Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
absoluta spune:
quote:
Originally posted by riloasa
DIANA, te rog spune-mi si mie unde ai facut calendarul. Da-mi si mie un numar de telefon daca nu te deranjeaza.
Mihaita 31 Martie
Riloasa uite aici id-ul cu care poti sa vorbeste despre calendare diana_marcel2003 , e o tipa amabila rau. Spune-i ca esti din partea dianei cu timeea.
absoluta spune:
Hai veniti cu mic cu mare sa-ncingem o barfaaaaaa mareeeeeeeeeeee
Sforaiti pe voiiiiiiiii?????? ce naiba faceti bagaboantelor..........????????????
karla32 spune:
Va pup!
Decalotare! Ma ia cu rau si cu sughitz! Eu tot aman sa merg la doctor. Acum am zis ca dupa sarbatori...Sunt ingrozita dar in acelasi timp ma scoate din minti sa ma stiu vinovata daca face infectie peste nu stiu cat timp! Daca ar fi dupa mine l-as lasa asa. Dar nu stiu ce sa fac 

! Pana acum l-am ascultat orbeste pe doctor si nu am dat gres in nimic dar parca nu-mi vine sa-l ascult si de data asta! O sa incerc si eu cu galbenele...Dar e un smecher domnul Luca...Cum pun mana pe putza lui, rade si ma impinge...
Aseara a mancat si printzul meu un colt de paine. I l-a dat taticul lui ca sa-l molfaie. dar ce, a mai fost chip sa i-l iau din mana!??? se tragea inapoi, tzipa si ma certa! asa ca l-am lasat si l-a mancat. in conditiile in care nu are niciun coltisor...
mai fetelor, si bebeii vostri se fatzaie pana adorm? al meu se frichine mai bine de jumatate de ora. se rostogoleste, se urca pe perne, puishoarele si le pune in cap, se trage de par, de urechi, de cracu la pantalon, de sosete, arunca jos bibele cu ceai sau apa, ma trage pe mine de par si de urechi, de nas si ochelari, imi baga degetul in ochi si in nas si ma scobeste! Nu scoate un sunet dar e o nebunie! Asta face de fiecare data cand trebuie sa doarma. E un fel de ritual. ma oboseste pe mine atata zvarcoleala. Pe el...mai putin.
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
tzuna spune:
KARLA32- am murit de ras cand am citit ce face Luca la culcare. Si Maria mai face asa dar nu in fiecare seara si ea fiind in patut nu poate face prea multe lucruri asa ca ramane la :tras de urechi, scos caciula de pe cap (daca e dupa baita), tras de ureche, de bratara, de jucarii, racait plasa la patut si eventual ridicat in fund sau in genunchi si plans sfasietor dupa mami si intr-un final fugarit suzi prin pat si nani.
Maria e bine. Ma oboseste toata ziua de nu mai stiu de mine. dar azi noapte a dormit bine. S-a trezit o data sa manance si o dtata ca o apucase o tuse. Nu-mi venea sa cred ca s-a facut dimineata. Si nici nu am dormit cu ea ca am fugit cu sotul in sufragerie. Poate fata mea doarme mai bine singurica. Ce noroc ar fi pe noi.... Vedem in seara asta.
Cu cerealele- eu am spus sa schimbam intre noi. Sper sa nu va fi razgandit ca am comandat Sleep well si nu vreau sa o tin pe Maria numai cu de astea....
Am vazut copilasi la masa, ursuleti... Avem niste copii....Sa ne traiasca.
Lumi_Nag spune:
Buna!
Karla asa a facut George aseara.Tacsu a plecat pe la 9 la servici in tura de noapte.El casca de la 7 si se freca la ochi, de am zis ca nu apuca ora 8 si adoarme.Neeeeh!Da de unde???!! S-a foit asa pana la 11, de m-a obosit cu zvarcoleala lui.Cred ca e epidemie ca nu face tot timpul asa.
Despre decalotat mie nu mi-a zis dr nimic, asa ca nu o sa-l chinui.
Doarme fii'miu de 2 ore jumate ...recupereaza de aseara si se pregateste pentru seara asta 

Voiam sa va zic ca mie imi face calendar sotu' ca se pricepe
si nici nu ma induram sa dau 150 de lei pe calendare ca vreau 3 si pentru noi dar si pt bunici
(idee data de Karra parca
)
Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin
absoluta spune:
Fetelor cand facem bradutul??????
Nu-i mai bine sa-l facem mai devreme ca sa se bucure mai mult timp de el?
lauramar spune:
Eu l-am facut deja,iubesc foarte mult craciunul si imi place sa vad toata casa ompodobita de sarbatoarea.....ea se uita la tot dar nu pare tare incantata,prefera jucariile.
alexia3 spune:
Absoluta....astept barfa...stau pe aici poate pica ceva....

tzuna...si eu am comandat cereale si ma bucur ca nu am comandat sleep well ca putem face schimb (chiar vroiam sa le incerc pe astea) . noi am comandat Babycereal Humana Appel-Banana-Rusks powder 4x550g si Babycereal cherry banana milk gardenfruits powder 5x250g Pack . daca sunt si pe placul tau astea de le-am comandat eu , facem schimb. eu mai sunt cu o mamica mai mare la impartit, deci am fi 3...asta in caz ca sunt si pe gustul Mariucai.
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare