Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)
Raspunsuri - Pagina 16
onitza spune:
Moamaaaaa ce vijelie a afara!!!!! brrrrrrrr...avem iarna grea! nu-mi place
MONICA m-am uitat la niste retete din albumul tau, foarte faine!! o sa fac si eu pentru masa de Craciun cateva de acolo!
iar masuta este geniala pentru fetite! azi l-am surprins pe Paul cand manca o enugenie si se admira in oglinda de pe usa sifonierului! ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
multumim onitza 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
paxela spune:
azi am fost la petrecerea de mos a lui tati de la munca, si surprizaaa ne-am intalnit cu Damiana si mamica ei
, doua frumoase
din pacate nu am reusit sa ii si surprindem in poze pentru ca spatiul era mareeeee, fimiu familairizat cu el( foaierul sali de concerte radio) si prinde-l daca poti intre 300 de persoane![]()
am pus si ceva pozite
http://family.webshots.com/album/561784188HiUNfv
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
a sosit momentul adevarului
va poftesc sa radeti cu pofta si sa serviti din Tortuletzul Minnie
noi petrecem maine la restaurant si avem acolo tortuletz(unul normal) dar am zis sa-i fac si acasa unul...eu ma bucur ca ei i-a placut tare mult a si recunoscut personajul
...nu ma mai lasa sa-l bag in frigider...vroia sa-l tinem numai pe masa si sa arate mereu...nasu', gula, etc ![]()
paxelina maine ma uit la pzoe ca acum imi incarca ca mortu'
pe toti
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Neata!
Eu am fost rupta am cazut la datorie cand incercam sa o adorm pe Ana. Petrecerea noastra internationala s-a transformat dupa prima ora intr-o petrecre pur romanesca, cei 2 englezi au plecat dupa prima ora iar familia de chinezi au inteles gresit ziua desi e scrisa pe invitatie
, asa ca vin azi.
Sa ma laud si eu putin cu tortul, tort de mere cu frisca si martipan
, e primul tort facut de mine, i-am mai facut cu blat cumparat. M-am apucat sa-i fac tort de nevoie, n-am gasit nimic interesant de cumparat, oferta este tare limitata la capitolul torturi copii.
Asa si pozele din ultima luna sunt aici.
Monica, super bine arata. sa vezi ce haios este sa ti se ceara "un ochi si 2 bombonele"
. Oricum deja mi-ai dat idei pentru la anul, desi nu stiu daca sa mai risc, odata e destul ca mi-a iesit bine.
Miki, sper ca v-ati distrat pe cinste, m-am gandit la voi dar nu am avut deloc timp sa intru pe forum. La 14.15 intram in dus si la 14.30 ar fi trebuit sa inceapa petrecerea, norocul nostru ca a mai intarziat lumea putin
, culmea am avut timp sa ne uscam si parul.
Danaaa, pe unde esti. Am cautat pe aici in disperare niste lumanari asa dragutze cum a avut tortul lui Iris. Avetzi manz?
Paxelina, am zis eu ca numai petreceri de voi. Deliuta iar la rochita noua, vad ca e deja dansata domnisoara la serate
.
Ochi verzi, pai normal ca pe cel fin parcul copiilor il aduce, doar ca mosul a vazut ca nu intra si l-a transformat putin, nu stii ca mosul face minuni. Vezi sa nu-i spui ca Alexa ca are fabrica de jucarii
.
Sa va scriu repede ultima perla. Faceam tortul, ea pe langa mine, vede ca arunc cojile de oua in chuiveta si dupa aceea la gunoi. Se duce si ea la bucataria ei si face la fel cu un ou Kinder care se desface in doua
si spune ca le pune la gunoi ca nu le mananca nimeni. Si eu zic "da mami, doar gainile uneori mananca coaja de ou", la care ea foarte serioasa "da mami, noi nu putem sa mancam coaja, gainile pot ca au dintii tare buni"
.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
Oti, tare fain arata tortuletzul facut de tine...
si ma bucur ca v-ati distrat
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Cecilia C spune:
Monica sa-ti traiasca Ruxitza, sa fie sanatoasa, sa fiti fericiti cu totii si sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori de iarna. Va pupam cu drag si petrecere frumoasa.

RUXANDRA MARIA 

Mai fetelor, Monica si Otilia m-ati bagat in boala cu torturile voastre, sunt super si asa faine ca mai ca i-as face si eu la Alexia desi eu am comandat unul ca sincer nu prea am vreme de asa ceva..dar cand le vad pe ale voastre mai ca mi-as face vreme. Super Monica tortul Minnie, ma bucur ca ai scris si reteta acolo..daca imi spui si cata zeama de lamaie se pune peste zaharul pudra pentru glazura alba atunci m-as bucura si mai tare.
Otilia cand ai vreme scrie-mi si mie cum a evoluat operatiunea decorare a tortului, super fain, imi place tare mult....de fapt scrie toata reteta cand ai vreme...ca sigur o sa fac ceva haios si eu de Anul Nou. Super pozele de la petrecerea Anei, Ana e o dulce si frumoasa si o pupam dulce.

Monica m-am uitat si eu la retetele lui Hildegard de la Bucatarie...dar eu vad ca ea are multa vreme pentru bucatarit..imi plac si trandafirii aia din lapte praf numai ca eu n-am timp de asa ceva desi mi-ar place si mie.
Am vazut pozele cu Deliuta si Silviu super faine, Paxela sa-ti traiasca copilasii si sa fiti fericiti.

bits spune:
LA MULTI ANI RUXI
!cresti mare,sanatoasa si sa fii iubita!distractie placuta si o zi frumoasa cu mult mult soare!

paxela spune:

Ruxi
sa cresti mare sanatoasa si frumoasa
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu