PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

doniro, bucura-te cat mai poti de liniste noaptea!

Mada, pai nu stiu ce i-ar place ei. Poate o papusa noua, ceva...

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, bagam si noi lunea viitoare o vizita la dl dr, sa vedem daca cu pitica;
mada_mxm, niste puzzeluri cu animale din lemn, am vazut la quelle si am facut si eu comanda, sper sa-i placa;
doniro, da , te vei trezi din 2 in 2 ore, da cine o a fie mandra mamica a doi ingerasi?
andreea, la noi vine asa; stau sau sta ta'su cu pitica pana adoarme; apoi camuflam bine patul mare cu perne si ne retragem in sufragerie, la tv....pa tati il lasam aici (asta e partea proasta, dar speram sa se intoarca in dormitor cat mai repede) si mami merge la tititza;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Am fost la medic:amigdalita acuta-laringita.I-a dat augumentin .si cat am vrut sa nu ajungem la antibiotic....i-am comandat si batista bebelusului ca nu o avem .sper sa vina curand.
Genie,am vazut si eu ca biscuitii din magazine sunt cu e-uri si cum al meu e fan biscuiti ii fac chiar eu.imi ia cam jumatate de ora sa-i fac si asat o data pe saptamana .Mie imi convine,mai ales ca ii fac din faina integrala,ulei presat la rece,deci mult mai sanatosi ca cei cumparati.A,si ingredientul principal e multa dragoste.poate de asta ii plac asa mult.
sanatate multa piersicutzelor si mamicilor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iulia, sanatate multa piticutului! Si noi credeam ca scapam de antibiotic, cand tusea al meu, dar tot augmentin i-a dat si n-am avut ce face, i l-am dat si i-a trecut. Acum tinem o cura de imunizare cu ImunoRoyal Junior (cu echinaceea si propolis) si cu Ribomunyl si vad ca nu mi-a mai racit.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

GinaMultumim de incurajariI-ai dat si altceva pe langa augumentin?Biotics sau ceva asemanator?Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Hallo fetele!

Sunt super obosita, de aproape o saptamana Philip se trezeste noaptea pe la 1-2 urland si nu mai adoarme decat dupa 2 ore, dar la mine in pat. Gingiile nu sunt umpfate, alimentatia nu i-am schimbat-o, habar n-am ce are, poate viseaza doar urat...dar sper sa-si revina repede si sa doarma iar neintrerupt.

Sanatate multa piersicutelor bolnaviaore.

Azi sunt un pic nostalgica, si am hoinarit un pic pe net si uite ce am gasit
Poate va place si voua, copil fiind eram fascinata de aceasta melodie.

Va pup

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Iulia, da, i-a dat si biotics. Asta e foarte bun cand ii dai antibiotic. Si cand era mai mic si a avut infectie urinara de la fimoza, i-a dat antibiotic o luna si pe langa el i-a mai dat si LIV52 sirop, de la Hymalaia, ca protectie pentru ficat.

Sanatate multa, multa!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Iulia, iti raspund eu referitor la Augmentin ca si noi am luat de 2 ori, o data la infectia urinara si o data la otita din vara. De ambele dati i-am dat si biotics pentru ca facea diaree si in plus nu ii zapaceste asa tare stomacelul. Un plic pe zi, jumate dimineata si jumatate seara, e suficient.
Sanatate multa lui Alex. Ati mai avut probleme cu DA? Din pacate Antoniei iar i-au aparut bubite pe fata dar nu asa rau. offf
A si daca nu ti-e prea greu da-mi si mie reteta de biscuiti de casa, pls!
Buli sanatate mamei tale.
Doniro, nu te speria de trezitul noaptea, vorba Anasiei cand o sa-i vezimutrita scumpa de nou-nascut o sa te topesti toata
Fetele ati fost in Real? Am auzit ca e deschis non-stop, ceea ce in conditiile traficului bucurestean e super. Vreau si eu sa merg

Mergi la inceput

nicolica, superba melodia! Te unge pe suflet! Hai ca acum sunt si eu nostalgica.

Si eu am patit cu al meu asa, de mai multe ori noaptea, nici acum nu stiu de ce se trezea si urla tare. Dupa ce il luam cu noi in pat, adormea linistit. Cred ca pur si simplu vroia sa fie langa mami si tati.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Intre timp Rebecca a facut si conjunctivita ca sa ne distram si mai bine.Are putin rosu in gat, ce-am facut a fost bine si are gingiile umflate rau.Deja se vede si al doilea dinte sus, ne asteptam la explozie.Partea buna este ca la pranz a mancat jumatate dintr-un castronel cu branza si mamaliga si m-am bucurat.In rest apa/ceai si lapte.

Doniro de ce intri in panica?Ia-o incet si va fi bine.Eu nici nu imi fac griji cum va fi, atat vreau sa-mi fie copilul sanatos.Daca va dormi sau nu mi-e indiferent, nu vreau sa ma framant ca are cine stie ce si sa ma dau de ceasul mortii.Te vei obisnui si cu lapte, si cu biberoane sterilizate, si cu pampersi si cu tot.

Am facut inventarul ce are bebe si ce ii mai trebuie, am mai luat cateva tricouri si pantaloni pentru prima luna, am pana la 4 luni tot ce-mi trebuie pentru ca prinde aceeasi perioada ca si Phillip.Doar pentru vara trebuie sa iau toate hainele pentru ca le-am dat pe-ale lui Phillip.I-am luat si hainute noi de la A la Z cand iesim din spital(asa vreau eu), si daca mi se pune pata pe ceva tot iau ca imi plac lucrurile de bebe.

Eu una de-abia astept sa-mi vad puiul din burtica si sa il tin in brate.Nu sunt nerabdatoare sa se nasca, vreau sa vina cand trebuie.

Sanatate si celorlalti bolnaviori si revin.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput