Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_du spune:
Auzi Otilia? Dau o fuga pana la Monica in Brazilia sa cumpar masuta aia, ca numai la ea imi sta gandul de cand am vazut-o, si pe urma vin si in Norvegia, ca e la o aruncatura de bat! Vin ca sa te ajut cu martipanul ala, stii???

FELIS spune:
RUXI
sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Ruxi, sa crest mare si sanatoasa, voioasa si cuminte!Petrecere frumoasa!
Ioana, n-auzi draga ca venim la Bucuresti, mai avem putin, putin. Zici ca te pricepi la martipan? Eu de abia acum am incercat sa colorez si sa modelez.
Cici, iti trimit luni instructiunile.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI RUXI! Sa cresti mare si frumoasa! 
Otilia,foarte frumos tortuletul! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
onitza spune:
MONICA, sa-ti traisca RUXITA!!! sa fie sanatoasa, sa ai ba parte numai de bucurii in viata!! pupic din partea noastra!!!! LA MULTI ANI RUXITA NOASTRA DRAGA!

IOANA, nu esti deloc atenta la ce spune OTI! ntz, ntz ntz...esti indragostita????
beyyyyyyyyyy mi-e dor de voi! n-am mai apucat sa mai discut si eu ca fetele, cu Bia ta!!!!
M-ati inebunit cu torturile!!! nu-i de-ajuns ca am 62 de kile!!!??????? ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
va multumim mult pentru urari si aprecieri la adresa tortuletzului
si sa va dea Dumnezeu numai bine si voua si copilashilor
cici, zeama de lamaie pui pana se face cremoasa si se poate intinde dar nici moale sa nu fie
te-am lamurit, nu?
eu la 400 gr zahar pudra am pus 2 lime-uri verzi maricele...
va
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
fulguletz spune:
La multi ani, Ruxitza! sa fi sanatoasa, norocoasa, sa ai grija de Davidutzu meu:-) !!
cuscra, Otilica, super torturi...
...si eu ma gandisem sa-i ornez tortul lui David cu martzipan, dar am optat prt varianta glazura simpla...
mie imi place martzipanul da sotzului si lui David, ba.
paxelina, aswa mi-a placut poza cu Delia si balonul ala mov...
mikishorul, Yannis e copia fidela a lui Alexander...doamne, ce asemanara intre ei...iar Alex e asa de frumusel in costumul ala de fulg...
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
for2nity spune:
Fetelor, azi m-a cuprins o imensa rusine.
De ce? Pentru ca asa cum bine a intuit try, in prag de sarbatori lovita de nostalgie am citit cateva capitole si am vazut ca desi nu am mai scris de atata vreme aici voi nu ne-ati uitat si am primit o multime de urari la aniversarea Alexiei.
Mi-e rusine ca am putut uita cat de apropiata m-am simtit la un moment dat de fiecare dintre voi pe vremea cand ne asteptam puiutii si mai pe urma cand am devenit mame. De ce s-a intamplat asta? Nu ma intrebati, nu stiu, poate marile dezamagiri din viata de zi cu zi m-au facut sa ma rup de fericirea virtuala de aici.
Dar vreau sa va spun ca nu v-am uitat si-mi aduc aminte in numeroase randuri de voi, de sfaturile primite de la voi, sau pur si simplu de cum ati povestit candva o anumita intamplare din experienta voastra alaturi de puiuti.Si vreau sa stiti ca va doresc si eu multa fericire si sanatate.
Alexia este bine, nu am avut probleme mari de sanatate cu ea multumesc lui Dumnezeu, decat cateva raceli minore.E o scumpa si sufar enorm ca la cei 3 anisori ai ei a invatat sa-mi spuna nu mai fii suparata mami. Caci din pacate cu toate ca am vrut sa-i ofer un camin linistit si o familie fericita nu s-a nimerit sa fie chiar asa dar sper ca in curand sa pot lua o decizie si intr-un fel sau altul sa ne fie mai bine.Cam atat despre noi.
Inca o data, va multumesc pentru urari si va doresc tot binele din lume.
onitza spune:
Draga FORTUNITY pupam pe isteata de Alexia si iti doresc sa apara soarele pe strada ta si sa fii fericita asa cum meriti, alaturi de fetita ta!
PAXELA tare frumos te-ai aranjat la petrecerea de Craciun de la radio! iar de copii ce sa mai spun???? ca de obicei, i-am admirat, pe Delia cu rochita ei , ziceai ca e o floricica, iar Silviu cu camasuta superba, ii vine foarte bine! Tati din cate am observat a slabit, la fel si Mihai, desi se hraneste sanatos, am inceput sa gatesc cu ulei de masline si bag in ei legume multe is fructe, dar uite ca stresul totusi e mai puternic decat toata alimentatia asta sanatoasa! ![]()
Paul, daca inainte era mai serios si mai independent, acum ma uimeste mai fetelor: e plin de dragoste, vine din 10 in 10 min sa ma ia in brate, imi spune: "mami, tzesc - mami, te iubesc!" imi vine sa il mananc , nu alta! daca nu sunt pe langa el, ia pe Toto -catelul si pe Barni -ursuletul, si ii strange in brate si chitaie la ei de lesin de ras!!! cand ma vede ca am treaba, ma ia de mana sa ma joc cu el, daca accept, ma mangaie pe fata cu palmutele si se uita galesh in ochi mei, ma topesc nu alta.....asta e clar o schimbare in Paul, nu era asa!
MI-a facut si surpriza wee acesta de a mancat foarte bine: cate 2 portii de ciorbita si una de felul II!! a fost asa bine wee asta!
OTILIA sa aveti un drum bun! va asteptam acasica!! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
for2nity, iti multumim din suflet pentru urari s ma bucur tare mult ca ai revenit, te asteptam cat mai des...aici suntem si pentru bune si pentru rele
sa ne sustinem, sa ne dam un sfat...
numai bine si tie si fetitei tale
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post