PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
crissa71 spune:
Scuze...era vorba de Gina!!
Dar oricum ii votez pe toti daca trebuie!!!
Doniro:super tare!!!Eu zic ca data viitoare sa iasa sotul cu altceva-n cap...s-o innebuneasca de tot pe vecina aia care n-are simtul umorului!![]()
Cristina:asa te vreau!!asta esti tu!
Babee:vazut, placut ..luat aminte...sunt superbi!!!Mai vreau si eu...dar doamne fara nici un ajutor..eu nu stiu ce fizic, psihic si sanatate ai de ai putut sa-i cresti singura!bine..conteaza f. tare si faptul ca stai singura...(fara socrii sau alte rude..!).Sanatate multa!
MAda:Sanatate si voua!!Of..off..
Revin..si fara gluma cred ca iarasi am ars ceva..
Fuggggggggggg
MADYN spune:
Dragele mele va multumesc mult pt. urari si va doresc si eu numai bine! Va pup pe toate si va invit la
si
.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
gina_butnaru spune:
Crissa71, mersi pentru vot. 
Mady, sa-ti traiasca piersicuta si sa fie sanatos! Multumim de invitatie, suntem prezenti! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
Ia sa vedeti ceva care o sa va inveseleasca un pic. Le-a facut sotul meu.
http://www.elfyourself.com/?id=1192446647
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
Priscilla spune:
LA MULTI ANI

celor care poarta numele de nicolae,nicoleta(sora mea),s-au derivat din acest nume,multa sanatate si numai bucurii.
Nu stiu ca are calcul asta ca merge din ce in ce mai greu,iar piersicuta mea sta numai gramada pe mine asa ca este un chin sa stau acum pe DC.
Piticuta mea,Andreea Alexandra este nascuta pe 17 iulie 2006.
Iar in proivintacine,eu am o promisiune de la sutiorul meu ca o sa ma scoata in oras la fiecare zi de salariu,iar acum pe 7-eeeeeee,ia baniiiiiiiiiiii
mamica de zana
mica(putin peste un an)
gina_butnaru spune:
Priscilla, sa-ti traiasca surioara si sa fie sanatoasa! La multi ani! de ziua numelui! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
nicolica spune:
Dragutelor,
va multumesc la toate pentru urarile de azi! 

Urez si eu multe bucurii celor ce-si aniverseaza astazi onomastica!
Madyn

Sabina, gina, criss va multumesc de apreciarile aduse cavalerului meu
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie
nicolica spune:
ups,...adica aprecierile
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie
Babee spune:
La multi ani frumosi Madyn
La multi ani celor ce poarta numele de Nicoleta/Nicolae
Am fost cuminte, a venit si la mine Mosul,astazi am umblat creanga si am un moral de nu va spun.
Astept una buacata sot sa vina de la munca si sa ne continuam seara in 4 si-o burtica
.
Crissa de ce te sperii?Atata timp cat esti sanatos si in putere reusesti sa faci fata tuturor cerintelor
.
Le-am facut iarasi poze copilasilor, scanez si va pun sa vedeti si voi(deh cioara sa nu-si laude puii
).
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
doniro spune:
Buna seara! Uram si noi "La multi ani!" sarbatoritilor de azi si va multumesc si voua pt urari.
andreea25, anasia, mada_mxm, Bysko, emiliapop, ref nastere cu rupere de catre medic a membranelor, si la mine a fost cam la fel. La mine s-au declansat contractiile exact in ziua in care trebuia sa imi provoace, dar nu "mi s-a rupt apa", cum se spune, ci mi-a rupt dr membranele. Nu mi-e teama absolut deloc de dureri, pt ca se pare ca am un prag al durerii care tine cu mine. In timpul travaliului venea doctorul sa vada monitorizarea si se mira ce contractii mari aveam fara sa ma plang. Deci e de bine, dar nu vreau sa pun in pericol pe bb stand prea mult peste termen.
Mersi mult pt raspunsuri tuturor care mi le-au dat, o sa vb cu medicul maine ca ma duc la eco de trim III si vedem ce zice si el.
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME