Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ma ajuta si pe mine cineva cu info despre site-ul comun?
cum pot sa pun poze?
multumiesc

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Carpatina , fursecurile au iesit suuuper bune, da' mai am de facut. Si costumul a iesit binisor, dar nu-i prea sta coada in vant. Mai am de lucrat nitzel. Dar urechile... sunt tare mandra de ele. O sa fac poze sa vezi. Cand veniti spre Romanica?

Rox, un pupic pentru Alexandra, sa se faca bine. Sa stii ca la ultima viroza nici Miruna n-a facut febra. Chiar foarte ciudat. Dar n-a avut senzatii de voma.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rnico, bine ai venit. Activeaza-ti PM ca sa putem sa iti dam parola pentru contul comun.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Buna, dragi mamici de dulceturi! Eu chiar ii spun lui Andrei "dulceata mea".
Multumesc fetelor pentru incurajari. Intr-adevar eu sunt stresata, dar e greu o luna singura. Problema cu colicii e generala, dar ma supara ca nu papa cum trebuie, ma gandesc ca o sa trecem si de perioada asta. Am incercat de toate, degeaba. M-am hotarat sa ii dau doar Bonisan si Baby Drink, poate ii mai creste si pofta de mancare Bonisanul. Oricum Sab Simplexul nu il ajuta cu nimic.
Vreau sa va intreb insa de nasuc. Noi nu il avem doar infundat, eu ii trag cu batista bebelusului si scot doi mucisori, dar degeaba. Se aud in gat unii, care nu reusesc sa ii scot si fornaie ca si cum ar sforai un om mare. Am fost la ORL si ne-au spus ca este o imaturitate a nasucului si pana la 4 luni nu avem ce face. Am vorbit si cu Ursuleanu, orl-istul de la Maria Curie si mi-a spus acelasi lucru. Vine in Constanta si o sa il si vada. A mai patit cineva asa?
Vroiam sa merg la spital sa ii traga mucisorii aia din gat, dar mi-e teama ca ia cine stie ce din spitalul nostru.
Mai vroiam sa va intreb de vaccin. Voi le faceti pe cele de la stat sau ati cumparat Infanrix? Ce ma sfatuiti sa fac?
Roxana, multa sanatate Alexandrei! Si multumim de urari!
La multi ani bebicilor sarbatoriti azi!
Am pus si eu cateva pozici!
http://community.webshots.com/album/561728879lfDBqk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

buna seara si de la noi.dupa avantul de dupa inregistrare,a luat taticul concediu si o sapt calculatorul a stiut doar fifa si ceva shootere.
noi suntem bine si va dorim si voua la fel.rebecuta cred ca e in puseu caci de ieri suge si la o ora(dar tot doarme seara de la 10 la 6-7).

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna seara si de la noi, imi pare rauca nu intru prea des sa scriu , nu sunt o vorbareata de felul meu, dar citesc mereu tot ce se scrie.
Intreba Myral de radiografie la sold, fetita mea a fost luata in observatie de la nastere cu displazie de sold, am facut la 10 zile o ecografie si s-a vazut o deviatie de 12 grade a soldului drept, nu era nimic grav, dar totusi doc ortoped ne-a pus sa-i punem un chilot beker, o chestie din plastic, destul de incomoda pentru bebe. a putat-o mai bine de doua luni, am fost la medicul de familie si ne-a spus ca s-a corectat soldul( pliurile sunt simetrice ) dar pentru orice eventualitate sa mai poarte doua scutece. ortopedul ne-a spus sa-i facem radiografie cand implineste 3 luni, pentru ca atunci se osifica capul femural si se vede din timp daca este asezat bine in sold sau mai trebuie corectat .Bebe face trei luni pe 1 ianuarie si pana pe 9 trebuie sa-i fac radiografia, cu toate ca ma doare sufletul sa o expun asa de mica la radiatii...
Alexandra a fost boteza sambata, suntem crestini cu acte in regula...
Am pus cateva poze pe mailul comun sa ne laudam si noi cu o printesa frumoasa si cuminte...

poze cu noi
http://www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/

DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Kriss,Isabeluta,Carpatina,Myral,Daniellemultumesc frumos pt urari.

Myralbatista bebelusului e supe si eu o utilizez scoate foarte bine secretiile din nasuc...cu o pompita normala nu reusesti sa cureti asa bine nasucul...iar in legatura cu eco de sold si eu i-am facut la fetita totul este ok....oricum dr nea recomandat sa folosim 2 pampersuri pana la 4 luni.

Cecilia e posibil sa fi facut alergie usoara din cauza schimbarii detergentului...spala hainitele cu detergentul utilizat inainte.

Rodica multa sanatate micutului.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

sambata am fost sa vad bradul din unirea,pe jos cu carutul,din ghencea.si n-am apucat sa-l vad luminat ca a venit taticu si ne-a luat cu masina.
eu cam am un stres cu alaptatul afara deoarece tasneste laptele de ud tot si nici nu stiu ce sa fac:sa sterg copilul,pe mine,geanta....si acasa alaptez cu un prosop mare caci ud tot.asa e si la voi sau sa sper ca se va regla si nu va mai curge asa?

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

v-ati uitat si la pozele cu rebecuta mea?

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

m-am prins si eu in cele din urma cum se activeaza PM
mai bine mai tarziu dacat niciodata

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput