LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Am pus si eu cateva poze cu pitica mea, pentru cine are timp sa vizioneze.

Fug si eu la culcare, ca ma prinde Mosul la calculator! O noapte buna si usoara tuturor! Sa va gasiti ghetutele pline maine dimineata!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

e o grasunica dulcica. cine a zis ca nu e grasunica? cantarul? poza intinsa pe pat e super.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

teutz... care maine dimineata bre..??? matale pe ce fus orar te afli??? pai mosu' fuse si se duse... azi noapte a fost evenimentu' cu ghete, voi pe unde umblati??? sau te pomenesti ca ti-a placut, si mai vrei o tura si-n seara asta?? :)))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pe vremea cand eram cu fundu' la vedere am vazut jde mii de poze si nu am laudat nimic. desi erau atatea de zis...acum n-o mai sar nici moarta pe scumpete de eliza. inb poza aia ciufulita dupa baie si stramband din nasuc e dulceeeee dulceeee
editez: jap jap mie, nerusinata e l i s a. e l i S a. ma duc sa scriu de 100 de ori pe tabla. elisa. elisa. elisa. elisa....

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

cadoul e prin titan, aproape de parc, vizavi de billa. sper ca intr o luna o sa fim si gata cu renovarea. daca nu il facem cadou si lui alex de ziua lui :)))

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

ee, unde.. mai stiti petrecerea firmei la mihai?? aia pe bani?? mai nou, dupa ce ca e pe bani, e si obligatorie... asa ca, cu harrrr si marrr, tot inainte... in mod normal, duminica seara ar trebui sa fim inapoi acasa, daca nu ne-om inzapezi pe drum... da' nu-i bai, ca baba are rochie cu spate gol, taman cum si-a dorit :)))) o sa mearga la marele fix accesorizata cu turturoi atarnand de nas :))) una peste alta, important e ca plecam, motanu' ramane cu socrii, si toate o sa fie in regula, pentru ca asa trebuie :) (asta e spiciu' de incurajare, repetat deja de 'fo cincizaci di ori in ultima juma' de ora.. :))) )

Hait! N-ai curaj sa spui unde, asa-i? La Brasov?
Sigur ca o sa fie bine, sigur ca o sa fie bine, sigur!

Laura saracul Dani! Da-i ceva de durere...

Teutz Doamne ce frumoasa e! Mi-au dat lacrimile! Extraordinare poze cu minunatia ta!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

cadoul e prin titan, aproape de parc, vizavi de billa. sper ca intr o luna o sa fim si gata cu renovarea. daca nu il facem cadou si lui alex de ziua lui :)))

diana si david 03.12.06

Felicitari

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Daca tot se si eu a adormitttt dupa nu stiu cate nopti culcate la 12-1-2-3 de noapte sa vedem cat tine minunea

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

filmulet nu-i asa ca e viteaz?

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

chiar ca e! dar si voi ca l-ati lasat singur. ce frumos ... zapada...ultima data am fost la Poaiana vara trecuta. Urmatoarea excursie va fi cu Ada.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...leit-motivul zilei...

citind despre preturile caselor , incep sa cred ca tre sa fii «tare bazat» sa emigrezi in romania...asa cum ziceai altadata, bey, cutare e bazat ca si-a luat casa in germania sau in america...fix-pix...doar Hong-kong-ul si Moscova cred ca va mai bate...

danutz, mai gandeste-te daca se merita investitia, a se citi legatul la cap , pt asa o suma , la asemenea conditii de viata...aici iei un super apart cu 4 cam la 150mii euro ...tocmai l-au vandut niste amici...

mamaana bine ai ingrosat randurile clasei muncitoare!

deju...amanunte vrem

Mergi la inceput

se vede ca fugaresc a 4a steluta... deja.. bineinteles ca am uitat ce voiam sa zic...
carla mai esteti? cititi? intrati si dati si dvs un buna ziua, puneti o poza, un filmulet...
asiza mere? mere? denisu mai bine?vezi ca aici se plange la greu..te simt pe muchie...grija mare..

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput