PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
doniro spune:
Mi-am adus aminte de o faza foaaaaarte tare, parca nu v-am povestit; daca v-am mai zis, scuze:
Acum ceva timp, sotul meu statea la calculator, juca carti. Daria, pt a primi atentie din partea lui, ii tot aducea jucarii si tot ce gasea prin casa. Pe patul ei erau niste chilotei de-ai ei pe care eu tocmai ii spalasem si urma sa ii pun la loc. Ea ii gaseste si ii duce lui tati. Tati, ca sa o distreze, ii ia si si-i pune pe cap. Deh, ce nu facem sa distram copiii... Buun, Daria se amuza si pleaca la ale ei. Bobi (sotul) uita de chilotei si i se face de o tigara. Cum nu are voie sa fumeze in casa, iese pe hol (pe scara blocului, unde fumeaza de obicei). Sta ce sta, iar cand intra in casa imi zice: "bai, cred ca am inceput sa o supar pe vecina de la 3 cu fumatul meu, ca i-am dat "buna seara" si s-a uitat la mine ciudat rau, nici nu mi-a raspuns". Eu ma uit la el si ii zic, evident: "nu e suparata pe tine ca fumezi, te crede doar un pic nebun. Du-te la oglinda si te vezi". Sigur ca i-a picat fisa cand si-a vazut capul innobilat de chilotii lui fii-sa. Ce naiba o fi gandit femeia aia???????? Eu am ras 3 zile de el, iar el a jurat ca face pe naiba in 4 sa nu mai dea ochii cu femeia.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Babee spune:
Mie una cele mai grele meserii mi se par cea de doctor si cea de invatator.
De ce?Iau cate cursuri, practica si ani ii ia unui medic sa ajunga cineva, tot timpul trebuie sa invete si sa fie la curent cu tot ce apare.Este greu,si juramantul pe care il fac e sacru-zic eu.Si isi asuma niste responsabilitati de zei-dupa parerea mea.
De ce invatator-pentru ca formeaza copilul, il propulseaza catre celalalte etape ale cunoasterii.Un profesor ia totul de-a gata, nu sta sa buchiseasca si sa stearga mucisori.
Fiecare meserie are partea placuta si partea mai putin placuta.Ca sunt putini cei ce mai fac din pasiune ceva, asta este realitatea.Eu m-as gandi intai cum as face sa fie bine pentru toata lumea, implicit pentru mine si pentru ceilalti.Din pacate unele reactii pripite ne arunca in prapastie,unele lucruri se pot repara, altele nu.
Am facut gratar de pui cu rizi bizi si salata.Desert ananas proaspat si acum suntem ca niste cimpoaie.
Muuh ce prosii sa mai fac, n-am facut deja?
.Sotul era la munca, eu mai aveam loc in pat ca e mare tare![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Doniro![]()
![]()
![]()
..la noi se pune sutien pe cap![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Babee si Doniro, ff tari prikindeii vostri, hihihi 
De Adelapopp si Mamanati mai stie cineva ceva? 
Priscilla bine ati venit, tu si cu piersicutza ta 
anasia spune:
doniro, 

si la noi e la fel;
bulinuta, La multi ani! 

babee,
, ce este rizi bizi?
bysko, toata admiratia mea pt voi! eu n-as fi reusit niciodata sa fiu cadru medical;
priscilla, bine ati venit la piersicute!!!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Priscilla spune:
A dat Dumnezeu si am gasit si eu mesajul meu,sa vedem data viitoare cum o sa ma mai descurc.In fine........
Piesicuta mea s-a nascut cu 2,500kg si 49 cm,acum nu reusim sa depasim 9kg si avem 80 cm.In rest este sanatoasa tun,chiar rezistenta ,anul asta nu mi-a mai racit din februarie.I-a curs putin nasucul prin septembrie si atat.
Altceva ce sa va spun..............multumesc pentru urarile de bun venit.
mamica de zana
mica(putin peste un an)
anasia spune:
cristina ioana, de asta zicem ca un nr de telefon era bun, aflam ce mai fac;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Anasia rizi bizi se face cu orez fiert amestecat cu putina mazare si morcov.E ochios si copiilor le place.
Gabriela
, Phillip si Rebecca
doniro spune:
Fetelor, vin si eu cu o intrebare cam off-topic, scuze, dar pe voi va am si sunt habarnista si ignoranta: aveti idee daca se poate provoca o nastere naturala, chiar daca e colul inchis si nu sunt semne ca bb ar vrea sa iasa? Intreb pt ca pe Daria am nascut-o la aproape 42 de sapt si nu a fost prea bine (lichidul arata ca naiba, ea abia a respirat, era palida, a avut Apgar 8 etc); plus ca nu mai rezist!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME