LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
danutz spune:
La multi ani Erica, Andrei si Dragos!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cu mult noroc in viata!
La multi ani Chinico, mamica fericita!
O bucata mare de fericire, sanatate ca-i mai buna decat toate si impliniri de toate felurile!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Lavinia_P spune:

Am avut niste zile mai triste..sunt revoltata pe ordinea asta a lumii..
Mi-a murit o verisoara care abia a implinit 18 ani..de vreo 4 s-a tot luptat cu boala ,dar a doborat-o..si era ata de frumoasa si cuminte..
Ma uit la copilul meu si cred ca as muri sa i se intample ceva..Doamne fereste!
minunea mea
bamboletta spune:

Chinico

Dragos de monicabb

Erica de ank999

Andrei de luciab

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Nicolae 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Lavinia_P spune:
Incerc sa recuperez..
La revizie avem 9400g (Roxanica,si noi suntem fulguleti)si 78 cm,facut vaccin cu fitze..fara reactii..
Mamaana,
Mi-au placut rochitele la nebunie,imi place parul lor filat si imi place ultima poza cu voi si 2 torturi..Sa iti traiasca minunile!
Roxanica,
Da..foarte frumoasa ..Si se vede pe zambet ca esti o persoana buna.Lasa ca David va recupera la 2 ani distractia pierduta.![]()
Anateo,
Am salvat poza cu apusul..s-u-p-e-r-b-e!
Leyla,
Mama da ce frumoasa esti..si ce mult mi-a placut cum te-ai imbracat..
Si Ivan e un dulce!
Vedeti ca ma uit mai mutl la poze...DIanocica jap-jap..cum pui tu numai 10 poze de la inspectie.. Eu mai vreau..
Dandusa?Pui tu altele?
minunea mea
daphna spune:
LAVINIA,
.ptr sufletelul ei,viata asa de nedreapta poate fi uneori.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
bamboletta spune:
ne-am dat programul de somn de tot peste cap ne culcam la 12-1 noaptea si ne trezim la 11 dim 
aseara a facut si putina febra 37.8 i-am dat panadol si a scazut mucii nu mai sunt asa multi ![]()
Teutz-superba tarancuta 
Daphna-o scumpa Elisa
ea e iubita motanului de A_deju? ![]()
Lavinia-condoleante
imi pare tare rau ![]()
Tema zilei-a primit carut pt papuse si o papusa
e jale cu ea aseara la 12 se plimba prin casa cu carutul 
Flore-
o scumpete ratusca ta 
Desiree-
si noi tot la categoria fulguleti ne incadram 9.500 kg 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
danutz spune:
In asta zi de sarbatoare, cand ar trebui sa ma bucur si sa fiu fericita (ca deh, suntem sanatosi cu totii, avem ce ne trebuie si avem un copil minunatsi ma mai cheama si Nicoleta) eu sunt ofticata si vb lu' stiu io cine, cu dosul intors in sus tare de tot!!!
Fiindca un apartament cu 4 camere pe care l-am vazut ieri, la 130.000 eur, prin Dristor, azi deja s-a vandut cu banii jos!!!
Iar un altul, pe Grigorescu, din '64, la hm hm...180.000 eur, se semneaza in seara asta antecontractul!!! Si cica pana-n primavara se scumpesc iar cu 20-30%!!!
A inebunit lumea!!!
Incep sa cred ca vom sta la 2 camere mult si bine...(sau lasam coada mai jos si cautam in zone mai 'usurel' cotate)
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Lavinia_P spune:
Avem muci de duminica..da e floare la ureche niste muci..numai aspiratul se lasa cu lacrimi,dar cand il vad ce bine respira dupa..imi trec mustrarile de constiinta.
Dianocica,Ktrinel,
Am aceeasi problema..cu socrii amandoi.. ii tot spun ,dar o sa pic de antipatica daca ii tot fac observatii..
Plus ca ii spune "vine mama si te bate'
..i-am zis ca nu il bat si nici nu o sa il bat..
Asa faceau cu nepotul de 4 ani "daca nu esti cuminte o sun pe mama sa te ia acasa si puneau mana pe telefon...
Cateodata mai inkid okii ca la urma urmei astea sunt cateva momente din alte mii cu mine ,si se uita..
Dar daca era mama nu aveam retineri sa ii explic ce si cum..
minunea mea

.super interesant.mereu.