Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ioana, ruxi a comandat (prin internediul lui alex care a scris scrisorica pentru Mosh) electrocasnice

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pai mosul cred ca le aduce cam asaDeliei gecuta de blanita alba ( 100%plastic)o pernuta in forma de stea cu mosul pe ea, si o jucarie de fata mare, gasim ceva sa se poata juca si silviu cu ea ca de bebelus are tone ea si se joaca tot cu ale lui, iar el un set de spiderman, costum, masinuta si pahar ( inca caut penar creioane si alte accesori cu spidaman) niste jocuri gen nu te supara frate... sa am de ce sa ma injur, cand le voi aduna de prin casa, si aici marea problema ..... isi doreste un catel robot, e terminat dupa transformersi, a primit 3 de ziua lui si unul de mos de la nasisu, unul e inorog si on, unul pasare altul masina de politie si altul... ma rog ei stiu, dar caineeee nu e, pai de unde scoate mosul caini, "mosu are fabrica mami, ce tu nu sti, el face ce vrem noi", eheee ala care ia zis asta sa se faca caine robot acum sa am ce sa iau la copil, ca de mosu are fabrica da mami nu
si asta a plecat de la mine, ca m-a mancat sa il intreb daca nu vrea sa ii aduca mosul un catelus , deadevaratelea, dala mic si frumos... si de aici discutia a degenerat..." ba da mami ca mie imi plac mult catelusii, aia mici care sunt cuminti si nu musca, sa ma joc cu ei, da asa mic sa se joace cu mine , si cuminte sa ii dau eu sa pape, daa mie imi plac catelusi da vreau un catel, da tati da un catel robot sa se faca asa ptiuuu robaot sa se transforme , ptiuu asa trensformers, catelul robot, ptiuuu ptiuuu super tare" eeee deci robot ma fac ca eu sunt devina ca daca era de la tacsu trecea 7 mari si 7 tari dar pe miine unde sa ma trimit

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Am venit si noi de la serbare, a fost foarte dragut, a inceput cu o fetita care plangea dupa mama ei cu mare foc, si toti copilasii o incurajau: ''nu mai plange Sara, uite suntem toti aici''.Al meu a zis 2 poezioare, a inceput aproape in soapta si educatoarea i-a zis sa zica mai tare, dupa care aproape a tipat-o, dar macar am auzit-o.Nu stia in schimb decat refrenele de la cantecele, insa dadea si el marunt din buze, oricum au fost adorabili.A venit si Moshu, au primit cadouri...avem si poze in albumul de decembrie de la semnatura.

Va pupam, un w-end frumos

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

miki, fulguletzul de nea...tare frumushel...felicitari pentru cele 2 poezioare...si si pe mamica fulgului si pe fratiorul iubaretz
paxelina...te-ai scos...acum catel=robot de faci
noi in seara asta am fost sa-i luam cadou de ziua ei si am gasit o chestie super misto(si relativ ieftinuta...cand am vazut-o am zis ca ne ruineaza...dar am avut noroc) ...o masuta de toaleta cu scaunel, are uscator de par, clame de par, oglinda mare(din plastic), sertarase, perii de par,placa de intins parul... tot felul de cutiute care cica-s cosmetice. parfumele, bratari...ce sa mai o nebunie...ei ii place tare mult se coafeaza si pe ea, si papusile dar mai ales pe alex care are un noroc chior ca nu are parul mare ca altfel il tundea d-ra coafeza imediat
si ne-am uitat la ce vroia ea pentru Craciun...adica electrocasnice...si nu prea am vazut...o sa aibe moshul mult de cautat si speram sa gaseasca
va pup pe toate
somn usor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna de dimineata dragelor!

Monica, wow, electrocasnice???? Mey, ce se intampla cu copiii astia oare? Si Bia e mare prietena cu cuptorul cu microunde, trebuie sa fim foarte atenti cand pumen ceva in el, ca sigur l-a setat ea la temperaturi aiurea. Sintem patiti.
A, si .. Monica ..... ne spui cat a costat masa aia cu accesoriile?
Miki, bravos madame, ai fecior-artist. Si mai stie sa faca si play-back .... Super tare
Paxelino, e criminal fie-tu! Bine ca stie foarte clar ce vrea, ca Bia daca o intreb ... vrea de toate! Si aia, si cealalta, si ..... Daca ar fi dupa ea avem doua variante: fie ne deschidem fabrica de jucarii, fie ne mutam intrun supermarket!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall, fetelor!
LA MULTI ANI!CELOR CARE S-AU SARBATORIT CAT N-AM DAT PE AICI
De recuperat voi recupera printre picaturi.
Am avut probleme cu mama...duminica trecuta a muscat-o foarte rau un maidanez.A muscat-o de sub gamba dreapta, destul de rau, are 8 copci, mai are de facut inca niste doze de rabic dar pt moment a operat-o, i-a dat drumul acasa si mai trebuie sa mearga la pansat.
Asa ca am fost tot pe drumuri, scoala, spital, au mai fost si tezele unice si casa. De curatenie abia de azi m-am apucat.
Diana e bine, i-a trecut raceala si am inceput sa-i dau Lantigen B.Il asteapta cu nerabdare pe mos. Cand vede cate un brad o aud "din asta vleau"...la urmatorul incepe din nou "mami, vleau din asta"...ei, il vrea si pe cel din parcul copiilor.Poate daca fac gaura in tavan si vreo doua gauri in jos
Mosul i aduce o bucatarie, dulciuri, puzzler si chiar nu mai stiu ce sa-i luam.
Acu' fug la treburi si sper ca deseara sa recuperez si eu.
Va si va doresc un WE frumos si cu zapada...pt moment la noi e doar asa un strat transparent.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SALUTARE!!!!!

MI-era tare dor de voi!
Azi sunt mama-singura, Mihai se distreaza pe la Bran cu colegii, ce viata!!!!

MIKI mor de ciuda!!!!! din lipsa de timp, nu am mia apucat sa imi citesc mailurile si azi , adica acum am vazut invitatia la botez si aniversare!!! imi cer mii de scuze!!!

Io-s busita la un deget, mi s-a infectat un sfert din aratatorul de la mnna stanga si cu greu ma descurc cu treaba prin casa!!!

Saptamana viitoare avem serbare, luni musai trebuie sa fac rost de costum de spiridus! joi am eu serbare la scoala, nu stiu cu cine o sa fac repetitii fiindca juma din clsa imi sunt bolnaviori, mi-e o mila de ei de numia pot!!

De Craciun nu stiu ce cadou va primi paul, nu ne-am gandit, va fi o sapt nebuna, nu stiu nici bradul cand il vom lua!

MIHAELA, cum se simte mama ta? sper ca e mai bine!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Buna fetelor,
mihaela imi pare tare rau...off...saraca mama ta prin ce ea trecut...santate multa si tie putere sa le poti rezolva pe toate
onitza, ai grija cu degetul sa nu faci treaba cu el asa...sa folosesti neaparat manusi sa nu se extinda infectia si sanatate multa
ioana, toata jmecheria a fost 28 de dolari...de-aia nici n-am mai stat pe ganduri uite-o aici...desi nu pot face o poza klumea la ea ca are oglinda si iese aiurea...
exactmin genul asta are si bucatarioara si a fost de 3 ori pretul asteia anul trecut...si mari chestii nu are in plus...
va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti un we fain

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Moah, Monica, e absolut super masuta! Mai ca-mi vine sa dau si eu o fuga pana acolo sa iau una Biancai, ca ar fi in delir! Si asa imi "aranjeaza" uscatorul de par si fardurile cum le prinde!

Mergi la inceput

multumim ioana...si te asteptam

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput