PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
MissJJ spune:
Genie uff suntem in aceeasi oala vad. Si a mea abia respira mucii curg ca la robinet de doua nopti se tot frasuie si miorlaie prin somn si azi a inceput sa ii lacrimeze un ochisor. Mi-e asa mila de ea ca o tine din raceala in raceala, undei primavara aia frate? Sa scapam ca ma termina. Oricum cum ajungem in ro fug sa ii iau ceva oscillo din ala sau ceva de imunitate ceva homepat nu stiu orice sa nu mai fie asa sensibila ca ma termina. Si cum eu is si eu sensibila si acuma cu sarcina nici nu ma pot trata cum trebuie tot jucam tenis de masa cu raceala, cand la una cand la alta.
Edit (sorry pt off topic)
: Roxana mai treci pe la confesiuni cu povestea ca e in ro nu in uk evenimentul.
Restul de fete mai treceti pe la confesiuni please sa va dati cu parerea ca numai pe voi va am sa ma mai sfatuiti. 
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
martta spune:
La multi ani Madyn si celor care poarta numele Sf. Nicolae!
Cristina_Ioana:
Sper ca Mosul te-a gasit azi tonica si cu pofta de viata!
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by doniro
Mi-am adus aminte de o faza foaaaaarte tare, parca nu v-am povestit; daca v-am mai zis, scuze:
Acum ceva timp, sotul meu statea la calculator, juca carti. Daria, pt a primi atentie din partea lui, ii tot aducea jucarii si tot ce gasea prin casa. Pe patul ei erau niste chilotei de-ai ei pe care eu tocmai ii spalasem si urma sa ii pun la loc. Ea ii gaseste si ii duce lui tati. Tati, ca sa o distreze, ii ia si si-i pune pe cap. Deh, ce nu facem sa distram copiii... Buun, Daria se amuza si pleaca la ale ei. Bobi (sotul) uita de chilotei si i se face de o tigara. Cum nu are voie sa fumeze in casa, iese pe hol (pe scara blocului, unde fumeaza de obicei). Sta ce sta, iar cand intra in casa imi zice: "bai, cred ca am inceput sa o supar pe vecina de la 3 cu fumatul meu, ca i-am dat "buna seara" si s-a uitat la mine ciudat rau, nici nu mi-a raspuns". Eu ma uit la el si ii zic, evident: "nu e suparata pe tine ca fumezi, te crede doar un pic nebun. Du-te la oglinda si te vezi". Sigur ca i-a picat fisa cand si-a vazut capul innobilat de chilotii lui fii-sa. Ce naiba o fi gandit femeia aia???????? Eu am ras 3 zile de el, iar el a jurat ca face pe naiba in 4 sa nu mai dea ochii cu femeia.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) sicu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
aoleu ....nu mai pot am ras cu lacrimi de ma durea burta de atata ras

......emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by martta
La multi ani Madyn si celor care poarta numele Sf. Nicolae!
Cristina_Ioana:
Sper ca Mosul te-a gasit azi tonica si cu pofta de viata!de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Sa stii ca da, chiar ma duc la vopsit, manichiura, cosmetica si diseara la

Pup fata

emiliapop spune:
quote:
Originally posted by doniro
Fetelor, vin si eu cu o intrebare cam off-topic, scuze, dar pe voi va am si sunt habarnista si ignoranta: aveti idee daca se poate provoca o nastere naturala, chiar daca e colul inchis si nu sunt semne ca bb ar vrea sa iasa? Intreb pt ca pe Daria am nascut-o la aproape 42 de sapt si nu a fost prea bine (lichidul arata ca naiba, ea abia a respirat, era palida, a avut Apgar 8 etc); plus ca nu mai rezist!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) sicu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
pai se poate ca mie mi-a fost provocata nasterea ptr. ca, colul meu era lung si inchis, nici un semn de nastere, nu iesise nici macar celebrul dop sau nu l-am vazut eu
si bebe nici gand de iesit la aproape 42 de sapt. 
asa ca dupa 8 zile de asteptare in spital
la tine s-a declansat natural la 42 de sapt?
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
gina_butnaru spune:
Cristina_Ioana, bravo, trebuie sa mai avem grija si de noi. Si eu am fost sambata la cosmetica. Din pacate, cina romantica poate alta data, ca sotul meu vine tarziu de la serviciu si numai de cina romantica nu-i mai arde. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
bulinuta27 spune:
pup fetele
La MULTI ANI MADYN si tuturor NICOLAE, NICOLETE!
sarumana ptr urari babee, cristina, mada, anasia, gina...
cristina, muuh io va
daca mai ziceti asa
... as vrea io ce ii drept dar stiti ca nu se mai poate ![]()
priscila bine ai venit 
doniro...mortal domle ![]()
adela LA MULTI ANI! si ma bucur tare ca esti ok 
genie mada sanatate multa!
aseara a fost frumos cu exceptia faptului ca am plecat de acasa la 7 in ideea ca aveam rezervare la chinezi la 8 si am ajuns la 9 fara un sfert...nu stiu ce s-a intamplat dar a fost ceva de vise urate...de cati ani conduc eu nu am prins asa blocaj
rares a primit un porc cantator, un caine si un volan in afara de ce primise la noi iar dimineata pe la 10 a fost un adevarat spectaol pe care eu l-am auzit prin tel din pacate
...a fost distractie maxima...acum face ca cocosul si zice cocou ![]()
pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
gina_butnaru spune:
Da, bulinuta27, cu blocajul de aseara eu abia am ajuns sa-mi iau piticul de la cresa. Noroc ca nu a zis nimeni nimic, nu era chiar ultimul. Apoi a fost o alta aventura sa ajungem la cumparaturi si apoi acasa, de cosmar, nu alta. Si mai eram si cu piticul dupa mine, care a stat cuminte la supermarket, ca-i place la cumparaturi, dar in masina spre casa deja nu mai avea rabdare si facea ca toate alea. 
I-am luat aseara piticului meu din Auchan un ingeras de plus care spune "Ingerasul" in limba romana si nu se mai desparte de el, vroia sa-l ia cu el la cresa. ![]()
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
emiliapop spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI SAU DE NASTERE!!!
adica si io si doniro [nicoleta]![]()
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
crissa71 spune:
Madyn :La multi ani!Sanatate si multe bucurii sa-ti aduca noul an din viata ta!
Gabi:votat piersicuta!(ce frumusel.....!)

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)