Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Bun venit noilor mamici!
Bebeka, unde sunt pozele, pe contul comun?
Magda, tare greu cu mancarea de regim, ca a mea nu mananca nici mancare obisnuita.
Oricum vesti bune, au iesit analizele - hemoleucograma si proteica C reactiva - si nu are infectie, sunt absolut normale. Deci nu e viral. Ramane numai simpla indigestie. A baut un picut, incercam cu greu cu ceaiuri, si cu apa, tot asa cate 2-3 gurite. Acum murea de foame dar a plans pana i-am facut piure de cartofi. Mi-e tare frica, sper sa nu verse.
Scuze ca sunt asa expeditiva azi. Dar e greu cu amandoi si mai ales cu Alex bolnavioara.
Aaa, apa de baie nu i-am fiert-o niciodata lui Andrei. La Alex am fiert vreo luna si ii puneam in ea amidon ca era plina de cojite.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Rox, multa sanatate pt Alex si tinem pumnii sa treaca mai repede si sa nu se transmita lui Andrei.
Rodica, ne gandim la voi si-i uram insanatosire grabnica lui Darius, sa veniti acasa si sa fiti iar bine !
tomasa, bine ca ati trecut peste ce a fost mai greu si acum sunteti pe calea cea buna
.
myral, mandarinutza, cate un
sa scapati si voi de probleme
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
luy spune:
iesi de dupa canapea, Maria ! Unde ai fost ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bikmaria spune:
buna seara ,fetelor !intru si eu o fuguta sa spunLA MULTI ANI bebeilor sarbatoriti astazi
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
luy spune:
La multi ani ! sarbatoritilor de astazi :
3 luni implinite de bebe Kosmas de iuli8700 - de ce nu mai dai nici un semn, mamico, vrem sa stim ca sunteti bine
2 luni pentru :
Iulius Teodor de Alinus_25
Stefania de Andrruzza
Iris Maria de Ripley
Andrei de aandreea27
o mamica fericita : LaviniaN
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti si norocosi ! Iar pentru mamica noastra sarbatorita, de asemenea sanatate multa si fericire alaturi de comoara ei !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bikmaria spune:
LUY draguta ,am absentat pt o cauza dreapta,mosu a adus un calculator nou pt fam noastra ,si a trebuit sa se ocupe sotulica sa mute tot felul de chestii din cel vechi in cel nou si tot asa m-au tot aburit ca nu se poate sa intru pe la voi ,pana ce nu termina el treaba .Iar eu de ciuda m-am apucat sa fac curatenie in toata casa ,nu terminai treaba ,dar ma framanta tare sa vad ce mai faceti ,si daca vazu bietul om ca nu are cu cina sa o scoata la capat imi facu loc pt cateva minute
.Mai vb mai tarziu ,intru sa dau stingerea
luy spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Mariaaaa... esti singura acolo dupa canapeaaaa???
se pare ca e cu sotu'
deci o scuzam
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
ROXANA sanatate multa ALEXANDREI
CARPATINAde ce crezi tu ca ies asa de greu de dupa canapea?![]()

de