Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Carl a racit iar,offf...ii curge nasul si trebuie sa stau dupa el mai mereu ca sa nu-i manance si tuseste un pic.Dar in schimb mananca,bea lichide..Sper sa ramana doar asa.Dupa cum stiti eu nu-i dau medicamente,i-am facut ceai de musetel cu lamaiee si o sa-l tin asa,sper ca in cateva zile ii trece ca data trecuta.
E asa greu sa-i stii raciti

Mady - ok,am inteles dar cred ca se poate dezvata usor tinand cont ca perioada in care a stat cu mama ta nu a fost foarte lunga.Daca l-am dezvatat eu pe Carl de leganatul pe picioare,adica nu-l mai legan in nici un fel,dormitul in patutul lui e mai usor.
Incearca sa-l pui in patut cand e destul de obosit,da-i un bibe,pune-i o jucarie care il atrage dar nu foarte mult ca sa nu-l traga la joaca si poate merge.

Ane2000 - am vrut sa scriu de ceva timp dar am uitat.Mult noroc in noul drum! Sa aveti parte numai de bine si Raul sa-ti aduca mii de bucurii!

Loradin - da,il atrag foarte tare reclamele dar nu numai.Daca incepe deodata muzica se intorce sau daca ma uit la vreun show si lumea apaluda se uita,si la filme il vezi cateodata ca se pierde uitandu-se la tv
Si eu cred ca probleme nu vor fi,vedem mai tarziu

Alexia3 - felicitari lui Bryan! Mie mi s-a parut ca au fost vreo 3 pasi.Baiat voinic!

Elena2006 - felicitari lui Adrian pt primii pasi! A inceput intrecerea,dar noi stam la coada

Lilidana - in Canada vine mosul cu calul? David nu a plans la mos in brate,bravo lui..ti-am mai zis eu ca David e barbat

Roxanici - frumos ursuletul Rares,i se potriveste costumatia daca tot locuiti in Brasov

Martutza - chiar daca te-a suparat o persoana sunt altele care te simpatizeaza.Mie una imi esti draga! Revino la optimism,eu te inteleg ca e greu cand puiul tau e bolnav parca tot in jurul tau cade.
Pupicp multi pt voi

Bradul - saptamana asta il fac,eu traiesc intens sarbatorile de iarna.

Absoluta - m-ai facut sa rad cu faza cu sectia.Ti-am mai zis ca tu iti respecti id-ul de absoluta

Pupici si o zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Absoluta - pe bune au gasit-o pe Elodia? E gluma? Cand am fost in Romania seara nu puteam sa merg la culcare fara sa ma uit la OTV.
NU ma prind pe mine emisiuni de-asta dar cazul cu Elodia il stiam inainte sa vin acasa,de la prieteni.Deci lamureste-ma

Acum caut pe site-ul PRO tv

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Nu ma-m putut abtine sa nu va dau si voua urmatoarea reteta ...Sper din tot sufletul sa va iasa.

Reteta pentru un an bun

Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie,ura,invidie,frica,irascibilitate si stres.
Se imparte fiecare luna in 28-31 zile , dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an
Fiecare zi se prepara separat :
- 1 parte munca
- 1 parte liniste
-1 parte umor
Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, 1 praf de bun simt si o picatura de speranta !
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug.
Preparatul gata facut se aseaza pe o farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de micul dejun din fiecare dimineata
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea
" VIATA E FRUMOASA TRAIESTE-O "

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Absoluta, ia baga tot ce stii, sau te tii iar de glume,ha?

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Stefania , papusa, stai linistita, calmeaza-te ....au gasit-o pe Elodia. Nu mai cauta pe protv ca iti spun eu si cine a gasit-o. A gasit-o Ralph, Ralph e si el un erou al otv, a avut si el un episod acum cateva luni la Dan Diaconescu...

P.S. Ralph e personajul sinucis din dragoste

O brad frumos.... o brad frumos...

Mergi la inceput

Elena2006 si tu esti nelinistita din pricina Elodiei?
Au gasit-o. A gasit-o Ralph.

A fost o intalnire surprinzatoare pentru amandoi. Cand s-au vazut .... (hai continuati povestea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Absoluta

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by absoluta

A fost o intalnire surprinzatoare pentru amandoi. Cand s-au vazut .... (hai continuati povestea)

... nu puteau sa-si creada ochilor....

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

wwwwwwoooou Absoluta!!! asta chiar e tare..si zi ... unde s-au intalnit , pe holurile studiolui otv? profesoara se zice ca a divortat...oare si casatoreste cu sotul Elodiei? daca-i bal , bal sa fie!!! adica telenovela...la nunata au fost invitati si... (continuati

Ane2000 si noi ne gandim la voi ...se incheie un an , bun, mai putin bun, sau rau. sa il stergi din memorie nu vei putea, dar sa il pui intr-o cutie cu fundita si intr-o camaruta incuiata a mintii si inimii tot vei putea...faca DD sa-ti aduci aminte numai de alea bune (ca sigur au fost si momente de-alea) si tot cei rau cu tot cu rau sa ramana incuiat acolo. toate cele bune...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elpower

[quote]Originally posted by absoluta

... nu puteau sa-si creada ochilor....

S-au privit minute in sir. El i-a luat mainile si... si le-a dus la buze...

Mergi la inceput