PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Mama, cat ati mai scris de ieri, nu pot sa tin pasul cu voi!

Priscilla, bun venit in livada, pupici piersicutei tale!

Buli, "La multi ani!" sotului tau, sa fie sanatos!

Doniro, la fel am patit si eu, piticul meu nu vroia sa iasa si la eco arata prea mare si lichid putin. Dr. mea mi-a provocat nasterea, mi-a dat calciu si nu mai stiu ce, ca sa se dilate colul si pana la urma au aparut si contractiile si a fost bine in final. Nastere usoara!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

Iar am uitat, "La multi ani!" tuturor celor care poarta numele Nicoleta, Nicolae si derivatele lor!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR,NICOLETA,NICOLAE !
la multi ani Madyn !!!
hai ca am citit si io pe sarite.
doniro super tare faza cu sotzu .cat despre nastere ,da se poate provoca,cuma scris si anasia.se pot rupe membranele ,dar din experientza cumetrei mele iti spun ca doare mult mult mai rau(cel putin ea asa a zis,fiind la a 2 nastere naturala)
babee ti am admirat copii,sunt atat de mumosi si iti doresc ca si bb 3 sa fie cum iti doresti .
despre gradi,eu nu am fost ,sora si fratele mai mici eu ii duceam zilnic.ii duceam ii si luam,si mereu am avut asa un regret ca pe mine nu m au dat.asa ca eu chiar vreau sa o dau pe Ari,bine ,nici nu am cu cine sa o las ,asa ca va trebui oricum.
ioana ce ti face nasu' vanat? ia sa bagi id de mess si cu moi .iti dau pm .pupici de la noi
a adormit ari ma duk sa i fac papa.revin.
aaa am uitat de mos.la noi a venit in fuga cred si nu i a lasat decat lu' Ari un set de constructii .se pare ca numa ' ea a fost cuminte Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

La multi ani!, Madyn, sa fii sanatoasa si fericita!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Nico faci discriminari, ai? Si eu am intrebat de tine ca ma gandeam de ce nu dai un semn de viata dupa ce am vb despre anestezii. Ma bucur f tare ca esti bine si sanatoasa!
Doniro eu am nascut la 39 de saptamani ca nu mai puteam. Dr. mi-a declansat nasterea incetisor(manual si cu oxitocina) ca sa vada daca merge si uite ca a mers. Nu stiu ce se intampla daca dolofana mea se hotara sa iasa mai tarziu. Da cel mai bine vb cu dr tau. Exista niste ovule pentru a inmuia colul, dar nu stiu cati medici le folosesc. Ce sfat sa-ti dau? Multa miscare- pe care sunt sigura ca o faci cu piersicutza ta.
La muti ani sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Bysko pup fata sa ma ierti ca am dat in medici cu sete ieri. Chiar te admir ca ai facut medicina, chiar esti de apreciat si iti doresc sa fii un medic foarte bun!
Crissa iubito nu mai sunt blue, iti multumesc oricum ca esti scumpa
Adelapopp, bine ca esti bine, La multi ani pentru azi si sa ne traiesti! Pupam burtica!
Miruna, am vb cu sotu'si te luam in spatiu, dar cu tot cu Alexeiu', macar sa fie nebunie totala aici....poate iti impart cei doi casa in asa fel incat fiecare sa distruga altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani! tuturor care isi sarbatoresc azi ziua de nume!
La Multi Ani Madyn!
Priscilla bine ai venit in livada!
Nico ma bucur ca ai scris si ca esti ok toate ne faceam griji ca ai patit vreo ceva.
Roxana se poate provoca normal, cumnata mea a trebuit sa fie indusa dar a zis ca durereile au fost f mari si s-a chinuit mult. Au folosit ovul din ala bagat sa inmoaie colul, oxitocina si s-au tot chinuit sa ii rupa apa. Si eu daca moatza mai statea trebuia sa fiu indusa pe 23 august dar am avut noroc si am nascut pe 21.
Fiicamea iar raceste, iar stranuta iar ii curg mucii, ma termina acuma se simte bine o sapt urm sapt iar incepem cu muci, nedormit si etc.
Eu parca parca ma simt mai binisor azi dim am avut o tentativa de la spalatul pe dinti dar am reusit sa o controlez deci se pare ca incet incet imi revin si eu. Sper sa fie asa si sa nu imi fac eu iluzii aiurea. Burtica e chiar mare. Mai ales daca pap ceva orice zici ca am 5-6 luni.
In rest impachetam pregatim despachetam treim si tot asa pt calatoria in ro. Barbatu' nr zilele face amr-ul si nu are chef de munca eu ma tot gandesc cum sa facem sa luam cat mai putine cu noi ca stiu din experienta ca de fiecare data am carat tone de haine si am purtat doua trei din ele.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Doniro, hai ca acum am citit si mai din urma, ca nu stiam care-i faza cu sotul tau. E buna rau!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Pupam fetele si piersicutele aferente!
La multi ani celor ce poarta numele SF NICOLAE!
Eu am avut o noapte aproximativ alba pentru ca fii-mea s-a trezit urland pe la 1 si intr-un urlet a tinut-o pana dimineata, cu mici pauze cand a dormit in fund. Pentru ca daca o culcam, chiar si dupa ce adormea se trezea si urla ca din gura de sarpe. In fine, de dimineata au inceput si mucii sa-i curga, era de asteptat ca sotul e racit de luni, a adus o viroza de la poaspatul loc de munca. Asa ca Toni a mea respira cand pe gura, cand ii curg mucii foarte tare. Acum vad ca s-a linistit pitin si doarme, era rupta de oboseala, avea si cearcane. Deocamdata ii dau ceva homeopat, sper sa o ajute sa respire mai bine. Mada, si noi ca si tine, numai in raceli am tinut-o de cand a inceput frigul. Asta ar fi a treia, incepand cu luna octombrie cate una pe luna. Nasol, mi se rupe sufletul cand o vad asa. Eu deocamdata nu am luat viroza, sper sa ma ocoleasca.

Nico, ma bucur ca esti bine dupa operatie, La multi ani pentru astazi!
La fel si Roxanei, LA MULTI ANI si multa sanatate si bineinteles nastere usoara.

revin mai tarziu ca s-a trezit puiuta

Mergi la inceput