LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

eu vin cu placinta cu mere

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

iote cine are chef de destrabalare...,alooo,Bambo...,te-ai si urcat pe masa?...,pai nu era vorba ca noi astea mai burlace ne urcam primele?
aaaa,vrei sa ne arati dansul ala din buric?!?...,da placinta incoace si hai sa te vedem...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Ktrinel

dianocica, cre ca e tot aia pe care am vrut eu sa o cumpar acum vreo 8 ani...oscilam la vreo 6500-7000usd.parca...nici nu vreau sa stiu cat e acum ...
va si mutati in ea ? sau o sa fie cuibusorul vostru de nebunii ?...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

nooooo...aia era confort 1. asta e 2 spre 3

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

bai dianocico, daca zice ktrinelu' ca e aia, apai fii sigura ca aia e... io n-as mai sta in dubii... ia sa faci tu o poza la peretele nordic, mai sus focalizarea, sa prinzi si nitel tavan, o bagi la deruta printre pozele cu d, sa vezi ce ti-o recunoaste ktrinelu' imediat "..aia nu e garsoniera din titan, langa parc, vizavi de billa, cumva..??"

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Lavinia, ce pacat, asa de tanara...coondoleante.

Dianocica, sa o stapaniti sanatosi!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

cat despre munte, nu e chiar brasov, e nitel mai sus, si sincer...nu cred ca vrea cineva sa stie preturi:)) nici macar eu :))) io plec cu pesmet si apa la mine, sa am de foame si de hidratare (), si de restul, ne-om imbuiba la petrecere, ca de-o suta de euroi de caciula, ar trebui sa ne dea neneee.... :))))

ai grija cu imbuibatul...,la o asa rochie eleganta...,nu se cade sa umfli ghiozdanul prea tare...,spatele gol,alea,alea...,tre'sa fii o duamnaaa,stii cum e...la evenimente de-astea...,mai ales ca esti sotia domnului director...,furculita in stinga ,cutitul in dreapta...,mestecam cu gura inchisa...,scobim cu paravan...,off,presimt ca vei face foamea...,da gastiti voi un chinezesc non stop ,cu siguranta...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

La multi ani, Chinico!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

mai, rochia are spate gol, dar..na..ca nu e eleganta :)) deci, mergand pe sirul logic (), o sa bag in mine pan'-o plesni fermoaru' :))) si cand nu se uita lumea, jap, bag si la geanta, sa am pachet de drum :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Dragos

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:

eu vin cu placinta cu mere

Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

iote cine are chef de destrabalare...,alooo,Bambo...,te-ai si urcat pe masa?...,pai nu era vorba ca noi astea mai burlace ne urcam primele?
aaaa,vrei sa ne arati dansul ala din buric?!?...,da placinta incoace si hai sa te vedem...

Fiti mai buni de Craciun

pai is singura acasa fara barbat copilul doarme

Aniversare 1 An
luna 13

Mergi la inceput

quote:

pai is singura acasa fara barbat copilul doarme

Aniversare 1 An
luna 13

[/quote]

ps:ceva dragut pentru fetite cochete si baietei dragutei

Fiti mai buni de Craciun

Mergi la inceput

minunatili, pana luni, v-am pupat, sa fiti cuminti, sa nu deschideti usa la straini, atentie la lup, etc etc :))))
ma duc sa ma delectez cu niste harry potter, pana s-o face ora de drum!

Mergi la inceput