PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
doniro spune:
P.S. Nu am vorbit cu toti dintii. A nu se intelege ca vreau sa nasc inainte de termen! Ma gandeam doar ca nu mai vreau sa treaca prea mult peste cele 40 de sapt...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
anasia spune:
doniro, eu am nascut la 41 sapt si 1 zi; nu-ti spun ca eram cu morcovul...sa nu se intample ceva; aveam colul f dur, nimic dilatare, nexam contractii, ce mai, eram ca o floricica prin spital; pana la urma, s-a hotarat cezariana, nu-ti spun ce usurata m-am simtit ca n-o sa se chinuie bb si nici eu (cum a patit mama); da, exista pastilute, oxitociana,care ajuta, dar daca nu se rup membranele, le rupe dr;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Piersicutze spune:
eeeei ce surpriza frumoasa....am intrat si eu sa urez la multi ani de Sf Nicolae si sa dormiti frumos ca maine dimineata vine Mosul si iata ca intreaba Cristinica de mine (adelapop)....
....wooow... ce surpriza placuta
nu am reusit sa mai intru pentru ca Bianca inchide laptopul, il trage , scoate firele....si am preferat sa evit
intre timp am fost in spital si m-au operat de pietre la bila cu laparoscopul
m-am chinuit foarte foarte tare pentru ca nu mi-au facut clisma si avand si tranzitul incetinit din cauza sarcinii am simtit ca pleznesc 5 zile pana mi-am intrat in normal
dar acumm sunt bine si sper sa fie totul ok cu bebicul mi din burtica
anestezia se pare ca nu a tinut mult dar atunci in disperare am bagat de ex 3 supozitoare cu glicerina doar intr-o singura zi nemaigandindu-ma ca poate este mult
ma rog sa fie totul bine
nu am apucat sa citesc ce ma faceti dar in seara asta stau pana tarziu si ma mai punn la curent
doniro ma doare locul operatiei de cat am ras de sotul tau... super
despre biencutza mea nu pot sa va zic decat ca ne uimeste pe zi ce trece, de foarte mult timp intelege absolut tot, repeta la greu si este adorabila, si executa ordine....de genul....du-te la nani si se urca singura in pat sa faca nani, cand vede biberonul se duce singura catre dormitor pentru ca stie ca acolo serveste masa de seara...si muuulte foarte muulte chestii bestiale
mai nou a zi: al tau, n-ae, in loc de n-are...cercei sa zicem
de fapt si voi cred ca sunteti la fel, dar am zis sa va mai povestesc ce mai facem si noi
va pup dulce fetelor si va urez un mos darnic si bun
nico
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Babee si Doniro, ff tari prikindeii vostri, hihihi
De Adelapopp si Mamanati mai stie cineva ceva?
Priscilla bine ati venit, tu si cu piersicutza ta
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana

Piersicutze spune:
fetelor din ce am citit pana acum la capitolul asta vreau sa va spun ca si eu sunt fff dezamagita de doctori
nu de toti, pe unii imi vine sa ii iau acasa dar pe unii nu imi vine nici sa ii salut
(nu am avut asa experiente marcante ca unele dintre scumpele noastre mamici) dar am primit si eu niste replici in ultimele saptamani, in spital de am ramas blocata
efectiv fara comentarii
nico (sorry dar nu reusesc sa folosesc smilies si culorile......
dandana spune:
buna livada!
doniro, am ras de mi-au dat lacrimile! parca si vad un barbat serios,iesit la o tigara pe palier ![]()
![]()
![]()
crissa, ti-am scris ceva pe pm
va pup
dandana mamica de bebelusa
iubita 17.07
Priscilla spune:
doniro,il cred pe sotul tau ca nu mai vrea sa de-a cu ochii de vecina de la 4,dupa asa o patanie........

babee,care este treaba cu rizi bizi,este cumva vre-o reteta,ca eu nu mai stiu ce sa-i mai dau strumfitei mele sa pape.Asa ca sunt un cautare de idei si sugestii oricand.
mamica de zana
mica(putin peste un an)
anasia spune:

LA MULTI ANI, NICOLAE, NICOLETA...MADYN! 

nico, ma bucur ca esti bine si ai scapat de pietre!
priscilla, e orez fiert amestecat cu mazare si morcovi!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
gina, priscilla, spuneti-mi si data voastra de nastere (gina, ai mai scris, dar n-am reusit sa notez atunci), sa va trec la sarbatoriti!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
gina_butnaru spune:
'Neata fetele! I'm in!
Anasia, data mea de nastere este 17.02.1977. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
crissa71 spune:
La multi ani!!
Pentru toti ce poarta acest nume, multa sanatate si lumina!
"Drum drept si lumina!"(cum frumos zice cineva)
Priscilla:bine ai venit!
Cristina_ioana;sper ca nu mai esti blue...sper ca mosul sa-ti fi adus doar daruri frumoase!
Anasia:Ai gasit ceva mai de doamne-ajuta la castingul ala?!
Dandana:
fug...ne auzim mai tarziu!
Sa aveti o zi frumoasa!
pupici