Strumfi de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Sunteti harnicute ca albinutele. Inca nu am reusit sa citesc tot.
NMA felicitari!!! Acum poti sa respiri usurata
.
Violetan- multumim de 
Ma duc sa citesc din urma.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Simo78 spune:
Nico felicitari! Cum stai cu studiul?
Felicitari si noului
Andrei.
Matei a inceput sa stea tot mau mult in fundulet...da nu se intoarce nici macar ajutat....chiar opune rezistenta si se enerveaza
...suzy a devenit mai mult jucarie. se lupta cu ea pana reuseste sa o puna in gura, tzocaie a victorie si o scoate si o ia de la capat...e absolut delicios ![]()
Simo
mami de Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Nonna76 spune:
Aylin, ai incurcat copii.
Horia e baietelul lui Andutzy si Andrei e al meu(adevarat e ca noi ii mai spunem Andutzy lui Andrei)
Gabrielabv spune:
nma hai ca iti tinem pumnii pentru al doilea examen si bem sampanie pentru amandoua
luna am ras de faza cu vomitatul pe cosmin de a inceput si medeea sa rada. e un dulce puiu tau, cred ca daca patea dragos asta nu se mai apropia de sorasa
pe scumpici tai copii
noi de doua nopti am avut trecere la program prelungit. s-a trezit medeea la 7 dimineata, dar la noi minunea nu a tinut mai mult, azi noapte s-a trezit iar la 3 si la 6. SAmbata a avut doar 3 supturi la interval de 6,7 ore si cred ca de aceea acum recupereaza, si eu care eram tare mandra de ea...
Gabrielabv spune:
ashera sper sa fie bine azi cu puiutul tau, ne rugam pentru el sa se faca bine, tare ar fi bine sa nu se imbolnaveasca niciodata copilasi nostri ca e groaznic sa-i vezi ca sufera.
pupici si fii tare ca acum toti au nevoie de o mamica puternica
aylin_tarcan spune:
nonna,
capul asta bleg! impartit mereu intre 10 chestii. si eu citesc din picioare, si scriu la fel, intre timp mai vorbesc si cu alma ca sa nu tipe prea tare. alteori scriu cand vorbesc la telefon....iertare sa-mi fie!
asadar felicitari si lui Horia de andutzy si lui andrei de nonna pentru dintisori!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
jadi spune:
Neata si de la noi!
Eu a ramas doar cu cel mic, e mult mai usor asa de fapt e chiar super as putea sa zic ca ma relaxez la greu
Eu m-am captusit cu o tuse seaca sper sa nu ia si Dodo care in continuare are niste muci invizibili dar il tin pe homeopate si vedem joi ce ne zice doctorul.
Copilul meu cel mic uraste marul sub orice forma, copt, crud, e de-a dreptul nervos si isi provoaca greata cu el. Asa ca desi insistam nu avem prea multe sanse. Si s-a si constipat un pic, poate ajung si eu printr-un hipermarket sa ii iau si niste pere sau un borcanas ca sa ii dau sa se dezlege... de fapt nu e neaparat constipat doar ca se screme sa faca kk si nu reuseste. Dar nu e agitat din cauza asta. Si de 3 zile se tot scoala des noaptea, ieri s-a trezit la 10 si pana la urma dupa un pic de san a adormit. Cred ca s-a mai trezit si pe la 3 dar nu l-am bagat in seama si a readormit. Cred ca daca ma iau dupa el si ma trezesc si eu, am face noapte alba. Ma bucura sa vad ca reuseste sa adoarma singur in pat dar trebuie sa fie musai intuneric total.
Iar am vazut poze cu copiii si mamici frumoase. Sa va traiasca si sa fiti la fel de senine ca acum.
Stiu ca s-a discutat acum n zile dar completez si eu. Eu pe copii ii alint Dodo, Dodolino pe cel mic, Vladut pe cel mare si la amandoi le zic "iubita mea" cred ca din dorinta mea vesnica de a face o fata. Le mai zic si "iubire" si atat. Sotul ii porecleste pe amandoi, lui Tudor ii zice Pepe de la pepenoaica si lui Vlad ii zice Auschwitz de cat de gras e si pe mine din puitoare si fabrica de plozi nu ma scoate. Asa de mult ne iubeste
.
Urasc felicitarile de orice fel scrise, vorbite, sms-uri.
Nu colectionez nimic dar am cateva hobby-uri ciudate (Simo cum zici ca stai cu puzzle-ul japonez?
). Parca mai era o intrebare dar am uitat-o.
Cel mare a plecat la Braila cu Thomas, adica cu trenul a fost extaziat vreo 2 ore dupa care vroia sa coboare din tren la Faurei iar ultimii km au trebuit sa stea in picioare la usa ca nu mai avea rabdare. Cert e ca ma iubeste mult, i-am zis ca vin si eu la Braila cu dodo si mi-a spus clar, "Nu, tu stai acasa!" dar se razgandeste el curand ca vorba aia , e al meu ![]()
Fug sa culc plodul mic!
Deni &
Vlad & Tudor
karligutza spune:
Buna dimineata si din
nostru!
felicit si eu bebelusii carora le-au mai iesit cate un dintisor si care au invatat sa rada cu hohote!
noi ne laudam ca incepem sa stam pret de cateva secunde in fundulet, aduce piciorusele (talpitele) la guritza si rontaim din ele (nu mai spun ca se trage toata ziua de strampi ca i-am luat strampi cu modele: dungulite, floricele...) si in plus trebuie sa fiu cu ochii mari de acum si sa fiu sigura unde o las ca o gasesc in alte pozitii mereu (isi muta funduletul cu mare usurinta acum; dar cu toate astea n-a reusit nici o intoarcere de una singura; cred ca nu mai este mult oricum) - se invarte precum acele de la ceasornic (si chiar in sensul corect
) sau ca 'virgula' compasu'...
karligutza
sunt mamica Adelutei 

Trimitem un gand? - o actiune 
Nonna76 spune:
Simo nici andrei nu vrea sa se intoarca desi tot ii arat. Si el tot in funduletz ar vrea sa stea.
ioanadara spune:
Eu la primul baietel am inceput cu mar si piersica dar era vara.Ma tem ca banana e grea dela inceput. Deci, voi cu ce o sa incepeti la 6 luni?
Nici portocala care e de sezon acum nu poate intra de la inceput banuiesc si numai mar nu merge.
mamica lui Nicolae