LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 16
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Am pus si eu cateva poze cu pitica mea, pentru cine are timp sa vizioneze.
Fug si eu la culcare, ca ma prinde Mosul la calculator! O noapte buna si usoara tuturor! Sa va gasiti ghetutele pline maine dimineata!
Teutzde
Alexia Iarina (10.12.2006)
e o grasunica dulcica. cine a zis ca nu e grasunica? cantarul? poza intinsa pe pat e super.

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
a_deju spune:
teutz... care maine dimineata bre..??? matale pe ce fus orar te afli??? pai mosu' fuse si se duse... azi noapte a fost evenimentu' cu ghete, voi pe unde umblati??? sau te pomenesti ca ti-a placut, si mai vrei o tura si-n seara asta?? :)))))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
pe vremea cand eram cu fundu' la vedere am vazut jde mii de poze si nu am laudat nimic. desi erau atatea de zis...acum n-o mai sar nici moarta pe scumpete de eliza. inb poza aia ciufulita dupa baie si stramband din nasuc e dulceeeee dulceeee 
editez:
jap jap mie, nerusinata
e l i s a. e l i S a. ma duc sa scriu de 100 de ori pe tabla. elisa. elisa. elisa. elisa....
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
cadoul e prin titan, aproape de parc, vizavi de billa. sper ca intr o luna o sa fim si gata cu renovarea. daca nu il facem cadou si lui alex de ziua lui :)))
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
ee, unde.. mai stiti petrecerea firmei la mihai?? aia pe bani?? mai nou, dupa ce ca e pe bani, e si obligatorie... asa ca, cu harrrr si marrr, tot inainte... in mod normal, duminica seara ar trebui sa fim inapoi acasa, daca nu ne-om inzapezi pe drum... da' nu-i bai, ca baba are rochie cu spate gol, taman cum si-a dorit :)))) o sa mearga la marele fix accesorizata cu turturoi atarnand de nas :))) una peste alta, important e ca plecam, motanu' ramane cu socrii, si toate o sa fie in regula, pentru ca asa trebuie :) (asta e spiciu' de incurajare, repetat deja de 'fo cincizaci di ori in ultima juma' de ora.. :))) )
Hait! N-ai curaj sa spui unde, asa-i? La Brasov?

Sigur ca o sa fie bine, sigur ca o sa fie bine, sigur!
Laura
saracul Dani! Da-i ceva de durere...Teutz
Doamne ce frumoasa e! Mi-au dat lacrimile! Extraordinare poze cu minunatia ta!Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
cadoul e prin titan, aproape de parc, vizavi de billa. sper ca intr o luna o sa fim si gata cu renovarea. daca nu il facem cadou si lui alex de ziua lui :)))
diana sidavid 03.12.06
Felicitari 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)Aniversare 1 An
luna 13

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
Daca tot se 
si eu
a adormitttt 

dupa nu stiu cate nopti culcate la 12-1-2-3 de noapte sa vedem cat tine minunea ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
filmulet nu-i asa ca e viteaz?
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
chiar ca e! dar si voi ca l-ati lasat singur. ce frumos ... zapada...ultima data am fost la Poaiana vara trecuta. Urmatoarea excursie va fi cu Ada.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
Ktrinel spune:
![]()

![]()

![]()

![]()

![]()
...leit-motivul zilei...
citind despre preturile caselor , incep sa cred ca tre sa fii «tare bazat» sa emigrezi in romania...asa cum ziceai altadata, bey, cutare e bazat ca si-a luat casa in germania sau in america...fix-pix...doar Hong-kong-ul si Moscova cred ca va mai bate...
danutz, mai gandeste-te daca se merita investitia, a se citi legatul la cap , pt asa o suma , la asemenea conditii de viata...aici iei un super apart cu 4 cam la 150mii euro ...tocmai l-au vandut niste amici...
mamaana bine ai ingrosat randurile clasei muncitoare!
deju...amanunte vrem
dianocica spune:
se vede ca fugaresc a 4a steluta...
deja..
bineinteles ca am uitat ce voiam sa zic...
carla mai esteti? cititi? intrati si dati si dvs un buna ziua, puneti o poza, un filmulet...
asiza mere? mere? denisu mai bine?vezi ca aici se plange la greu..te simt pe muchie...grija mare..
diana si
david 03.12.06