LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 17
bamboletta spune:
Lavinia-
Mihaita sa treaca mucii si pe mami sa nu mai fie trista 
Dbunny-vreau si eu casa in Spania 
Laura-
asa multe mandarine papa Dani?
,Antonia nu vrea nici suc de portocale si nici feliute 
ascult colinde
si pap placinta cu mere ![]()
cred ca sambata sau duminica facem bradul 
nu mai am rabdare ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
quote:preconizez ca pana pe la 11-12. sa vezi dupa...
Originally posted by bamboletta
Daca tot sesi eu
a adormitttt
dupa nu stiu cate nopti culcate la 12-1-2-3 de noapte sa vedem cat tine minunea
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
d se duce la cate o jucarie cantatoare, apasa pe buton si incepe sa danseze. azi a luat un ceas din ala de bucatarie, l-a intors, l-a pus la ureche si ....a dansat, evident... ![]()
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:preconizez ca pana pe la 11-12. sa vezi dupa...
Originally posted by bamboletta
Daca tot sesi eu
a adormitttt
dupa nu stiu cate nopti culcate la 12-1-2-3 de noapte sa vedem cat tine minunea
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
nu ma mai joc asa

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)Aniversare 1 An
luna 13

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Ktrinel spune:
dianocica,
cre ca e tot aia pe care am vrut eu sa o cumpar acum vreo 8 ani...oscilam la vreo 6500-7000usd.parca...nici nu vreau sa stiu cat e acum ...
va si mutati in ea ? sau o sa fie cuibusorul vostru de nebunii ?...
dandusa spune:
bai nene...,pe Donia o inteleg...,dor de casa nene...,ce stiti voi...,dar restul...,ce-ati patit?...sau plingeti de fericire?...aaa,asa da!
Adeju,
lasa-mi vecina in pace...,mesajul era scris aseara pe cind mata sforaiai la Megastar de zor...si mosul se chinuia sa se strecoare pe gaura cheii...,stie fata care-i fusul...,doar ca tu le-ai incurcat nitel...,da' te inteleg...,euforia..,alea,alea...,pleci la munte,ai?...,abia astept sa mergem si noi...,pina atunci sa ochiesti cazare,mincare...si resul sa spui si la baba,da?...,distractie placuta si cu siguranta ca va fi bine...
aaa,rochie cu spatele gol?....,oauuuu,turturele se potriveste de minune...,sa nu uiti ap foto acasa ca te-am halit...,cu turture cu tot...
Dianocica,
dai de baut?...,hai ca de-o visinata ,nu-ti trebe decit ceva marunt...,cauta mai bine...si scoate damigeana,sa ne facem turta...
,hai ca-mi vine sotul...si-apoi devin femeie serioasa...
,propun sa inceapa petrecerea burlacelor...,cite sintem?...Asiza,Yagmur si mois...,noi ne destrabalam cu dans pe masa si alte alea...
,iar voi ne copiati...,deal?![]()
Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dandusa
propun sa inceapa petrecerea burlacelor...,cite sintem?...Asiza,Yagmur si mois...,noi ne destrabalam cu dans pe masa si alte alea...,iar voi ne copiati...,deal?
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo

eu vin cu placinta cu mere

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)Aniversare 1 An
luna 13

dianocica spune:
quote:nooooo...aia era confort 1. asta e 2 spre 3
Originally posted by Ktrinel
dianocica,cre ca e tot aia pe care am vrut eu sa o cumpar acum vreo 8 ani...oscilam la vreo 6500-7000usd.parca...nici nu vreau sa stiu cat e acum ...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dianocica,cre ca e tot aia pe care am vrut eu sa o cumpar acum vreo 8 ani...oscilam la vreo 6500-7000usd.parca...nici nu vreau sa stiu cat e acum ...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
acum 7 ani de zile...,un prieten bun vindea o garsoiera in aceiasi zona...,Billa ,Titan...,cu 4000 $...,pretul era pentru noi...,am incercat s-o conving pe mama sa vinda...,sa-mi dea,bla,bla,bla...,nu am reusit...,acum este in jur de 50.000 EUROIII...,Dianocica stie mai bine...,dar astea-s preturile pentru Bucuresti...,ca-i capitala lu' peste...,In C-ta ,in primavara am cumparat apt cu 2 cam,aranjat cu 56.000 Euro...,ca sa vezi diferenta...
ps:cum sint apt la voi?,seamana cu blocul nostru cu 8 sau 10 etaje?...sau cum este?
Fiti mai buni de Craciun

Ionut
/Teo
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Adeju,
lasa-mi vecina in pace...,mesajul era scris aseara pe cind mata sforaiai la Megastar de zor...si mosul se chinuia sa se strecoare pe gaura cheii...,stie fata care-i fusul...,doar ca tu le-ai incurcat nitel...,da' te inteleg...,euforia..,alea,alea...,pleci la munte,ai?...,abia astept sa mergem si noi...,pina atunci sa ochiesti cazare,mincare...si resul sa spui si la baba,da?...,distractie placuta si cu siguranta ca va fi bine...aaa,rochie cu spatele gol?....,oauuuu,turturele se potriveste de minune...,sa nu uiti ap foto acasa ca te-am halit...,cu turture cu tot...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
auzi bre, o fi cum zici tu, da' matale n-ai nicio scuza... la noi acilea, in emisfera (3)sud-estica, megastaru' ruleaza sambata... da' ai noroc ca te inteleg... euforia..alea, alea.. cum era, c-am uitat?
cat despre munte, nu e chiar brasov, e nitel mai sus, si sincer...nu cred ca vrea cineva sa stie preturi:)) nici macar eu :))) io plec cu pesmet si apa la mine, sa am de foame si de hidratare (
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"