Strumfi de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
X-ray spune:
buna dimineatza!
multumesc de aprecieri
am vazut doi baieti frumosi ai lui mami si "dintosul "nonnei,felicitari!
nico ce vesti bune,bravo!
steluta te rog daca se poate sa nu mai scri cu majuscule,aici pe forum se traduce cu a tipa la cineva.poti sa diversifici micutza de la 5 luni -5 luni si jumatate tinand cont ca e alimentata artificial.acum ca vrea ea sa stea in fund,e cam devreme pt asta in cazul ei,asa ca pacaleste-o cu o jucarie.mai tarziu va vrea sa fumeze si nu o vei lasa asa ca nu trebuie sa faci totul dupa cum vrea ea![]()
simo cand te intorci?
nu-mi da si mie cineva niste "esenta"de iesit dintii mai repede????
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
liadorian spune:
Tot mai multi dintisori noi! Felicitari posesorilor si mamicilor lor mandre foc!
Andutzy, pai cum sa se uite ochisori asa frumosi ca ai votri?! Uite,
ochii vostri, de la mic (strumfii) la mare (tu)!
Anto, tu te-ai intors la munca, iar Sonia e cumintica si papa bine cat esti tu plecata - pai astea-s vesti excelente! Cum ati rezolvat pana la urma cu biberonul - l-a acceptat pur si simplu sau ati folosit voi vreun truc, ceva?
Eliza, ce mi-a placut "maslinutza" ta!
Alina, am vizionat bulina la petrecere! Ce s-au mai amuzat fetele! Iar fotografia aceea in care strumfitele dorm amandoua "parcate" in carucioare e mortala!
Mihaela, si eu am devenit o sensibiloasa in ultima vreme. Ma apuca plansul pe la filme, pe la stiri mai dure dar ma tin tare, ca pe mine ma stiu toti ca-s o cerebrala si-o interiorizata. Da' asa as mai boci in batista din cand in cand!!
Nico, super veste!!
Sa dea Dumnezeu sa nici nu mai aveti alte belele de acum incolo, fiindca am impresia ca v-ati cam depasit norma... Sa se adune de acum numai chestii placute si foarte placute!
Despre noi... numai de bine! A implinit Miruna 4 luni si a sarbatorit in stilu-i caracteristic - maraita si suparacioasa. Chiar in dimineata ei aniversara s-a apucat sa se rasuceasca spre stanga (chestie importanta pentru noi fiindca ei nu i-a placut niciodata sa stea pe o parte, si de dormit doarme numai pe spate) si si-a descoperit picioarele. Toata ziua se intoarce pe o parte si face conferinte cu labutzele personale, nici jucarii nu-i mai trebuie. Numai din cand in cand imi mai arunca cate o privire peste umar, sa vada pe unde-s. Acusica trimit pozici pe mailul comun, sa vedeti ce umflatica frumoasa am.
Lia si
Miruna Demetra
X-ray spune:
aylin m-am uitat destul de fugitiv peste carticica,incepuse bine cu sustinerea alaptarii pana am dat de principiile diversificari si scrie de sucuri de la 6 saptamani si care de pui de la 4 luni.aici gata m-a pierdut
.eu cred ca pur si simplu nu mai fac nici un comentariu![]()
(20 iunie 2007)
liadorian spune:
Ashera, sper ca problemele strumfului tau nu sunt grave. Am citit si topicul deschis de tine la Parintii intreaba, parintii raspund si am vazut ca ai primit acolo nr. de tel. pe care le cautai. Va tin pumnii sa fiti amandoi bine, strumful tau e nacut in aceeasi zi cu Miruna mea si mereu ma uit pe forum dupa voi, in speranta ca mai putem "confrunta notitele". 
Lia si
Miruna Demetra
X-ray spune:
aylin hai ca m-am uitat mai bine peste carticica aia si ar fi mai bine sa o uiti.eu te apreciez tare mult ,mai ales pt efortul de a o alapta pe alma,cu siguranta vei incerca si sa o diversifici corect si in carticica asta sunt scrise destule aberatii.
(20 iunie 2007)
andicu spune:
Buna dimineata si de la noi.
Violeta, multumim de cafea.
Stiu ca scriu mai rar, vesnica poveste, va citesc si pana apuc sa raspund ma cheama Strumful si apoi uit, trece ziua, pierd sirul povestirilor, etc.
Nonna, tare dulce Andrei! si imi plac 2 poze la nebunie: cand dorm amandoi si cand il tine in brate Vlad pe Andrei! 
Felicitari pt dintisori, Anya, Andutzy si celorlalti bebei - iepurasi!
Nico, ma bucur ca Andra e bine! acum ai scapat de griji!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori , Ashera, sanatate multa!
Andreea_c, sanatate si recuperare rapida! am citit din urma ca ai avut probleme, ma bucur ca esti bine acum!
Filip nu da nici-un semn inca de dintisori, desi e disperat cu muscatul ; are gingia alba jos, dar nu e umflata, asa ca mai avem. Problema cu somnul o fi la moda la varsta asta? ca nici al meu nu mai doarme ca inainte! eu care eram nemultumita ca tot se scoala o data pe noapte, acum ma trezeste de 2-3-4 ori!
si nici ziua nu e mai bine, tot asa putin doarme , fix 40-45 min. la 2-3 ore..
Si eu caut suplimentul Mamic cu Alimentatia, nu l-am gasit inca, am inteles ca e bunicel, desi mai citesc pe siteul lor la diversificare si au articole care se contrazic..
Noi azi incepem cu primele lingurite de carnita de pui in piure. Cum am inceput diversificarea pe la 4 luni 1/2, deja cred ca e ok sa continuam cu carnita. CU oul astept pana la 6 luni, la fel si cu banana, desi pe afara e ok si de la 4 luni ( prietena mea din Germania ii da piure de fructe cu portocale si banane de la 4 luni, ca asa i-a zis ca e ok).
Am descoperit ca-i place branza calcica in piureul de fructe, am incercat si in cel de legume da scuipa de ziceai ca-i otrava!
Si ii mai pun in bibe de seara 2 masuri rase de cereale, ca ii plac tare. Cereale ca gustare intre mese n-o sa-i dau, deocamdata, ca nu vreau sa-l umflu si nici dr pediatru nu mi-a recomandat.
Cam asta e despre noi, aproape stam in fundulet, are nevoie doar de un pic de sprijin, dar in carucior se apuca cu mainile de manere si sta teapan in fund, singurel
. Si mai lucram la rostogolit, tot nu se intampla, ca e fundul greu
, doar se intoarce de pe o parte pe alta..
tuturor ca s-a kklit puiu' si nu se suporta asa
.
Sper sa mai apuc sa scriu...
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi

aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by alina.a
aylin hai ca m-am uitat mai bine peste carticica aia si ar fi mai bine sa o uiti.eu te apreciez tare mult ,mai ales pt efortul de a o alapta pe alma,cu siguranta vei incerca si sa o diversifici corect si in carticica asta sunt scrise destule aberatii.
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
gata, atunci o stergem.
si cand aud banana da, banana nu, citrice da, citrice nu, aia da, aia nu....ma apuca asa, un soi de disperare launtrica, un fel de "Dumnezeule, cum o sa ma descurc, ce da si ce nu, pana la urma?!!!"
si ca sa va dati seama ce maniaca sunt, daca cineva imi zice ca trebuie sa sta copilul 15 minute la un san si 10 la celalalt (la inceputurile lui), apai sa stiti ca dupa ceas stau. nici mai mult nici mai putin.
si ma lupt eu cu mine sa nu mai fiu asa, dar nu reusesc nici de-al naibii!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
andicu spune:
Cum am scris mesajul intr-o ora, acum am citit si ultimele postari.
Deci, Alina, zici ca nu e buna carticica de la Mami? ca sa stiu daca e cazul s-o mai caut sau nu.
Noi am inceput cu morcov, mar, piersica, caisa, si ultima data i-am dat un borcanel cu fructe mixte de la Hipp care includea si ananas si suc de portocala. Sper ca e ok. ca lui ii plac la nebunie.
Si ca alint: Delfinas, Trompetica (chiuie si tipa toata ziua), Putza
si Filiputza ( astea mai de la tac'su).
Ma duc ca iar tipa.
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi

liadorian spune:
Aylin, si eu tot asa derutata am impresia ca sunt. Dar norocul nostru e ca mai avem timp sa facem lumina in ceata asta, nu? Eu cu chestiile controversate fac asa: daca pot amana sa i le dau Mirunei, aman (ex. e obligatorie banana la 6 luni? nu! deci nu va fi foc daca o va manca la 8). In rest, tare as vrea si eu sa am un grafic de bun-simt pe ore si mese. Stiu ca prima si ultima masa din zi sunt de lapte. Insa la care masa ii dau legume, la care fructe? Cum imi dau seama daca a mancat destul? Trebuie cantarite alimentele pe care i le dau? Ce fac cu mesele de noapte, ca Miruna suge noaptea de rupe. Ar trebui sa i le mai raresc dupa ce incep diversificarea, ca sa i se odihneasca si ei stomacelul sau e ok sa-i dau in continuare sa suga? Trebuie sa-i dau apa dupa ce incepe diversificarea sau laptele e in continuare cel mai bun lichid pentru ea?
As mai contnua lista asta de intrebari, da' mi-e jena
... Mai las si pentru postarile viitoare.
Lia si
Miruna Demetra