LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
in primul rand, alaturi de mii de scuze urez si eu MARANI! sa iti dea DD multa multa sanatate si putere si bucurii!
tuturor fulguletilor pe care i-am ratat, sa va dea DD o viata minunata!
desiree se joaca octavian cu tel? dani nici nu l-a bagat in seama!
dandusa felicitari pt examen!!!!
a deju a vazut mosul gaurica sa intre???
daphna sortatorul si tel le-am vazut si carrefour, catelusul nu, dar poate n-am cascat eu ochii. la iasi. dar sunt sigura ca or fi si prin buc la carrefour
shoshika eu zic ca e bun laptele si dupa 3 zile. daca o mai fi. dani s-a intarcat tot asa, vreo 3 zile am avut eu probleme mari cu burta, nu l-am alaptat si apoi nu a mai vrut el sa suga. dar, daca tudor mai vrea sa suga eu zic sa ii mai dai....si 10 ml acolo conteaza
chris mosul a adus o masinuta de politie, ghetute noi, ca ne ramasesera mici si borcanele cu fructe. portocale/mandarine de ce nu?? dani le-a descoperit si cel putin de 10 ori pe seara ne duce la bucatarie si cere, i se da, apoi merge pe canapea, se urca sus si maraie pana primeste feliuta sa o pape
dianarus nici eu nu stiu cat tb sa bea, pot sa iti spun ca at cand a avut diaree a baut fffffff mult, comparativ cu alte zile, adica max 50ml, cand am fost la doctor totul ok
teutz e delicioasa alexia..... imi place de mor la dus, cum doarme, dupa baita si cu margelele.......nu ma hotarasc care e mai faina!
dianarus tot nu ti-a trecut durerea de mana???????? cum e marc azi? tot cu febra? sa treaca!
chinico si dani a avut o perioda (scurta, multumesc lui DD) cand dadea trezirea la 5.30-6, te inteleg perfect! in timp si-a revenit. daca o culci mai tarziu? daca o tii mai mult treaza ziua? zic si eu...... si .....somn mai lung! LA MULTI ANI! SA ITI DEA DD TOT TOT CE ITI DORESTI!
multumesc mamicilor care mi-au rasp vizavi de sotul meu oltean......dar sunt ca ati fost de partea lui.........ii mai caut noduri
anateo

quote:
filmulet nu-i asa ca e viteaz?

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

seba sau tati e viteaz? bravo voua....eu cred ca as fi stat cu niste emotii............
flore
dianocica ati gasit garsoniera????? super!
madaluta multa sanatate!
ruxandra bravo, bravo, bravo conului!!!! cred ca iti creste inima mareeeeeeeeeee!
daphna DE-LI-CIOASA!!!!!!!!!! in cadita cu buzitele alea rasfrante.....MINUNATA!!!!!!! si pe masa de infasat zambareata!!!!! FFFFF FRUMOASA!
lavinia D-zeu sa o ierte!
Dragps, Erica, Andrei sa va dea DD o viata frumoasa, sanatoasa si cu multa bucurie si fericire in jurul vostru!

cred ca v-ati prins ca a venit cumnatelul si a reconstruit calc asta.....si pot sa vad si eu poze si filmulete......asa ca....bagati!!!!

ieri am fost plecata mai toata ziua.....printre altele si la ultimul interviu de anul asta......continuare la testele a' la NASA, daca nu iese nimic ma las, cel putin pana la mijl lui ian, m-am saturat de interviuri, intrebari, raspunsuri.....fara rezultat. n-am crezut ca va fi asa greu sa ma angajez.....asta e! ideea e ca dani ieri a adormit fff greu dupa ce ne-am vazut. iarasi teama ca-l las singur. azi dimineata iar treaba, nu prea am stat cu el, doar vreo 3 ore.....la pranz a adormit cu mine de manuta, pe patul mare (prima data intr-un an). acum vad ca doarme, l-am mutat in patut. l-as lua cu mine si noaptea, dar mi-e atat de frica de cazaturi......brrrrr. sa vedem cum vor mai evolua lucrurile.

in rest noi suntem bine, dani merge si merge si merge, somnul de seara l-a scos pt ca e mult mai amuzant sa mearga, pica in fundulet de obosit ce e, ne ia de mana si pleaca iar. pe la 20.30 deja nu mai ai cu cine sa te intelegi, dar daca vrei sa-l pui in pat........SCANDAL. e! nu-i problema, multumesc lui DD ca e sanatos si vrea sa mearga!

vad la TV ca prin tara a venit iarna, la noi a fost chiar frumos azi, s-a oprit ploaia, a iesit si dani un pic.....era singurul de afara fara fular la gura si manusi. fular nu i-as pune eu, manusi i-as pune dar URLA cu ele. nu stiu ce om face la iarna......

va pup, scriu la mes asta de vreo 50 de min sa vedem daca pot sa stau si in pat macar vreo 1/2h.......daca ma lasa seful!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,
O sa il tina vreo 2 saptamani.. pana ce mersul devine simplu si natural... acum e cool si normal ca numai asta vrea..

De fapt.. de cand merge inainte de 23.00 Mihaitza nu adoarme.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, perfect! Ne plac boierii! Vrem boieri in vacanta! :)

Lavinia, imi pare tare, tare rau! Dumnezeu s-o odihneasca!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

[quote]Originally posted by Laura13
desiree se joaca octavian cu tel? dani nici nu l-a bagat in seama!

noi avem sortatorul si catzelusul! pana acum ii plac, da,a descoperit ca daca apasa nasul cutiei..canta!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Noi ne-am facut temele cu privire la cadourile bursucilor de sarbatori, adica le-am luat din timp pentru toate ocaziile.
Victor a primit / va primi:
- carusel muzical (l-a primit si-l incanta foarte tare; apasa de zor pe toate butoanele, trage de el si-l tranteste; n-o sa aiba viata lunga, chiar daca pare solid :) )
- periuta de dinti (poate pe asta o accepta)
- trenulet din gama Thomas (pe-asta il vor primi toti 3 de Craciun, acasa; de-abia astept sa-l intindem; mai avem un tren, de cand era Stef mic, care a facut furori anul trecut - la fete - si pe care-l vom intinde iarasi, de sarbatori; Thomas cred ca va fi si mai iubit :); sper sa nu-l distruga prea repede)
- set muzical: trompeta, castaniete, maracase (cred ca asa se numesc), sa avem distractie de sarbatori
Aaaaa, si va primi si sorcova :), plus nu stiu ce cadouri de la bunici (editai ca de la parinti sunt cele deja enumerate), unchi, matusi...

Pana una alta sambata trebuie sa fac curatenie printre jucarii, ca ne-au invadat. La gradinita la fete se strang haine, alimente, jucarii pentru copii fara posibilitati, asa ca o parte dintre jucarii (si nu numai, ci si haine, incaltaminte etc.) o sa mearga la acesti puiuti. Sper sa nu zica Ioana ca vrea sa pastreze toate jucariile, oricum tot vom da din ele. Maria de-abia asteapta sa ma ajute sa facem pachetele.

Hai ca iar m-am lungit la vorba :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by danutz

In asta zi de sarbatoare, cand ar trebui sa ma bucur si sa fiu fericita (ca deh, suntem sanatosi cu totii, avem ce ne trebuie si avem un copil minunatsi ma mai cheama si Nicoleta) eu sunt ofticata si vb lu' stiu io cine, cu dosul intors in sus tare de tot!!!
Fiindca un apartament cu 4 camere pe care l-am vazut ieri, la 130.000 eur, prin Dristor, azi deja s-a vandut cu banii jos!!!
Iar un altul, pe Grigorescu, din '64, la hm hm...180.000 eur, se semneaza in seara asta antecontractul!!! Si cica pana-n primavara se scumpesc iar cu 20-30%!!!
A inebunit lumea!!!
Incep sa cred ca vom sta la 2 camere mult si bine...(sau lasam coada mai jos si cautam in zone mai 'usurel' cotate)

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

da-o-n ma-sa de treaba...
chiar e razna bucurestiul... no offence, merita ??!!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Am avut niste zile mai triste..sunt revoltata pe ordinea asta a lumii..

Mi-a murit o verisoara care abia a implinit 18 ani..de vreo 4 s-a tot luptat cu boala ,dar a doborat-o..si era ata de frumoasa si cuminte..

Ma uit la copilul meu si cred ca as muri sa i se intample ceva..Doamne fereste!

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

condoleante, lavinia
imi vine sa spun Dumnezeu s-o ierte, numai ca pana la varsta asta nu stiu daca are mare lucru ce sa-i ierte. chiar pare nedrept uneori cum oranduieste El lucrurile... Doamne iarta-ma...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am restante mari si nu stiu cat apuc sa recuperez.
In primul rand

La multi ani Dragos!
Felicitari pentru primul anisor si felicitari mamicii pentru buna treaba facuta de un an incoace!

La multi ani chinico!
Sa ai parte numai de lucruri frumoase si bune si de nopti macar cu o ora mai lungi!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dragos
sa cresti mare,sanatos si voios
Chinico
La multi ani!!!

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mos Nicolae a fost generos anul asta... am primit ce nici nu am visat, o carte mare cu toate romanele scrise de Jane Austen!!!!!!

quote:
Originally posted by Yagmur
Azi va invit la pentru ca avem asa: Tata - Nicolae si ziua in care implineste 70 de ani, frate - Nicolae, plus copilul care il vor infia - Nicolae....

Si eu am tata Nicolae si frate Nicolae si un cumnat Nicolae! Ce chefuri se mai trag prin tara... faina zi petreceam impreuna azi chiar ca imi lipsesc cu totii

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput