LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 14
dandusa spune:
am o mie de fluturasi in stomac...si nu din cauza examenului...,nuuuu!,din cauza lui Claudiu...,are de parcurs un zbor ffff lung...si voi avea emotii...,pina ajunge acasa sa-l string in brate...,nu pot sa nu stau cu grija...,el in shimb este in al noualea cer...,moare de drag sa zboare...,moare de drag sa traiasca momente de genul asta...
acum citeva zile imi povestea cum vasul lor s-a inclinat ffff tare din cauza vintului care era de nu shtiu cit la ora...,extaordinar de puternic...,aproape ca-i rasturanse...,toti intrasera in panica...,ca nici in picioare nu se mai putea sta...,el era in extaz...,facea"oauuuuu,ce marfaaaaa",cind i-am citit povestioara m-am cutremurat...brrr
vreau sa treaca mai repede timpul...
Lavinia,
imi pare tare rau...,ce tristttt![]()
sa fac ordine la poze...si poate fac ceva nou...,pun de indata...,ca am o restanta...,stiu...,nu am uitat...![]()
Danutz,
daca ai posibilitatea,mai bine te cuplezi cu cineva din familie sau prieteni dragi...,vindeti ambele apt...,cumparati teren si va faceti casa...,cu asa preturi iesi de o suta de ori mai ieftin...,apt sint exagerat de scumpe...si nu inteleg de ce...,sauuuu,va mutati afara din Bucuresti...,poate C-ta...![]()
Daphna,
Elisa este minunata...,ffff delicata,fff frumoasa
Acs,
ai cumva ceva poze de la "fulg de nea"?,am cautat pe net,dar n-am gasit...,caut un locsor dragut ,curat si mai ieftinut...,vrem sa mergem si noi inainte de sarbatori
Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
Donia spune:
Cu hidratarea si laptele e asa. Nu hidratezi cu lapte atunci cand hidratarea e necesara (pentru ca uneori e necesara cand mucoasa digestiva trebuie sa cam ia si o pauza - diaree, varsaturi), dar cand te gandesti la volumul de lichide consumat pui la socoteala si laptele, pentru ca se considera un aliment complex tocmai pentru ca are si apa in compozitie.
Vorba lui a_deju, ce frumos scrie la mine in cap... de ce sunt atat de sarace vorbele?
Laura, am tinut si eu sa iti scriu si sa pledez pentru cauza sotului tau. Nu numai ca e bine pentru Dani sa fie expus la cat mai multe cuvinte, dialecte, limbi, dar si pentru sotul tau e important ca el sa se poata exprima in cuvintele in care lui i-a fost adresata tandretea. Intelegi? Dragostea parintilor se confunda cu cuvintele in care ea a fost exprimata, iar acum isi exprima si el dragostea asa cum i-a fost si lui transmisa, folosind aceleasi cuvinte.
Nu mai stiu cine povestea la un alt subiect ca traind intr-o tara straina vorbeste limba foarte bine, iar la nasterea fetitei a vorbit engleza cu tot persoanlul pana in momentul in care i-au pus fetita in brate, moment in care i-a spus romaneste "Draga mamaii" fara sa se mai gandeasca la cuvintele pe care le foloseste... era limba in care stia ea sa isi exprime dragostea, pentru ca tot cu aceeasi limba si aceleasi cuvinte crescuse inconjurata de dragostea parintilor ei.
dandusa, felicitari pentru examen si mult succes in continuare! 
roxanica, mare dreptate ai cu bolile lui Denis si Cristi, ce ti-e si cu solidaritatea asta...
Ba Denis dragutul s-a simtit dator sa mearga pana la capat si a facut si o otita. asiza, ramanem datori cu o amigdalita, parca, nu? Dar nu-i bai daca ramanem datori, ne recompensam noi altfel, OK? ![]()
anateo, chiar viteaz Seba... oare tinea ochii inchisi cand ii dadeai drumul pe partie? ![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
acs spune:
Dandusa, din pacate nu am poze de la "Fulg de nea". Pot doar sa-ti spun ca noua ne-a placut acolo, singurul inconvenient fiind faptul ca era prea cald (si n-am reusit sa inchidem caloriferele). Si mancarea ni s-a parut buna.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Donia spune:
Eri_ka, ce se potriveste Elena la o matusa de-a mea! Nemaipomenit!
ruxandra, bravo conului ca stie sa isi cheme ajutoare! ![]()
flore, felicitari pentru mers! Si La multi ani pentru iubirea vietii tale!
mamaana, succes la servici! Si succes fetelor cu soacra...
danutz, La multi ani! Eu am o vorba... sau un principiu... daca nu e sa fie, n-o sa fie. De multe ori mi s-a dovedit ca un lucru dupa care am tanjit si nu am reusit sa-l am nu era de fapt deloc potrivit pentru mine. Nu-ti pierde credinta ca lucrurile se vor aranja asa cum e bine pentru voi, la momentul potrivit. Chiar daca pierzi niste bani, dar castigi cu siguranta in alta parte.
Dar daca tot vrei sa pleci de ce mai bagi atatia bani intr-un apartament?
dandusa, aseara ma uitam la TV la ceva vapoare pe Marile Lacuri si ma gandeam iar la iubita ta... sa stii ca si mie imi place cand avionul are goluri de aer sau sunt turbulente... numai atunci simt ca zbor!
Asa ma bucur ca iti vine jumatatea, dar asa ma supar ca o sa te ia de langa noi
Stiu cum facem, il trimiti afara la plimbare cu Crinuta, ca le trebuie si lor momente de intimitate (asta e, va trebui sa il imparti) si tu vii aici si ne povestesti tot ce iti trece prin minte. Deal?
Lavinia, condoleante. Trist. Dumnezeu sa o odihneasca. Necazuri... tot vin, asta e viata, si cu bune si cu rele.
Imi aduc aminte si eu de verisoara mea care a murit la 30 de ani, dupa ce o viata intreaga a fost bolnava, saraca. Eram nascute in aceeasi zi, la 15 minute diferenta, mamele noastre au stat pe mese alaturate la nastere. iar cand am vazut data nasterii mele pe cruce... nu pot sa povestesc ce am simtit.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
shoshika spune:
dianocica, da, stiu asta. nu i-am dat niciodata completare. de cand am inceput sa-i dau lapte praf intotdeauna i-am dat inainte de alaptarea la san. stiu ca inseamna intarcare... intrebarea mea era.. nu mai stiu care era intrebarea... :(
in sfarsit, nu mai conteaza...
dianocica spune:
quote:[omulet plangaaaaaaand si plangaaaand si plangaaaand]frumos? e frumos sa ma faci sa plang in halul asta? spune! e frumos? doamne cat de frumos ai scris...
Originally posted by Donia
Laura, am tinut si eu sa iti scriu si sa pledez pentru cauza sotului tau. Nu numai ca e bine pentru Dani sa fie expus la cat mai multe cuvinte, dialecte, limbi, dar si pentru sotul tau e important ca el sa se poata exprima in cuvintele in care lui i-a fost adresata tandretea. Intelegi? Dragostea parintilor se confunda cu cuvintele in care ea a fost exprimata, iar acum isi exprima si el dragostea asa cum i-a fost si lui transmisa, folosind aceleasi cuvinte.
Nu mai stiu cine povestea la un alt subiect ca traind intr-o tara straina vorbeste limba foarte bine, iar la nasterea fetitei a vorbit engleza cu tot persoanlul pana in momentul in care i-au pus fetita in brate, moment in care i-a spus romaneste "Draga mamaii" fara sa se mai gandeasca la cuvintele pe care le foloseste... era limba in care stia ea sa isi exprime dragostea, pentru ca tot cu aceeasi limba si aceleasi cuvinte crescuse inconjurata de dragostea parintilor ei.
quote:daca poate sa suga dupa 3 zile..? cred ca da. daca va mai vrea...ma gandesc..
intrebarea mea era.. nu mai stiu care era intrebarea... :(
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by danutz
Fiindca un apartament cu 4 camere pe care l-am vazut ieri, la 130.000 eur, prin Dristor, azi deja s-a vandut cu banii jos!!!
Iar un altul, pe Grigorescu, din '64, la hm hm...180.000 eur
Yoy, si eu mi-am luat casa acu 3 ani in Spania cu 120.000... cu curte si gradina...noua, la cheie, la 20 de minute de litoral...chiar ca a innebunit lumea!!
Vizionat poze de ingeras de Teutz...scumpa rau alexia, imi place ultima poze...cum se uita ea dupa pisica ascunsa...
Vizionat si Seba la sanius... ce frumos, zapada....
mai am 2 pagini de cetit

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
tema zilei: Sf Nicolae aici nu se sarbatoreste, deci nix cadou. Dupa Craciun aici se sarbatoreste sarbatoarea celor 3 Regi magi. in 6 Ianuarie..atunci sa vedeti voi valvoi national...
Hidratarea: eu ii ofer cam de 7-8 ori pe zi apa lui Daniel(si dupa pranz bineinteles), bea cate-o gurita doua, dar mai si refuza. Suculete nu-i dau...ori apa ori laptic. nu de alta dar am fost la coafura cu nepotica mea de 5 ani care are dintisorii toti cariati in fata. Coafezele au crezut ca-i fiica mea si ma intreaba:´ii dadeai sucuri in biberon de mica, asa-i?´
Lavinia sincere condoleante, biata ei mama...offf, zicese ca nu exista nimic mai dureros in lumea asta decat sa vezi crucea copilului tau...
Donia, laura...si eu am patit sa nu stiu sa-mi dragalesc copilul in spaniola, adica stiu, dar este mult mai natural in romaneste..si mai repede!
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
mamaana spune:
sunt la munca...
abia am reusit sa-mi instalez messengerul (si ce mai trebuia pe calculator) asa ca am luat o pauza bine-meritata![]()
am 800 de mailuri necitite - nici nu m-am uitat cand mi-au activat astia emailul
fetele sunt bine, eu am sunat acasa numai de doua ori azi ![]()
ma duc sa citesc ceva din urma

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:[omulet plangaaaaaaand si plangaaaand si plangaaaand]frumos? e frumos sa ma faci sa plang in halul asta? spune! e frumos? doamne cat de frumos ai scris...
Originally posted by Donia
Pai ce, sa plang singura?
Hai sa plangem impreuna [omulet care isi sterge nasul cu batista] Cine mai plange cu noi? Hai ca eu iau doar o pauza, da? sa nu te opresti din plans, ca trebuie sa ma cert cu astia de la Sony. Am niste nervi!!! De trei ori a fost ap. de foto in service si de doua ori s-a intors cu alte defecte. Data trecuta mi-au spus ca imi dau alt aparat, apoi m-au sunat sa-mi spuna ca mi-l trimit tot pe asta. Acum ii sun iar dar am niste nervi! Cred ca o sa mi se faca rau de nervi cand o sa stau de vorba. Dar daca nu rezolv sun dupa aia la OPC. Astept numai sa adoarma Cristi.
Un alt motiv de plans... ieri a fost si ziua de nastere a lui tata... nu l-am prins la telefon, asa ca am vorbit azi cu el. Cica au mers acolo fratii mei cu nepotii si tata a pus pozele noastre pe masa, plus tacamuri pentru noi
Nu stiu domnule ce-i cu mine de tot plang atata...
Ca in alti ani asa detasata eram...danutz, ai vazut unde ti se deschide calea? Spre Spania... drum bun!