Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by for2nity
poate marile dezamagiri din viata de zi cu zi m-au facut sa ma rup de fericirea virtuala de aici.
Dar vreau sa va spun ca nu v-am uitat si-mi aduc aminte in numeroase randuri de voi, de sfaturile primite de la voi, sau pur si simplu de cum ati povestit candva o anumita intamplare din experienta voastra alaturi de puiuti.Si vreau sa stiti ca va doresc si eu multa fericire si sanatate.
Alexia este bine, nu am avut probleme mari de sanatate cu ea multumesc lui Dumnezeu, decat cateva raceli minore.E o scumpa si sufar enorm ca la cei 3 anisori ai ei a invatat sa-mi spuna nu mai fii suparata mami. Caci din pacate cu toate ca am vrut sa-i ofer un camin linistit si o familie fericita nu s-a nimerit sa fie chiar asa dar sper ca in curand sa pot lua o decizie si intr-un fel sau altul sa ne fie mai bine.

FOR2NITY Offf... imi pare tare rau... si la mine cam tot acestea sunt motivele... de fond... pe langa faptul ca sunt ffff aglomerata cu trebuiri de servici... Am mai reusit insa sa trag cu ochiul pe la alte capitole DC ... unde unele probleme semanau cu ale mele... numai ca eu nu prea sunt genul sa mi le scriu pe aici... chiar pe toate... plus ca eu... sunt mai ciudata...ies cam rau din tiparele generale... reactionez f diferit fata de conceptiile general valabile... Citesc si retin pt mine ce e de retinut... ce mi-ar folosi...
Sper ca totul sa fie ok pt tine si sarbatorile sa iti aduca zambetul pe buze...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Minune mare!Am luat laptopul sotului si imi fac timp sa citesc pe aici.
In primul rand,"LA MULTI ANI" printesei sarbatorite azi,Ruxandra.Sa cresti mare,sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata.Abia astept sa veniti acasa Monica..trebuie neaparat sa iau notite,macar ptr.prajiturele.Nu inteleg si pace de unde aveti atata talent/timp/rabdare?????Eu de ce nu am????
Am reusit sa vad numai tortul Monicai,1/2 din cel al Otiliei si s-a blocat incapabilul asta de laptop(sau internetul..) incercand sa vad poze de la petrecerea lui Silviu si a Deliei cu Mosul...poate maine la munca...
Ioana,masute din astea au si prin Cora sau Carrefour.Pe a MOnicai nu o pot vedea acum,dar am vazut una Barbie si mi-a palcut...
For2nity,sa speram ca vei zimbi din nou cat de curand...poate fetita ta iti va da puterea de care ai nevoie ptr.a fi fericita
Mariuca e la Pitesti de vineri seara..azi,vazand cat de frumos ningea,mi-a parut asa rau ca nu e cu mine,sa iesim putin cu nasul prin fulgi...acum sunt chiar singura..Sebi a plecat dimineata in delegatie pe langa Cluj.Ieri am avut petrecerea de Craciun cu firma,ma rog,mai mult seminarii si o masa de pranz.Apoi am plecat acasa,motivand oboseala de ..
Am profitat de lipsa lui zgubi si am maia runcat din jucariile dezmembrate,am facut mancare pe indelete,nu pe fuga...dar tot mai bine e cu ea
In rest,exceptan d faptul ca sunt plictisita,ma simt bine.Abia astept mini-vacanta de Craciun,apoi Revelionul la munte...aaaa si ecografia de pe 20 dec...poate aflu si daca predictiile unora dintre voi au fost bune
Felis,..stii tu de ce.Vineri nu am mai apucat sa sun sa multumesc.
Pupici..daca mai am cum,mai dau o tura pe aici,inainte de culcare

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ruxi sa savurati in tihna tortul ala minunat si sa ai o aniversare pe cinste. (PS : Mai Moni, da tu esti o comoara de nepretuit , cate faci de mancare, divers si multicombinate, felicitari mai, si cu 2 cupilasi pe langa tine, esti de admirat)

Cum la noi e o iarna ce nici nu mi-o imaginam...iata si dovada am purces la facut poze ca pe vremuri. Aici sunt numai o parte si dedicam Monicai (ca ea e cea mai "oropsita" anul asta) cel mai mare bulgare facut de Vladut.
Si acum copilu' l-a scos pe tati la sanius.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

va rog sa ma ajutati cu un sfat ca nu mai fac fata...
am nascut marti un baietel 50 cm, 3070 kg si in spital mi l-au hranit cu biberonul deoarece nu ne lasau sa stam cu el in camera (Elias) ca masura de precautie boli etc si mergeam la alaptat din 3 in 3 ore si niciodata nu ne sincronizam.

ajunsi acasa papam ceva ceva la san, am lapte, scot cu pompa si 100 de ml dintr-un san daca ma chinui. sta cam 1 ora si juma sa pape la san, caci trage si face pauza. eu simt cum trage, dar mi-e ca nu iese tot timpul. si dupa asta cand aproape adoarme, il pun in pat si incepe sa planga si sa caute sanul cu gurita deschisa. si ma vad nevoita sa-i dau biberon cu lapte muls...

voi cum ati procedat?

34+

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am iesit si noi la o sesiune de bulgareala si tare m-as fi tavalit si eu nitel in zapada,dar n-aveam ce face cu Amira.
Si pentru ca suntem cuminti si am invatat poezia il asteptam pe Mos Craciun.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AICI

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreap, aime...multumim din suflet de urari, sa va dea Dumnezeu si voua numai bine si voua si copilashilor
andreap...nici eu nu pot sa stau departe de astia mici chiar daca uneori simt ca nu mai pot...ii zic sotului ah ce-as pleca undeva doar noi 2 singuri cateva zile...si el zice...aaaa...nuuu..in nici un caz...ca ai fii mai stresata fara ei decat cu ei...ai incepe telefoane, griji, etc si asa este...are dreptate..
aime, miha... baieteii frumosi si printesa micuta
multumim de bulgarash
felis...si tu si for2nity sunteti puternice si o sa depasiti momentele astea grele din viata voastra...aveti puiutii cei mici alaturi de voi
eu sunt asa linistita si in acelasi timp agitata...nu-mi gasesc locul pentru ca intotdeauna eram obisnuita sa gatesc ca la balamuc, sa ma agit, sa nu fiu gata la timp acum am prea mult timp
o seara placuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mi-a facut Ana poze, le-am pus aici, trageti repede cu ochiul ca nu stiu cat imi mai las burta si suncile la vedere .
For2nity, Felis, e bine ca mai dati un semn de viata dar ar fi si mai bine sa fiti fericite in viata de zi cu zi.
Ioana, si Ana se rasfata la greu in ultima vreme. Ma uimeste cat de des vine in brate, eu cred ca astia mici stiu ca vine Craciunul si Mosul ca altfel nu-mi explic.

E asa incantata ca i s-a cantat La Multi Ani, a repetat toata ziua si acum pe seara si-a adus aminte si de Happy Birthday. Mi-a spus "fetita ta e mare, are trei ani si merge la gradinita" . Este tare dulce in ultima vreme si suspect de cuminte.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ptr ca "am prins" loc la calculator m-am uitat rapid si la pozele Otiliei...arati f bine, nush de ce sunci vb tu acolo si Ana e deja o profesionista in poze. Si...tu zici ca e primul tau tort ? Pai esti de nota 10 mey...ce misto ti-a iesit martzipanul, uniform colorat si sunt sigura ca e si bun

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA pe mine m-a cucerit zambetul tau frumos si inocent! Ana si-a gasit meseria de pe acum, fotograf profesionist!!!! bravo ei! dar ce distractie pe voi fetelor: va imbracati frumos, va faceti poze, eheeeee, uite-asa devin eu melancolica dupa o fetita :D

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput