Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
laviniaN spune:
vroiam sa va intreb daca voi fierbeti apa in care va spalati bebeii si pana cand trebuie fiarta daca da?
eu o fierb si pun 3-4 pliculete de ceai de musetel de cand sa nascut...baita nu-i fac decat la 2 zile,in rest o spal in fiecare dimineata cu apa fiarta si racita,pe fata ,manute ,si gatut.
si binenteles de fiecare data cand ai schimb pampersul...pe fundulet.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all
laviniaN spune:
LA MULTI ANI!
Iulius Teodor,Iris Maria,Stefania, Andrei
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all
danuta36 spune:
La multi ani LaviniaN!
Rodica,multa sanatate lui Darius!
Rnico,Florentina,bine a-ti venit!
Bebeka,eu n-am gasit pozele..
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
magdaz spune:
Tomasa, multumesc pentru apreciere.
Bravo pentru vinul rosu! si combinatia cu brinza de burduf e tare! Despre imunitatea scazuta eu chiar ma intrebam ce e cu mine cind am facut concomitent blefarita (ceva nou pt mine
) si herpes la gura. Ca sa nu mai zic de reactivarea unei dermatite mai vechi la 3 sapt dupa nastere.
Ca altfel sunt... grasa si frumoasa. am luat 4 kile peste ce aveam dupa nastere. adica de la 71 la 75.Si toate dupa ce n-am mai alaptat cu simt de raspundere.Cu toate ca mincam la fel...de dezordonat. Acu' astept sa treaca sarbatorile sa ma apuc de cura.Mi-am propus sa trec de ele tot cu 75 .
Roxana, eu stiam ca nu e voie grasime la regim. Deci fara cascaval, sticksuri prajite, biscuiti cu unt sau pilaf cu uleu. Orez siplu fiert, biscuiti "populari", piine prajita ( dar nu bake-rolls). Si lichidele cu lingurita, putin cite putin , ca sa scapati de perfuzii. Sanatate multa! Nu cred ca se ia ce are Alex.
Sabina, mie imi place mult humusul si cred ca ar fi o alternativa buna la fasolea de post. Cel de la vicorom la caserola e chiar bun.
Rodica, tin pumnii pentru bebe Darius sa se faca bine si sa veniti cit mai repede acasa.
O singerare mica dupa control gineco poate sa apara , chiar la citeva ore distanta, mai ales daca s-a recoltat papanicolau.Chiar se zice ca nu e bine luat daca ce e pe periuta de recoltare nu e un pic sangvinolent (rozaliu).Si nu trebuie sa doara ca sa fie sangvinolent.Pur si simplu se racaie mai constiincios colul, doar ca pe acolo nu prea sunt receptori pentru durere.
Noi ne-am chinuit din nou cu secretie galben-verzuie la ochisorul cu canalul lacrimal imperforat dar atrecut cu curatare cu ser fiziologic din abundenta de 5-6 ori pe zi.Ma tin cit pot sa nu-i dau antibiotic local.Si am mai facut constiincios masaj la radacina nasucului, ca sa iasa afara lacrimile care stagnau in canal.Cica masajul asta ajuta sa se sparga membrana aceea neperforata.
slippers76 spune:
Lavinia, eu nu i-am fiert apa niciodata. Il spal cu apa de la robinet. N-am avut nici o problema pana acum. De clatit il clatesc cu ceai diluat de galbenele, dar cred ca renunt si la ceai, ca e deja mare.
La multi ani!

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
magdaz spune:
Nici eu nu fierb apa de baie, e tot de la robinet.Dar incerc s-a nu prea folosesc cosmeticale. doar ulei la fundulet si pliuri si sumant de baie pt copii in cantitate homeopatica. cu gama sanosan eu m-am impacat foarte bine si la Cristian.
rnico spune:
am reusit si eu sa imi activez PM-ul
mai bine mai tarziu decat niciodata![]()
bombonica ...23oct2007
bikmaria spune:

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze