PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, de care zici tu, fata? Vrei catzei ca aia pe care ii aveai tu si baleam eu la ai?D-aia latzosi? Apreschiuri d-alea?
Fataaaaaaaaa, pai viu io de la Romania si merg cu tine pe Oxford nitel si cre ca in juma de h ti-am gasit minim 2 pereki
Cred ca si la Mother care au...eu am vz ieri la baby expo unii gen apreschi asa , f caldurosi si misto, dar greu de incaltat...aveau si roz, dar repet, f greu de incaltat, ca nu aveau fermoir sau ceva si erau destul de inalte, am vrut sa ii iau si am renuntat...noi la munte purtam ghete d-alea imblanite luate de prin mall...
Andreea, crede-ma ca mi-a luat ceva pana sa ma consolez cu ideea, dar m-a sustinut si pediatra care mi-e prietena si mi-a zis ca nu arde momentan daca nu se simte pregatit, in plus am mai spus-o si eu am dormit cu buni cativa ani pana intr-o zi cand am vrut singura...
Da mai, si pe suzi mi se pusese o pata o mai tolerez nitel si p-aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, acum mi-a picat fisa ca am vz si la O'neal unii frumosi rau , d-aia latzosi, pe diverse culori aveau, roz, bleu, verzi...Olang ii cheama parca...au si pt adulti si pt copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mai fetelor, incep sa realizez ce ma asteapta......... M-am apucat azi sa sterilizez biberoanele pt bb2........va dati seama??? Si mi-a venit asa in cap urmatoarea scena: eu cu sotul si cu Daria si cu bb2 in supermarket, la cumparaturi: Pampers nr 6, Pampers nr 2, lapte Nestle Junior, lapte Milupa1 . A, si inca ceva: de vreo 2 saptamani Daria a inceput sa doarma noaptea neintrerupt si sa se trezeasca la 8.30 dimineata... Va dati seama ce boierie pe mine??? Dar... peste o luna, cine se va trezi din nou din 2 in 2 ore in cel mai bun caz?????? Moaaaaaaaa......

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina da mai din aia cu blanitza de purtat la munte da eu asta caut cu ceva fermoar sau elastic de strans sus. Ca si la mothercare si la alte magazine mai normale au dar nu sunt cu fermoar sau ceva si la madam nu ii vin, ca e prea sunculoasa la piciorutze asa ca avem nevoie de ceva lejer pe net am vazut da is de la 35 in sus si delivery next day dar daca ii iau si stau cu ei in brate ca nuu ii vin la gamba asa ca tot pe probate tre sa o iau mai uite pe carnaby nam fost ai dreptate la oneil sau la quicksilver sa vad poate au de copii, nasol e ca ne trebuie si marime mica un 5, 5 jumate ca de ex am gasit la roxy niste cizme faine das de la marimea 10 in sus adik de copii mai mari, ce au de copii mici erau de bebe din aia moi nu din aia de mers pe jos. Sa vad poate samb apuc sa ajung pe carnaby sa vad daca gasesc ceva. Olang din aia am gasit pe net dar tot asa marimi mari de copii marisori juniori nu toddlers. De asta zic greu de gasit si marime mica si din aia lejeri care se strang peste salopeta sau cu un fermoar ceva nu ficsi ca nu merg la madam sunculoasa.
Eu mi-am gasit usor pe oxford din astia de zapada de la adidas stella mcartney. Bine si scor de 130 de lire da ce mai cine are ghete de zapada de designer, ei? Avea si costum fain la stella dar era cam gen james bond si cam mule si la suncile mele nu prea merge mule, pe tnati din reclama arata bestial da era slim tanti gen you, mi-am luat de la surfanic ca de la aia am gasit pe marimea mea era si ceva roxy da nu mi-a placut modelul in mod deosebit Flo are de la quicksilver si ghetele de la salomon. Suntem dotati toti fara fata care nu are cizme. Bine ca nu schiez cu toate ca tare as vrea dar ma multumesc cu tavalitul in zapada cu sunculoasa mea mica il las pe taicasu sa se suie pe schiuri ca nu s-a suit niciodata sa vedem ce trante ia. Eu m-am mai suit nus asa pro ca tine is begginer da imi place am zis sa incerc si un snowboard am vazut ca sotul tau are.
Gina mai bine dupa sarb te apuci nu mai ai tentatii in jur. Da sa te apuci vezi ca i am watching u.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

neata livada
noi avem 2 maselute noi pe care nu le vazusem ...si cred ca au iesit de ceva vreme dar io nu am vazut ..cred ca de aia nu a mancat el acum 2 saptamani mai nimic...mama denaturata...luati exemplu cele panicoase
vineri am fost la gineco cu cupil cu tot ...l-a vazut domnu dr si s-a distrat pe seama lui...i-a baut apa minerala ...eu sunt racita si am primit antibiotic si antiinflamator ..in rets sunt beton...vineri taman ce se sparsese foliculul si dr. glumet cica: uite daca incerci in seara asta garantat peste 9 luni iese alt umflatel

asa...si acu sa va zic stiti cum se cheama ce isi face omu cu mana lui??? lucru manual...deci io am insistat sa ii iau o masinuta electrica cu telecomanda sa il ghidonez eu pana invata el ce si cum...acu degeaba a insistat toata lumea ca nu e loc in casa ca e mare ca etc...io nimic nene ..si al meu consort a cedat nervos sambata si am purces sa luam cadoul de mos...acu avem alta problema: cupilul nu mai doarme deloc dupa -amiaza, nu manaca, nu face nimic decat daca e in masinuta ..drept urmarte sambata a adormit de dupa-amiaza pe la 7 juma seara in masinuta, a mancat acolo, ieri la fel, azi tot acolo s-a infipt cand a deschis okii si acolo si-a baut laptele...acu ziceti voi sunt eu zdravana?...io zic ca nu
revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

bine ca ne-ai spus ca ma batea gandul si pe mine sa ii iau masinuta de aia cu telecomanda din carefour, bine ca nu toti copii reactioneaza la fel da' e bine de stiut.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Roxana te inteleg perfect si eu m-am tot gandit iar tre sa sterlizez iar lapte nr 1 iar pampersi mici iar una iar alta iar babetele etc. Ma ia si pe mine groaza cand ma gandecs da eu mai am ceva timp sa ma mai relaxez oricum de la primavara ma vezi ca parca intru si eu in priza. Vezi sa ne dai de veste cand se petrece vreo ceva sa facem galeriee.
Vai fetele tineti minte cand faceam galerii la greu ce fain era?? Si pe urma poze cu bebeii mici cu nasucurile alea ca de veveritza si cu ochisorii inchisi care se stramba la blitz??
Gina da vreau o jucarie dar ce tip de jucarie sa ii iau? ceva idei? ca ce are ea nu prea o mai intereseaza si sa fie ceva nou da nezgomotos sa nu stresez lumea.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Mada eu i-am luat cizmulitze cu blanita inauntru si fermoar intr-o parte din Selgros dar daca am fost raciti nu le-am folosit ca nu prea am iesit pe afara decat prin supermarket-uri.

Doniro tu ai luat costumas din ala de fas cu totul special ptr. baiat sau il folosesti pe ala de la Daria?
Nu de alta dar am vazut tot in Selgros costumas din ala pe culoarea mov o nuanta tare placuta si mi-a ramas pe suflet sa iau, dar nu stiu oi mai avea nevoie de ea in luna februarie-martie ca eu parca am calatorit in timp nu mai stiu cu ce il imbracam pe Alex in lunile alea.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

doniro...te inteleg, eu mai astept numai pt aceste lucruri. oricum va admir pe toate gravidoasele cu bbi pe langa.
La noi e lene mare....cred ca de la vreme. De bine suntem bine, mancam, ne jucam....
miruna curios la mine e invers. eu tb sa ma joc cu el cat suntem singuri si cand vine cineva nu stiu ca am copil. deci fiecare cu piticii lui. Vorba Cristinei, cresc ei si vor intelege.
Pupici!
Plec in lenea mea!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Ioana si la noi se comporta Alex la fel adica e foarte prietenos cu musafirii, intinde manutzele la ei sa il ia in brate, le da ochelarii jos, sepcile, caciulile sau ceva de care poate trage gen lantic, cercei, inele etc.
Mie nu prea imi convine ca e asa prietenos ca se baga in nasul lor si unii mai sunt raciti, tusesc sau na cine stie ce microbi mai poarta.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Doniro tu ai luat costumas din ala de fas cu totul special ptr. baiat sau il folosesti pe ala de la Daria?
Nu de alta dar am vazut tot in Selgros costumas din ala pe culoarea mov o nuanta tare placuta si mi-a ramas pe suflet sa iau, dar nu stiu oi mai avea nevoie de ea in luna februarie-martie ca eu parca am calatorit in timp nu mai stiu cu ce il imbracam pe Alex in lunile alea.

poze cu noi

Emilia, nu am luat mai nimic, sincera sa fiu, doar cateva body-uri de stat in casa, caciulite, sa am cand vin cu el acasa. Nici macar patut nu are, asta nu din superstitie, ci pt ca nu am loc unde sa il depozitez si il va lua sotul dupa ce voi naste, ca stie ce si cum. Eu am facut o selectie a hainutelor Dariei pe care le pot folosi si la bb2 (galbene, verzi etc) si sunt destule. Costum gros de fas nu am, ma mai gandesc daca ii iau inainte sau ii ia sotul dupa ce nasc.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput