Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Salut gagici!!! Am o veste super, doamnelor! O mai tineti minte pe Blueeyes? Nu asta e vestea buna, ci faptul ca a reusit!!! E iar gravi! Va fi o mamica de iulie-august. Sa speram ca de data asta totul va fi ok si isi va tine in sfarsit bebelusul mult dorit in brate!!! Sarcina usoara Mirelus!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

cecilia foarte frumos baiatul tau!!

tomasa eu am avut nemaipomenita "bafta" sa raceasca ala mic cand inca alaptam, avea vreo 10 zile saracul si nu i-am dat decat ser in nas si lapte de la mine. Si scotem mucii si de 15 ori pe zi, cu ser si cu batista bebelusului. Eu am sticla de ser din aia de 500 ml de perfuzie, am pus un ac de seringa in ea si cu seringa trag cate 10 ml, pun seringa pe calorifer si peste 10- 15 minute cand se incalzeste serul din seringa hop cu el in nas la bebe. Si pe urma aspir de cateva ori. Cel mai greu e cu mucii aia de "sus" nu stiu cum sa spun.

Sabina de maini nici n-am mai spus, credeam ca se subintelege.
Ma gandeam ce ai mai putea sa faci pentru invitati, sa fie si usor pentru tine. ai putea sa comanzi la Alice (ca e langa tine) cateva platouri de mini pateuri cu ciuperci (de post) si cu branza si carne, sunt de-a dreptul delicioase, daca ai cuptor cu microunde nu-ti ia mai mult de trei minute sa le pui pe masa. Si torturile sunt excelente, eu de acolo mereu comand tort Octavia.
Ai mai putea incerca o salata de post din: ciuperci champinions din conserva (cumperi intregi si le tai tu mai marunte, nu cumpara taiate ca sunt prea ferfenitza), adaugi ceapa tocata marunt (daca ai verde poti toca si cozile), cateva masline, ulei, sare, un pic de lamaie si patrunjel tocat. Este delicioasa, poti sa incerci dintr-o cutie de ciuperci marti si daca iti place cum iese cumperi cat trebuie si poti sa faci un castron mai mare sambata seara dar nu ii pui patrunjelul si o tii in frigider pana duminica cand ii pui patrunjelul si o servesti. Sau mai bine toci ciupercile sambata seara si restul duminica si le amesteci duminica iti ia cam 10 minute toata afacerea daca ai totul pregatit.
Daca ai pe cineva sa te ajute cu o oala de sarmale de post ...ar fi super.
Mai poti incerca o salata boeuf (dar fara vaca ) eventual cu maioneza cumparata din aia vegetala, eu am facut o data si mi-a iesit buna, ai de tocat doar cartofii, morcovii si acritura (o nimica toata vezi doamne, desi cand plang copiii nu ai timp de nimic), mazare pui din conserva, maioneza din borcan, mustar la fel...
Friganele si alte gratare eu nu as face pentru ca nu poti avea gata o cantitate mai mare o data, nu le poti pregati din timp si trebuie sa se sacrifice cineva sa stea in bucatarie duminica seara ceea ce nu e convenabil. La fel si cartofii la cuptor, or fi ei gustosi dar tot trebuie sa stea cineva dupa ei.

Daca mai imi vin idei simple mai scriu.

Andries

Mergi la inceput

Am si eu niscaiva pozici smechere...

Iote un bebe pe blana de urs...

http://good-times.webshots.com/photo/2006691720101620375rlhxDr

Si unul in varf de munte....

http://good-times.webshots.com/photo/2383714990101620375CvORJz

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

tomasa al meu merge aici http://www.gradinitateddybar.ro/

Andries

Mergi la inceput

Aici o puteti felicita pe Blueeyes...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111261&whichpage=4

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Eu nu spal sanii la fiecare alaptat, dar ma spal pe maini mereu! In rest, igiena corporala la mine ca de obicei (aici intra si sanii:)))
Roxana, Rodica, multa sanatate copiilor!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Annisia uitasi sa-i iei copilului skiuri ce bine ca al tau tine suzeta si poti sa iesi cu el oriunde, al meu... urla si trage tot aerul rece in gat...dar mi se pare mie sau scoica aia e deja mica?

Andries

Mergi la inceput

Irinaapropos' de mame cu job, mame casnice, iscusite su nu la placinte uitai' sa-ti spun ca de fapt ceea ce doream eu sa se inteleaga este faptul ca orice copil isi iubeste mama si o apreciaza indiferent ca e casnica sau cu job, intotdeauna va gasi ceva deosebit la mama sa, astfel incat sa spuna "mama mea e cea mai.." si in acest context, avand in vedere si societatea in care traim, eu mi-as dori (ca si doamna din interviu) sa ofer copiilor mei si o alta perspectiva a mamei, in plus fata de cea de mama "a familiei" si daca se poate perspectiva profesionala sa primeze in fata iscusintei la placinte, nu stiu daca ma intelegi... asta nu are de-a face cu banii pe care ii aduc sau nu in familie, ci cu felul meu de-a fi, imi place sa fiu activa si sa fac multe lucruri in mai multe directii...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani pentru Lavinia!

La multi ani si pentru: Iulius Teodor, Stefania, Iris Maria, Andrei si Kosmas.

Rodica, multa sanatate pentru bebe Darius!

Myral, eu parca sunt ceva mai bine cu sanul, ma mai doare dar parca nu mai e rosie zona aceea. Acum ii dau la fiecare supt sa suga si din cel bolnav(inainte ii dadeam un singur san la o masa si pe amandoi inainte de culcare), ca sa goleasca sanul. M-am si muls si cu pompa si manual la dus, dar nu scotmare lucru, cred ca suge ea destul. Nici eu nu spal sanii la fiecare alaptat, dar ma spal foarte des pe maini.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, ce dragut e Yannis la munte, ii prieste aerul alpin. Si voi sunteti tare draguti.Imi place tare mult caciulita ta cu blanita.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput