faci sa nu se simta prost fata de ceilalti. Am intalnit atitudinea asta pana si in facultate la cursuri. E o mentalitate complet diferita. Daca e o situatie ceva mai grava, se contacteaza direct parintele. Sanatate Rebeccai.
Cristina_Ioana si noua ne cam redecoreaza Sebi casa. Sau cel putin incearca. Pana acum avem la activ doar o veioza sparta. In general asculta la "NU e voie" dar daca nu esti pe faza, actioneaza baiatul.
Sebi a facut febra aseara, vreo 37.8 C, nici un alt simptom. I-am dat o doza de Baby Tylanol, a baut tot laptele si la 7:30PM s-a culcat pana la 6:30 a 2-a zi. Dim. a facut iar febra, ceva mai mare 38.6C. I-am dat o doza de Tylanol, e vesel si alearga prin casa. Sper sa fie ok. Poate fi de la dinti? ca asteptam cativa sa iasa...
doniro spune:
Babee, in primul rand sanatate multa Rebeccai!
Nu pot spune ca sunt chiar disperata, faceam mai mult haz de necaz, desi nu ii pot spune necaz... Mi se pare aproape amuzant cum vom trece noi pe la rafturi sa luam 2 nr de Pampers, 2 feluri de lapte etc. Sunt entuziasmata ca vom avea din nou bebe mic in casa, sunt nerabdatoare sa se nasca in primul rand pt ca va fi si el sufletul nostru si in al doilea rand pt ca mi-e greu sa o vad pe Daria ca vrea sa o tin in brate si eu sa nu o pot lua, de ex... Sau sa gafai toata cand o schimb/dezbrac/imbrac/urc 4 etaje cu ea in brate... Dar asta in nici un caz nu inseamna ca as vrea sa se nasca inainte de termen daca stiu ca asta nu va fi bine pt el... Nebuna nu sunt!
Ref reactia ta cu educatoarea, evident ca te-a deranjat si ai ripostat, si eu as fi facut exact la fel!
Genie, am fost noi in Real. Nimic deosebit. Putina marfa, preturi ca peste tot...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Babee spune:
Amami am uitat sa iti spun ca si eu colectionez cate ceva de Craciun.Mergem la targul din fata primariei si am anul si ceva de pus in pom/decoratiune.Am notat anul pe fiecare in parte si sper sa le placa copiilor mei "colectia".Anul acesta la cerere-adica a lui Phillip-am luat un clopotel in forma de Mos Craciun.
Multumim de urari, tuturor sanatate multa.Rebecca a mancat acum jumatate de copanel de pui si niste pufuleti.Astazi e mai bine, poate manca orice numai sa manance.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Amami spune:
Babee Da, mi s-a parut si mie draguta ideea de a colectia ornamente de craciun pt.Sebi. Acum aleg eu ce cred ca il reprezinta oarecum pt.anul asta. Dar in mod sigur in anii urmatori, cand va fi mai marisor, va avea el preferintele lui si vom merge pe mana lui.
pt.Rebecca pt.mancarica!
Doniro inca putin si vine bebe2. Bravos! curaj si multa sanatate.
Noua ne-a scazut un pic febra la 37.4C E cam marait... Sa vedem cum decurg lucrurile mai tarziu.
julax spune:
Babee,dar ce activitati aveti voi.frumos
Am sosit cu reteta de biscuiti:
4 linguri de ulei
1 lingura zahar
150 gr faina
1 ou
1 varf cutit bicarbonat
1 varf cutit sare
5 linguri lapte rece Se freaca uleiul cu zaharul.se adauga oul intreg ,sarea,bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de lamaie si laptele.faina se adauga la sfarsit.Se framanta o coca si se da la rece pana cand se intareste(eu o las la frigider cam 15 min).Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm,pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme.se aseaza intr-o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 min.
Mie imi cam 20-25 de biscuiti.
e simplu si sanatos.Pot sa pun ce ulei doresc si de asemenea faina(am luat de la plafar faina integrala de grau si secara).
Priviti aicisi o sa va convingeti ce mult ii plac biscuitii acestia![]()
Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Babee,ziceai ca ai arsuri uite www.reclama mascata//avertizare//familia-ta/bine-de-stiut/nou-scapa-de-arsurile-la-stomac.html" target="_blank">aici ce trebuie sa faci.aviz si celorlalte viitoare mamici cu arsuri.s-ar putea sa stiti deja,dar pentru cele care inca nu au aflat.Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
gina_butnaru spune:
Hai ca am intrat si eu iar, ca mi-a adormit puiutul.
Babee, ce margelute frumoase ati facut si ce clopotel! Super! Abia astept sa mai creasca si piticul meu, sa avem si noi activitati din astea. 
Iulia, de la augmentin are Alex scaune mai dese si noi am patit la fel.
Multumim pentru reteta de biscuitei. Yammi! Ce pofta mi-ai facut cu masa aia mare intinsa cu bunatati! Iar Alex e un scump, cum papa el biscuitei!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
julax spune:
gina,merci de aprecieri
deci augmentinul asta e de vina.Banuiam eu.Ieri nu a iesit deloc,iar azi de 2 ori si moale.Am retinut.Oricum noua ne-a facuit figuri burtica in ultimul timp.o sa mergem la un control mai amanuntit curand.
Noapte buna!Iulia @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
gina_butnaru spune:
Amami, e posibil ca Sebi sa faca febra de la dinti, dar sa ai grija sa nu fie raceala, ceva, ca noi am patit-o. Am zis ca e de la dinti si el saracu era racit si mai avea si enterita. Nu vreau sa te sperii, dar ai grija. Poate ar fi bine sa-l vada si medicul. Sanatate multa! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Da, Iulia, cum ii ziceam si lu' Amami, cel mai bine e sa-l vada medicul. Dar sigur e de la augmentin si stiu si de la alte prietene care au patit la fel cu copiii dupa ce le-au dat antibiotic.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker