LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 15
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Donia
Un alt motiv de plans... ieri a fost si ziua de nastere a lui tata... nu l-am prins la telefon, asa ca am vorbit azi cu el. Cica au mers acolo fratii mei cu nepotii si tata a pus pozele noastre pe masa, plus tacamuri pentru noi

diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Yoy, si eu mi-am luat casa acu 3 ani in Spania cu 120.000... cu curte si gradina...noua, la cheie, la 20 de minute de litoral...

diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Originally posted by Dbunny
Yoy, si eu mi-am luat casa acu 3 ani in Spania cu 120.000... cu curte si gradina...noua, la cheie, la 20 de minute de litoral...
Ai dreptate
Ktrineeel, mamaanaaaa... 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
a_deju spune:
...si eu plec la munte la ora 3 in aceasta noapteeee... 

(..a se citi ![]()
![]()
)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
...si eu plec la munte la ora 3 in aceasta noapteeee...(..a se citi
)
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Distractie placuta!

)Spune tot: unde, cu cine, cat, pen'ce?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by desiree
fetelor,ai caror bebei au facut vaccinul de un an si anume infanrix ipv-hib va rog sa imi spuneti si mie ce reactii au avut copiii si cat au durat?
multumesc anticipat
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
nu a avut nici o reactie.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
doradora spune:
laura nu mandarine/portocale pt ca in cazul nostru e exclus, nu ii plac nici de frica
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Laura13 spune:
donia, dianocica ma alatur si eu............

dani nu a mancat nimic de la pranz, ma rog, aproape nimic....o portocala si cateva firmituri de paine.....inca nu am facut "inventarul" la lapte ....sa vedem, sunt curioasa cum va dormi la noapte ca ne sacaie tare tare maseluta.
ne uitam la film....piratii din caraibe 3, asa ca vb maine
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by chris80
laura nu mandarine/portocale pt ca in cazul nostru e exclus, nu ii plac nici de frica
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dani a mancat aseara 3 mandarine....si daca ii mai dadeam mai vroia.....in seara asta numai acolo ne-a tras....pana i-am dat!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
ee, unde.. mai stiti petrecerea firmei la mihai?? aia pe bani?? mai nou, dupa ce ca e pe bani, e si obligatorie... asa ca, cu harrrr si marrr, tot inainte... in mod normal, duminica seara ar trebui sa fim inapoi acasa, daca nu ne-om inzapezi pe drum... da' nu-i bai, ca baba are rochie cu spate gol, taman cum si-a dorit :)))) o sa mearga la marele fix accesorizata cu turturoi atarnand de nas :))) una peste alta, important e ca plecam, motanu' ramane cu socrii, si toate o sa fie in regula, pentru ca asa trebuie :) (asta e spiciu' de incurajare, repetat deja de 'fo cincizaci di ori in ultima juma' de ora.. :))) )
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)