Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)
Raspunsuri - Pagina 20
andreap spune:
Salutare si de la noi!
Dimineata am stat 15 min sa dau nametii jos de pe masina..e frumoasa zapada,da' la munte,in caban,langa foc cu o cana de vin fiert in fata...nu in Bucuresti unde circulatia s-a facut si mai grea
.Am vb cu bunicii si Mariuca a prins frica de cazaturi
..si nu-i plac fulgii care-i vin pe fata,manusile ude..fitzoasa la maxim!E fata me..noua ne place la mare..vara!
Miria,multa putere.Macar cu gandul si tot suntem alaturi de tine
Miki,cum a fost la botez?
In rest..nimic nou de aseara
..mai vb
Pupici si o saptamana super
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
Buna dimineata!
Va multumesc pentru gandurile frumoase! Incerc sa fac tot ce pot si parca tot nu ma simt multumita.
Legat de cadoul Monicai pentru Ruxi, toaleta; in Metro sunt.
Eu i-am luat Damianei pe 1 noiembrie una la fel doar culoarea difera. Este cu mov si lila. Este destul de scumpa, dar am avut noroc sa dau peste o vanzatoare cumsecade care mi-a recomandat ziua in care sa vin pentru ca faceau reduceri la unele produse. Asa ca, in banii de o toaleta am cumparat-o si pe ea si un carucior sanitar
. Adica, o masuta pe roti cu multe obiecte sanitare.
Sper sa-i placa pentru ca nu i le-am dat chiar daca a fost ziua ei.
Le-am pastrat pentru Mos Craciun.
De fapt, nici nu le-am desfacut sa vad ce-i inauntru mai bine.![]()
Asa ca, cine vrea poate sa mearga la Metro daca are drum.
Haideti, sa pun pozele de la radio cu Paxela si sa merg la ale mele!
http://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=sets
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
Salutare!
Greu reusesc sa intru sa mai postez ceva...
Urez cu intarziere LA MULTI MULTI ANI, lui ALEXANDER SI RUXITZEI!
Sa aveti parte de toate lucrurile bune din lumea asta!
Miki, sper ca ai primit mesajul meu pe mail!
De citit insa, am tot citit, am vazut si multe poze super faine... baietii din Iasi la zapada... bebelina Amira, scumpa foc!, Ana si Otilia, doua zambarete. Hai mey, Oti, chiar Ana ti-a facut pozele alea? asa bine incadrate?
Oti, sa stii ca manzul nu s-a nascut inca (e tot in butica)...ceva n-a fost in regula, nu stiau se pare data corecta a montei. Gestatia dureaza 11 luni... veterinarul care a consulatat iapa ultima data ne-a spus ca totusi doar in primavara sa asteptam sa se nasca.
Iris stie ca iapa Karin, are un manz in burtica si-l asteptam sa se hotarasca sa iasa. Intre timp am cuparat si iapa...![]()
Asa ca ne pregatim sa facem o herghelie. :))).. glumesc,desigur.. dar se pare ca l-a 'prins' si pe sotz acest sport. Si investeste...
Pe Karin o vom lasa sa fie folosita in cadrul clubului de echitatie si de catre alti copilasi care invata... manzul va fi insa al lui iris. Speram ca totul va fi in regula pana la urma.
Noi maine mergem la o serbare de Craciun, ne-a invitat educatoarea de la gradi unde fusese Iris in oct... nu am retras-o de acolo... si probabil de aceea a facut gestul asta, fiindca ea nu a fost decat 4 zile anul asta la acea gardinita.
Oricum m-am hotarat s-o duc, ea stie o multime de poezii si cantecele... sper sa vrea sa le recite/cante.
Joi iar... alta serbare cu Mos Craciun, la clubul Rotary. Asa ca avem saptamana plina.
Am pus si cateva poze cu rochitza pe care o va avea la Craciun:
e clasica...
http://family.webshots.com/album/561771327mDRlTs
Cristina, inteleg f bine prin ce treci, exact asa am fost si eu anul trecut, cand a fost bolnava bunica mea... 3 luni a durat, dar a parut asa de mult...
Chiar azi e un an de cand nu mai este intre noi... in ajun de Craciun s-a dus. Mi-au ramas doar amintiri frumoase, de cand eram copil, cu bunicii mei care ne duceam la concertele de colinzi din biserici, care ne luau din geam scrisorile pt Mos Craciun, si toata atmosfera aia de familie mare si unita.
Nu vreau sa te intristez... pur si simplu mi-e si mie f. dor de bunicii mei.
mikimi spune:
Miria nu merge link-ul.
Iti doresc liniste sufleteasca si putere sa-i faci puiutei sarbatori fericite.
Bits ce mai face Amonica dragutica?
Multumim frumos pentru aprecieri, Cicisor Yannis dimineata cand mananca (e foarte infometat la 7)pana gaseste tzitzica scoate niste sunete care suna a mama''....iti dai seama ca l-am trezit in fiecare dim pe om sa-l auda si sa se convinga ca iese fata urmatrul...da el nu si nu, asa ca mai am de lucrat.
For2nity ne era dor de voi, vrem sa o mai vedem si pe printesica, asa ca mai vino pe la noi si cu ceva poze daca se poate.Iti uram lumina pe calea cea buna pentru voi, pana la urma voi 2 sunteti cele mai importante si trebuie sa fiti linistite si multumite.
La botez a fost foarte frumos, nu a plans deloc, preotii au facut o slujba foarte frumoasa , cu mult suflet.Preotul mai in varsta care l-a crestinat pe Yannis s-a lipit tare mult de el, il privea cu atata dragoste parinteasca, iar Yannis l-a prins de sutana si nu mai vroia sa-i dea drumul.Am pus is pozici si lucrez chiar acum la un ''tablou de familie''.
Revin
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
mikimi spune:
Danette nu am primit mail, eu am mikiparisa@gmail.com....daca vrei sa-mi retransmiti...
Am vazut si noi poze frumoase de Ana cu mami la fel de frumoasa si fara sunculite(bataita poate iti trebuie), foarte priceputa fata ta, mie Alex imi face la tavan.
Am vazut iarna ca-n povesti la iasi, si minune mica de Miha
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
bits spune:
Miha am vazut mandrete de Diana care are niste buze tare tare dulci!mey da-i copilului o furculita klumea nu o mai chinui cu aia de plastic
.si Ken e inebunit dupa casute de papusi!
For2nity

pt tine ca sa-ti ridic moralul si mai in gluma mai in serios bunica avea o vorba"pt un matz nu-ti iei boul intreg!".stiu ca Alexia va fi iubita de 2 ori mai mult iar ceea ce e cel mai important e ca va aveti una pe alta si sunteti sanatoase!pupici si va mai asteptam la noi
.
Otilia ai facut un tor super daca spui ca e pt prima data!mey nu-s de ce cand o vad pe Ana a ta intotdeauna ma gandesc la un mar!sa nu ma bati da-mi plac extraordinar de mult obrajii ei,i-as musca!
Miria ,Dana nu mai vb de bunici ca alunec si eu pe panta;macar voi sunteti acolo ,va puteti lua ramas bun dar eu am ramas cu un gol in suflet anul trecut ca nu am putut sa o vad pt ultima oara pe bunica,insa ea traieste si e mereu prezenta in
mintea mea.
danette spune:
Miki, am retrimis mail-ul.
Si-acum am vazut si pozele de la botez. Sa fie intr-un ceas bun, si Dumenzeu sa-l tina in paza Sa mereu!
Foarte frumoase, mi-a placut mult poza in care il scufunda preotul pe Yannis in cristelnitza. Are ceva special...in afara de momentul in sine... stropii de apa... patrafirul preotului, dat pe spate..
Cred ca a-ti avut o pretrecere reusita. Si tu arati minunat, as usual!
bits spune:
Cecilicooo auzi tu pune o vb buna Mosului si pt noi si spune-i sa aduca un sfert din tona aia de zapada si aici la Yokohama
.copilul meu nu stie ce e aia zapada si se uita la un filmulet cu Miky Mouse ceva legat de sarbatori si-mi spune"mama uite cat lapte praf e acolo!Miky e si el bebe ca si Amon si bea lapte praf!".
mai zi ceva de madrutele tale ca taci malc de la o vreme!se impaca bine sau se mai si cearta?
bits spune:
am vazut 2 bebei fumosi care m-au facut sa tanjesc:Amira si Yannis!sa va traiasca copilasii si sa aibe parte de tot ce e mai bun in viata!
Miki multumim de intrebare;e binisor Amonescu al meu,refuza cu incapatinare astazi biberonul cu lapte dar i s-a facut somn si l-a primit.mai are mucisori,de tusit nu prea mai tuseste dar haraitul ala din piept inca mai e prezent.voi v-ati insanatosit cu totii?
bits spune:
Miki si la mine Amon a spus "mama" prima oara si eu i-am spus consoartei ca next one va fi fata dar el cica:"nu te baza pe asta ca parca te vad mama de trei baieti!".