Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
isabeluta spune:
Stiu ca voi va mandriti cu bebelashi vorbareti de multa vreme! Pot sa ma laud si eu acum? Aseara a ras la baita de dpoua ori! Iar azi a pronuntat clar pe "A" si pe "R". E mult, e putin... nu conteaza...eu una sunt fericita! Creste mareee!!!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
myral spune:
Mandarinutza, ce ma bucur sa aud ca esti mai bine, asa trag si eu sperante ca eram cam daramata vedeam numai incizii in fata ochilor.Cu spalatul vad ca e totusi suficient dimineata si seara, citisem cu sotul despre asta si gata gasise el cauza.Multumesc din inima de pareri si sugestii, aici am gasit intotdeauna ajutor si sustinere, nici de la doctori nu am primit asa sfaturi, in constanta mi se par cam superficiali.De ex si fetita mea a fost suspecta de displazie de sold si ne-a recomandat doar sa-i punem 2 pampers, acum la 3 luni a zis ca nu mai e nevoie si noi i-am sugerat sa facem o eco ceva, a zis sa nu o radiem degeaba
am intrebat si pediatra si med de fam., acum ramane sa ne interesam noi dupa sarbatori ce putem face ca nu as vrea sa raman in dubii.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
daliaailad spune:
Myral, sora mea a avut o problema similara cu baietelul ei acum 4 ani. N-au aflat nici pana azi daca a avut sau nu luxatie de sold dar copilul a purtat vreo 2 luni un chilot care avea o insertie de carton intre picioruse ca sa i le tina departate.
Consulta si un alt pediatru inainte sa faceti o radiografie pentru ca e totusi o iradiere...
Dalia
sim_stoian spune:
Myral, poti sa ii faci o eco, nu radiografie. Ecografia nu radiaza.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Roxana_G spune:
Va scriu repejor pana se scoala vreunul din copii. Fost la doctor, diagnostic inca neclar. Posibil viral, ceea ce e nasol ca poate lua si bebe. In rest nu are absolut nimic, burta moale, nu e racita. Viral ciudat fara febra, toxinfectie ciudat sa dureze. I-au facut o injectie cu antivomitiv si acum tre sa profit sa o indes cu lichide. Voiau sa ii faca si perfuzie insa nu s-a putut ca eram cu Andrei si nu aveam cum sa stau cu ea, si asa cat au intepat-o la plimbat pediatra in brate.
Acum doarme, a mancat biscuiti si a baut putina si apa si saruri de rehidratare. Sa vedem ce si cum. Poate scapa de perfuzii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Andries, multumesc mult pentru reteta. Asta nu mananca orez decat rar, dar merita incercat...de fapt fie-mea nu mananca nimic. Post negru tine de ieri saraca, azi arata crunt, s-a speriat doctorita.
Annisia, nu te dezminti cu calatoriile cu dulcicul de Yannis. Mi se pare mie sau ai slabit simtitor? Cum l-ati carat pana in varf de munte? Stiam ca nu e bine pentru bebelusi pana la 1 an sa ii duci cu telecabina.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Tomasa,si multumesc de grija. Tu-mi porti intotdeauna de grija.
Si io-ti port
.. chiar intrebam cum ti-or fi iesit fursecurile... Si cum ai facut cu costumul pentru serbare?
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Carpatinule, tu cand o botezi pe Ioana, ca vad ca e cu o zi mai mica decat Andrei?
Pe 26 decembrie.. Io' as fi vrut pe 23, da' nasu' nu si nu ca e in post..
Gata de marea calatorie? Eu am ceva emotii pentru primul zbor al Ioanei cu avionul..
Azi am sunat la linia aeriana cu care zburam sa intreb cum fac cu carutul.. cica pot sa-l iau cu mine in avion daca se pliaza... sper sa ma fi inteles cu ea ce se pliaza si ce nu...
Am sunat si la aeroport.. cica am voie 2 biberoane de 100 ml cu lapte, ambalate in pungi transparente... Mi s-a parut stupid.. daca zburam mai mult de 3 ore?
de Ioana (27.09.2007)
rnico spune:
quote:
Originally posted by myral
Mandarinutza, ce ma bucur sa aud ca esti mai bine, asa trag si eu sperante ca eram cam daramata vedeam numai incizii in fata ochilor.
Cu spalatul vad ca e totusi suficient dimineata si seara, citisem cu sotul despre asta si gata gasise el cauza.
Multumesc din inima de pareri si sugestii, aici am gasit intotdeauna ajutor si sustinere, nici de la doctori nu am primit asa sfaturi, in constanta mi se par cam superficiali.De ex si fetita mea a fost suspecta de displazie de sold si ne-a recomandat doar sa-i punem 2 pampers, acum la 3 luni a zis ca nu mai e nevoie si noi i-am sugerat sa facem o eco ceva, a zis sa nu o radiem degeabaam intrebat si pediatra si med de fam., acum ramane sa ne interesam noi dupa sarbatori ce putem face ca nu as vrea sa raman in dubii.
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
eu am avut displazie de sold si petru ca atunci erau alte vremuri s-a observat tarziu (adica pe la 1 an) asa ca am fost nevoita sa port aparat gipsat pana la 3 ani cand am inceput si eu sa merg
petru bubulina mea din aceasta cauza exista riscuri f mari sa aiba si ea displazie de sold asa ca eu am programata deja la eco de sold
care nu iradiaza
as fi vrut sa ii fac eco la 1 luna asa cum ar fi fost normaal dar din pacate nu am gasit loc decat acum in 12 dec cand are peste 7 saptamani
radiografia de sold se poate face de la 4 luni cand se osifica capul femurului -iar radiografia iradiaza
oricum nu vroiam sa astept pana acum sa vad daca bubulina e bine
pupici
bombonica ...23oct2007
MamiciDe2007 spune:
quote:
Originally posted by florentinalo.BUNA ZIUA MAMICI DE COPILASI FRUMOSI.VREM SA POVESTIM SI NOI CU VOI.VA URMARIM INCA DE LA ODISEE.ZI SI NOAPTE SUNTEM ALATURI DE VOI.PE DULCEATA MEA O CHEAMA STEFANIA DARIA ESTE NASCUTA PE 04.09.2007LA ORA 12.50,,,3.350KG SI 46 CM PRIN CEZARIANALA 37 SAPTAMANI LA MUNICIPAL.SA AVETI O ZI EXCELENTA.PUPICI
Bine ai venit, florentina!
Un sfat: incearca sa scrii fara caps ca pe forum se interpreteaza ca si cum tipi. Si scrie repede cel putin 10 mesaje sa treci de moderare

.BUNA ZIUA MAMICI DE COPILASI FRUMOSI.VREM SA POVESTIM SI NOI CU VOI.VA URMARIM INCA DE LA ODISEE.ZI SI NOAPTE SUNTEM ALATURI DE VOI.PE DULCEATA MEA O CHEAMA STEFANIA DARIA ESTE NASCUTA PE 04.09.2007LA ORA 12.50,,,3.350KG SI 46 CM PRIN CEZARIANALA 37 SAPTAMANI LA MUNICIPAL.SA AVETI O ZI EXCELENTA.PUPICI