PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Babee, as fi luat mare foc, ca si tine sau mai rau...oricum ca idee educatoarea respectiva ar avea un mare cartonash galben cu ocazia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Fetelor, stiti ceva de acest vaccin? Cel care include antidotul pentru mai multe boli ale copilariei ( oreion,etc)?Voi ati facut asa ceva? E un vaccin obligatoriu?

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Babee eu nu cred, ca Philip minte. In plus chiar a primit un Krampus de ciocolata, ceea ce denota si mai mult dupa parerea mea, ca cel mic nu a mintit. Mai mult cum isi permite educatoarea sa zica despre copil, ca minte. Chiar impertinenta. L-a mai pus si intr-o situatie jenanta fata de colegii lui. Bine ai facut, cai luat-o la rost, si eu as fi facut la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

julax, multa sanatate piersicutei!
sabana, ma bucur ca sunteti bine!
babee, e urat gestul cu cioco, si d-ra nu stie ca, " gura copilului adevar graieste"?
fetelor, pregatesc "batoane de branza de vaci"
branza de vaci 50g, faina 50g, unt 50g, galbenus de ou
1/2, sare 1-2g
branza de vaci, f bine stoarsa, se trece prin sita, apoi se amesteca cu untul, faina si sarea; se framanta f bine; aluatul obtinut se lasa 1 ora la rece, apoi se intinde o foaie potrivit de subtire, din care se taie cu ruleta mici batoane; se ung batonasele cu galbenus de ou si se coc in cuptor fiebint5e;
se servesc cu ceai, bulion de legume sau carne;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lili, am uitat sa-ti raspund, da, priorixul (rubeola, rujeola si oreion) este un vaccin obligatoriu; altfel nu l-as fi facut nici eu; noi n-am avut reactii adverse;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Legat de Krampusul de cioco am zis ca s-o fi intamplat.Stiu la magazin era pachet cu Nikolo si Krampus exact cum a primit Phillip si m-am gandit ca aleatoriu or fi pus in punga ce le-a venit la mana.Dar....
Nu stiu cum s-a simtit el in fata colegilor sau care e atmosfera acolo.Phillip este un copil sensibil, il marcheaza anumite lucruri si noi incercam sa il ferim.
As fi vrut sa stau cu el o zi sa "vad" cum e dar nu am voie.La gradinita cealalta unde el a mers 2 ani am stat de mai multe ori fara probleme.Aici nu se poate...o sa insist la proprietara .
Si aici e o buba cu proprietara ca este foarte dura cu angajatele.Astazi am aflat ca educatoarea de la grupa mica a plecat...ups nu stiu cine vine si ce va fi cu Rebecca.Hm

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Anasia multumim.

Babee eu ii dau antibiotic ptr ca la analize i-au iesit 17.000 leucocite, ceea ce inseamna infectie mare. Pediatra ne-a recomandat antibiotic.

Lili ce zici tu cred ca se numeste varilix. Nu este obligatoriu, noi l-am facut impreuna cu priorix. Am inteles de la pediatra daca nu ai varilixul facut la copil nu poti zbura cu el in State.

Mergi la inceput

Babee nu il poti muta la alta grupa sau alta gradinita? Eu nu cred, ca a pus pachetul aleator. Sincer. Nu cred, ca cel mic putea fi atat de obraznic, incat sa merite un asemenea cadou si chiar daca ar fi fost, pana la urma este copil, de ce sa il faci sa sufere inutil. Eventual, daca ea considera, ca, copilul a gresit, chema unul din parinti si cu copilul de fata aveati o discutie in asa fel, incat sa priceapa si el, despre ce e vb si unde a gresit, daca intr-adevar facuse ceva aiurea, ceea ce eu totusi nu prea cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabina pe Phillip tocmai l-am mutat.In principiu sunt multumita de gradinita, isi dau interesul mult mai mult decat la cealalta care era de stat si e bilingva.Si iarasi ma enervez ca n-am bani sa deschid eu una si sa nu ma mai stresez atata cu gradi

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Babee si mie imi trecea o data prin cap sa imi deschid o gradinita impreuna cu sora-mea.

Lasa ca intr-o buna zi vei avea suficiente fonduri sa infiintezi una. Ai sa vezi.

Mergi la inceput