Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bun venit noilor mamici!

Bebeka, unde sunt pozele, pe contul comun?

Magda, tare greu cu mancarea de regim, ca a mea nu mananca nici mancare obisnuita.

Oricum vesti bune, au iesit analizele - hemoleucograma si proteica C reactiva - si nu are infectie, sunt absolut normale. Deci nu e viral. Ramane numai simpla indigestie. A baut un picut, incercam cu greu cu ceaiuri, si cu apa, tot asa cate 2-3 gurite. Acum murea de foame dar a plans pana i-am facut piure de cartofi. Mi-e tare frica, sper sa nu verse.

Scuze ca sunt asa expeditiva azi. Dar e greu cu amandoi si mai ales cu Alex bolnavioara.

Aaa, apa de baie nu i-am fiert-o niciodata lui Andrei. La Alex am fiert vreo luna si ii puneam in ea amidon ca era plina de cojite.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, multa sanatate pt Alex si tinem pumnii sa treaca mai repede si sa nu se transmita lui Andrei.
Rodica, ne gandim la voi si-i uram insanatosire grabnica lui Darius, sa veniti acasa si sa fiti iar bine !
tomasa, bine ca ati trecut peste ce a fost mai greu si acum sunteti pe calea cea buna .
myral, mandarinutza, cate un sa scapati si voi de probleme

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

iesi de dupa canapea, Maria ! Unde ai fost ?

Mergi la inceput

buna seara ,fetelor !intru si eu o fuguta sa spunLA MULTI ANI bebeilor sarbatoriti astazi

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

La multi ani ! sarbatoritilor de astazi :
3 luni implinite de bebe Kosmas de iuli8700 - de ce nu mai dai nici un semn, mamico, vrem sa stim ca sunteti bine
2 luni pentru :
Iulius Teodor de Alinus_25
Stefania de Andrruzza
Iris Maria de Ripley
Andrei de aandreea27
o mamica fericita : LaviniaN

Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti si norocosi ! Iar pentru mamica noastra sarbatorita, de asemenea sanatate multa si fericire alaturi de comoara ei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mariaaaa... esti singura acolo dupa canapeaaaa???

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

LUY draguta ,am absentat pt o cauza dreapta,mosu a adus un calculator nou pt fam noastra ,si a trebuit sa se ocupe sotulica sa mute tot felul de chestii din cel vechi in cel nou si tot asa m-au tot aburit ca nu se poate sa intru pe la voi ,pana ce nu termina el treaba .Iar eu de ciuda m-am apucat sa fac curatenie in toata casa ,nu terminai treaba ,dar ma framanta tare sa vad ce mai faceti ,si daca vazu bietul om ca nu are cu cina sa o scoata la capat imi facu loc pt cateva minute .Mai vb mai tarziu ,intru sa dau stingerea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Mariaaaa... esti singura acolo dupa canapeaaaa???

se pare ca e cu sotu'

deci o scuzam

Mergi la inceput

ROXANA sanatate multa ALEXANDREI
CARPATINAde ce crezi tu ca ies asa de greu de dupa canapea?

Mergi la inceput