PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
Priscilla spune:
Doniro in ce luna esti?
Abia stept sa mai am si eu o burtica la purtator,cu toate ca trebuie sa mai aman pe motiv de spatiu.
Sarcina usoara,si un Mihai Victor sanatos,voios voinic,iti urez.Iar nasterea sa fie ............ca a mea(3 ore de la prima contractie pana la "broderie").
mamica de zana
mica(putin peste un an)
Genie spune:
Salutare tuturor!
Abia acum apuc sa intru pentru ca m-am inut dupa Antonia toata ziua cu servetelul... Acum ca a venit seara, normal a facut si putina febra si nasul s-a infundat. Deja nu mai suporta sa ii pun apa de mare si nici sa o sterg la nas, face ca toate alea. In fine, sper macar sa doarma la noapte saraca ca e foarte obosita.
Legat de nastere si eu am nascut la 41 de saptamani fix dar la mine durerile au fost foarte mari si luuungi, adica au inceput duminica la pranz si am nascut marti la 4 dimineata. Problema la mine a fost colul si doctorita a zis ca cel mai bine e sa asteptam. Abia cand am inceput sa am dilatatie, mi-a pus perfuzia cu oxcitocina si parca un scobutil pentru dureri. Dar Doniro, stai linistita ca bebe iese cand e el pregatit iar Doamne Doamne are grija sa le aranjeze pe toate cum trebuie.
Un pupic pentru fata burticoasa
Sa ne spui si noua cum a fost la echografie, cat cantareste bebe.
Bulinuto sanatate sotului si LA MULTI ANI si din partea noastra! Si distractie placuta la cina in 2!
Priscilla bine ai venit in livada! Asteptam poze cu zana mica!
Madyn LA MULTI ANI cu intarziere si din partea mea!
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita!
Ah am uitat sa va spun ce i-a adus Mosul Antoniei, a primit mai multe carticele dragute pe care Mosul le-a luat de la targul MiniLibri![]()
julax spune:
LA MULTI ANIsarbatoritilor de astazi
(pe ultima suta de metri)
Scuze am un virus ,trebuie sa resetez calculatorul
Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Amami spune:
La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Nicolae/Nicoleta!
Bun venit noilor piersicute.
Felicitari Map pt.burtica. Sa fie intr-un ceas bun.
Va citesc regulat dar ca de obicei scriu mai rar... La job e nebunie mare, abia apuc sa va citesc... NY-ul e plin de lume venita la cumparaturi. Hotelurile sunt pline. Magazinele la fel. Toate avenue-urile si strazile sunt efectiv impanzite de oameni. De fapt cand nu e busy aici?! Dar in per. asta de sarbatori, mai mult ca niciodata. E fascinant NY-ul in perioada asta. Dar mare imbulzeala. Atata ca lumea pe aici e f.politicoasa.
Am facut si noi vaccinul de 15 luni. Pana acum Sebi a fost ok. Am scapat fara febra si alte cele. Ne-au iesit si 3 maselute intre timp. Noi eram cam in urma cu dintii... cred ca noi si Babee si parca mai erau 1-2 piersicute ca si noi. Dar vad ca recuperam incetisor. 3 maselute dintr-un sut! Si astea fara febra si dureri. Doamne ajuta sa o tinem tot asa.
A venit si pe la noi Mosul aseara. I-a adus lui Sebi niste jucarii. O sa incerc sa pastrez traditia in fiecare an chit ca aici nu se sarbatoreste deloc. Insa eu imi aduc aminte cu drag de copilaria cand imi pregateam ghetutele sa vina mosul cu cadourile. Poate reusesc sa-i infiltrez si lui macar putin din farmecul traditiilor/sarbatorilor noastre.
Amami si Sebi
julax spune:
Doniro tare cu chilotii pe cap

Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Scuze,nu vroiam sa trimit,dar calculatorul a luat-o razna.
Donirosi eu stiam de o pastila care sa da si ajuata sa la nastere,adica o provoaca.
nici eu nu sunt trecuta la sarbatorite si as vrea sa intregesc si eu randul celor nascute in septembrie,pe 15.1980
Si alex ,piersicutza,24.08.2006,3500gr,50 cm.Multumim
Iulia @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Babee spune:
Amami noi tot cu 2 dinti suntem, or iesi ei candva![]()
Dupa cum ziceam intr-un mesaj anterior, cioara si Puii ei, si detalii cu Rebecca si Phillip
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
map spune:
salutic la mamicute.
La multi ani cu intarziere tuturor celor ce poarta numele de Nicoleta/ Nicolae si nume derivate.
Madyn La multi ani cu sanatate si voie buna!
Buli La multi ani sotului tau. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Muuh sa stii ca si eu mult timp m-am gandit cu groaza la o alta sarcina din pricina amintirilor in special de primul trimestru. Si la Robert mi-a fost asa de rau ca parca nu mai aveam curaj, mi-e rusine dar am simtit asta
Mi-a trebuit un an sa mai uit si apoi am zis acum gata ca daca ma mai gandesc mult ma si razgandesc. Iau taurul de coarne si m-oi decurca eu cumva
Acum ma rog la Dumnezeu sa ajung cu bine si la capatul acestei noi "aventuri" si de incurajare imi spun: imi este greata inseamna ca sarcina merge bine ![]()
Priscila bun venit, sa-ti traiasca piersicuta, sa fie sanatoasa si voioasa.
Amami saru'mana de urari, sa te auda Dumnezeu!
Azi am facut toata ziua prajiturele cu o prietena asa ca-s cam rupta. Fug si eu la nani.
Va pupicim
Monica
si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Amami spune:
Referitor la subiectul Gradinita, noi il vom da pe Sebi macar part time la inceput (poate de la 2-3 ani) si apoi full time. Lui ii plac f.mult copiii. Are oricum nevoie de socializare. Chiar am vizitat in vara cateva gradinite si am gasit una tare draguta. Program excelent, pret favorabil, activitati interesante.
Aici ti-l ia si de la 2 luni la cresa. Asta poate si datorita faptului ca in general concediul de maternitate e doar de 3 luni dupa care firma nu este obligata sa-ti pastreze jobul. Deci alegerea e a ta: ori te intorci la job dupa 3 luni, ori stai acasa pe salar "zero". Oricum statul nu iti prea ofera mare sprijin nici pe per. celor 3 luni de stat acasa, ce sa mai zici dupa...
E total diferit de cum e prin Canada/Europa.
Pt.moment e pe maini bune. Noi am avut sprijinul familiei si bunicii au facut pana acum cu schimbul sa aiba grija de Sebi. E stresant uneori cu mai multe persoane prin casa... Si da, am vrea uneori sa fim doar noi cu Sebi. Dar hey, la urma urmei vrei sa faci ce e mai bine pt.copilul tau! Noi am fost de principiul: decat bona, mai bine bunici. Avem si o relatie ok cu ei. Deci la noi a functionat pana acuma. Iti mai ofera si flexibilitatea, cum zicea si Cristina_Ioana sa mai iesi din cand in cand la un diner, la un show sau un weekend in 2. Noi cel putin avem nevoie de timp si doar pt.noi! Ne ajuta mult pt.starea noastra de spirit si sa fim mai rabdatori cu Sebi. Pe de alta parte, copilul e fericit cu bunicii. E super si pt.ei ca isi petrec timpul cu el si-l vad crescand. Distanta NY-Ro e totusi mare si nu poti zbura tot la 3-4 luni sa te vizitezi.. Asa macar vin si stau aici cateva luni pe an si ne mai bucuram unii de altii... pana cand ne saturam si le dam un concediu sa respiram cu totii.
Amami si Sebi
andreea25 spune:
gina misto "dansu'" vostru ![]()
genie off sanatate lui toni,si o noapte linistita 
doamna C,ca deobicei se respecta
.daia o iubim noi ca e frumoasa si desteapta si devreme acasa nu,iubita?
babee pei dc ai copii frumosi ,de ce sa nu te mandresti cu ei
.asteptam pozici
doniro pei esti super tare dc suporti durere si nici nu ti e frika..jos palaria
.sa ne zici maine la echo ce si cum 
asa am uitat de sarilla care ma bucur ca i merge biznisu' si o pupam si speram sa mai intre 
sa vad cum imi fac timp sa intru si eu pe la confesiuni ![]()
azi a fost o zi obositoare .nu am apa de ieri noapte nush ce canalizare s a infundat
..astia sunt nebuni.
mama e iar in spital ptr analize,sper sa nu o tina decat 2-3 zile.
si am si o bucurie de la ari: a inceput sa mananceee,urla de foame.bea la lapte, de nu a baut nici cand era bebe atata lapte.si ma striga toata ziua prin casa ma ma ma ma si vine imi mai da un sticks ,sau imi aduce o jucarie sa ma joc cu ea.se plictiseste dc se joaca singura,si ce sa i fac,tre sa stau dupa fundu' ei .
va pupic
ca nu doarme inka ,evident 
Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze