Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LAURA10, eu am patit-o cu fi-miu cand avea 3 luni, canda a vazut ce usor si repede curge din bibe, nu a mai acceptat sanul...n-a fost chip sa il mai intorc la san, am suferit mult, dar am trecut peste! al tau e inca mic, sfatul meu este sa fii tare si sa il pui la san in continuare, fara sa ii mai dai din bibe DELOC! FELICITARI PT BEBE SI SA FIE SANATOS!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Laura, eu am crezut ca ai gresit topicul, ca vroiai sa scrii la mamici de nov-dec 2007. Oricum mi s-a parut foarte ciudat ce ati patit in Elias, pe vremea mea era obligatoriu sa mergi la alaptat, este mai usor si pentru ei ca un copil sa suga direct de la mama.
In fine, ideal e sa-l convingi sa suga, va fi mai usor si pentru tine asa.
Uite aici poti citi mai mult si cere sfaturiAlaptatul Help Line .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, RUXI!!!

Monica foarte frumos tortul si masuta imi place grozav.
Otilia, esti o frumoasa Ei nu i-am zis ca are mosul fabrica de jucarii, oticum bucataria i-a luat-o ta-su de vreo 2 saptamani si intr-o zi, a vazut ea intr-o revista tot cam asa ceva si mi-a spus "din asta vleau sa-mi aduca mosu' " deci am nimerit-o
Miha, Amira e o scumpa si-o frumoasa vai si ce fericire pe Robert ca-i la zapada
Ioana, mey mama e bine, mai ales ca-i acasa..acu' trebuie sa mearga doar la pansat si apoi sa-i scoata firele.Noroc ca tata-i soferul ei si face el ruta, ea face acasa actele si-l trimite pe el la magazine...sa ai grija de deget, ca de la frig se poate infecta mai rau.

Vai ca atata am citit si vazut la poze ca nici nu stiu ce-am vrut sa mai zic..aaaa
Paxela, mey ce danseaza prntesa si ce frumoasa este...parca acu' am intrat si eu in gasca voastra si tu nasteai, iar eu mai nepriceputa latisem pagina cu atatea emoticoane si uite ce mare e deja.
Felis, For2nity si multa putere.

gata fug si eu in pat ca dimineata suna ceasul, iar eu voi avea ochii cat cepele.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am adaugat si eu cateva poze

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mihaela, ce delicata si frumushica este printesa ta
Oti, unde zici soro ca ai sunci? arati f bine(avea maica-mea o vorba cand aveam eu 55 de kg si ziceam ca-s grasa...daaaa...ai sunci pe creier) sunteti amandoua doua frumoase si tu si anutza
Paxelina, am reusit sa vad pozele...ma bucur ca v-ati distrat fain, fii-ta e maaare dansatoare toti sunteti niste frumosi...sa va dea Dumenzeu sanatate si sa va iubiti la fel de mult
noi am fost la mica petrecere, a fost fain(e prima data cand nu-s obosita de atata munca inainte si dupa) astia mici s-au distrat, apoi am gasit un Mosh si am facut poze cu el...ruxi a fost tare sfioasa nu i-a zis nici poezie, nu i-a cerut nimik asa ca per total a fost o alegere buna pentru seara asta.
va pup si va multumim ca ati fost alaturi de noi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetelor!

Inainte de-a povesti putin despre mine in ultima vreme vreau sa-mi cer scuze ca n-am mai intrat si, deci, n-am urat LA MULTI ANI! ingerasilor care au implinit 3 anisori.

Asa ca, LA MULTI ANI, fiecaruia in parte cu sanatate si cumintenie si voiosie in ochisori!!

N-am mai intrat pentru ca am sufletul greu si mi se opresc cuvintele undeva intr-un colt de suflet. As vrea sa vorbesc, dar nu-mi vine si mai stiu ca fiecare isi duce suferinta intr-un mod personal. Fiecare sufera pentru el chiar daca iti spune o vorba buna.
Bunica mea, adica femeia care m-a crescut si care a fost atat de buna si devotata familiei, iti numara ultimele clipe. Este tare rau! Nu pot, mai ales acuma cand fiecare se incarca de lumina Craciunului si de colinde, sa vorbesc despre suferinta bunicii, a mamei sau a mea. As strica fericirea celor care nu-s din familie si care se bucura de Craciun si m-as adanci si mai mult in senzatiile negre pe care le simt.

Rad, vorbesc, imi vad de treburi numai ca sa nu sperii si sa nu intristez fata. Ca se uita la mine si incepe si ea sa planga chiar daca nu stie de ce.

Cam asta e motivul pentru care am lipsit dintre voi atata timp in ultima vreme.
Le sunt recunoscatoare fetelor care m-au pomenit: Andreea, Otilia, Miki. M-au luat, fara ca macar sa stie, vitual de mana.

Intr-adevar, sambata m-am intalnit cu Alexa si familia ei la Radio, unde mersesem cu sotul meu la serbarea cea trista de Mos.

Fii-mea bucuroasa nevoie mare, eu pe langa ea si sotul cu aparatele ne filma si ne poza.

Este o mica si-o scumpa si-o papusica fata Alexei!

Am intrat in vorba cu ea destul de timid. O recunoscusem. De fapt, pe toti ii recunoscusem, dar ma gandeam ca poate ea nu ma stie si sa nu fac vreo gafa. Nu am stat mult impreuna pentru ca fiecare era cu clanul plus cunoscuti, dar a fost suficient ca sa ma simt bine.

Noi am facut cateva poze si le voi pune cat de curand.

Petrecera a fost vai, mamica ei, dar copiii erau veseli ca de obicei. Ce bine e sa fii copil!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by Laura10

va rog sa ma ajutati cu un sfat ca nu mai fac fata...
am nascut marti un baietel 50 cm, 3070 kg si in spital mi l-au hranit cu biberonul deoarece nu ne lasau sa stam cu el in camera (Elias) ca masura de precautie boli etc si mergeam la alaptat din 3 in 3 ore si niciodata nu ne sincronizam.

ajunsi acasa papam ceva ceva la san, am lapte, scot cu pompa si 100 de ml dintr-un san daca ma chinui. sta cam 1 ora si juma sa pape la san, caci trage si face pauza. eu simt cum trage, dar mi-e ca nu iese tot timpul. si dupa asta cand aproape adoarme, il pun in pat si incepe sa planga si sa caute sanul cu gurita deschisa. si ma vad nevoita sa-i dau biberon cu lapte muls...

voi cum ati procedat?

34+

Laura

Laura,
si la Alexander, si la Yannis am avut momente in care imi simteam sanii mai goi, bb mai agitat care se trezea mai repede si mai des si cauta sanul, insa niciodata n-am completat cu lapte praf sau muls.Parerea mea e ca trebuie sa petreci mai mult timp cu el la san, sa incerci sa nu-l lasi sa adoarma pana n-a tras cel putin 10-15 min dintr-un san, sa-l ragai bine dupa (asta ar fi o cauza posibila de trezire a lui si nu foamea- el cauta sanul pentru ca e singura modalitate pe care o accepta de linistire...).Daca totusi nu reusesti sa-l tii treaz, nu conteaza ca nu are clasicele 3 ore intre mese, da-i si din ora in ora(sa nu fie totusi mai putin ca nu apuca sa se digere deloc lapticul), si in timp se regleaza.asa fac toti pana isi creeaza un program, nu inseamna ca-i place mai mult la bibe.Uita de bibe, si dupa o luna daca bb nu creste in greutate, atunci puneti problema inca o data, pana atunci lasa-l doar cu sanul.

Teoria e usoara,practica te omoara de-a dreptul , dar nu renunta nici o clipa.
Scuze fetelor ca m-am intins aici, dar n-ai PM activat....
sa te bucuri de el, sa fie sanatos si cuminte

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

MIki m-am uitat si eu in sfarsit la toate pozele voastre, Yannis e asa de dragalas si parca e Alexander cand era mic, mie asa mi se pare, un pic parca e mai dolofanel pupam obrajorii lui
Si ce mi-au placut piticii de la serbare, super super, .....eu sunt suparata ca aici nu se face nimic..adica anul trecut au avut serbare si a venit Mosul dar anul asta pt ca sunt numai fetele mele si inca un baietele si fata educatoarei, nu mai fac nimic..si tare rau imi pare....cand ma uit la pozele voastre de la serbare imi pare rau ca fetele mele nu au parte de asa ceva.....dar lasa ca mergem noi in Ro cat de curand si-atunci sa vezi
Asteptam pozele de botez, cum ati petrecut??? ce toaleta ai avut???? sper ca v-ati simtit super si la al 3-lea o sa fie si mai si.....

Otilia super mamica super fetita eu n-am vazut nici o sunculita asa ca nu stiu despre ce vorbesti va doresc de pe-acum " LA Multi Ani!!!" , sa fie Anutza sanatoasa, sa aiba o tona de noroc si multe multe bucurii. Sa fiti fericiti cu totii si sa-i dea D-zeu la Ana o surioara cuminte si frumoasa ca si ea.

Monica imi pare bine ca s-a distrat Ruxi de ziua ei si e bine de tine ca nu te-ai simtit obosita. Iti admir si eu mancarurile si deserturile si bravo tie, esti de milioane, bine zicea Aime parca. Cum de sunteti voi in Brazilia acum si nu acasa??? cred ca am ramas in urma si trebuie sa ma pun la curent, ha ha Pupici voua la toti

Miria stiu prin ce treci acum in prag de sarbatori si-mi pare tare rau de bunica ta. Bunica mea a murit in joia mare a Pastilor din 1999 si te inteleg perfect. Sa fiti sanatosi cu totii si va doresc tot binele din lume acum in prag de Sarbatori.

Fornity si Felis va doresc si eu sa curga apa si la moara voastra si soarele sa va lumineze fruntile si sa luati hotararea cea mai buna. Pupici la pitici si mamicile lor frumoase si numai ganduri bune de la noi in prag de Sarbatori.

Nici nu stiti ce melancolica si sensibila sunt si eu acum in prag de Sarbatori..mai ales cand ma gandesc ca acum 3 ani eram cu burtica mare si mai aveam un pic si se nastea Alexia....apoi sunt suparata ca sunt departe de cei dragi, de familie....nu includ aici sotul si fetele, ma gandesc la fratii mei si parintii mei..doar o viata avem si noi suntem departe de ei....ei ei, cred ca merg pe balcon sa pun niste apa la bradutul meu, ha ha vorba lui Fulguleatza

Va pupic pe toate si va doresc o saptamana cu soare si multe ganduri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miria, sunt alaturi de tine imi inchipui prin ce treci acum (si eu am suferit ingrozitor dupa bunicul meu) bucura-te cat mai mult de ultimele clipe petrecute impreuna cu bunica ta, depanati amintiri(daca se mai poate)...iti doresc putere multa si numai bine familiei tale.
Cici, multumesc nu mai avem co pe anul asta..abia anul viitor...plecam in ro ...la inceputul lui ian, ca sa prindem zapada...e dorinta lui alex

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Monica eu ma intrebam cum de sunteti in Brazilia, in interes de serviciu banuiesc, ca parca si in Cehia ati stat o vreme, nu? va plimbati dintr-o parte in alta, ce va pasa, ha ha ..baanuiesc ca nu e usor.Va doresc sa prindeti multa zapada in Ro. Noi avem parte aici de o tona de zapada si vanturi pe masura. Pupici

Mergi la inceput