PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
Babee spune:
Doniro la mine amandoi s-au nascut cu putin inainte de termen.Phillip la fix 39 de saptamani, chiar inainte de cezariana mea mult dorita, iar Rebecca la 38 saptamani si 5 zile.La Phillip am avut parte de epidurala, a fost floare la ureche, la Rebecca nu s-a mai putut ca era grabita fata dar n-a durut asa sa mor.Putin si a trecut, bine ca a fost ea bine si n-au fost probleme.Iar acum am asa o senzatie ca bebe vine si el putin mai devreme.
Pe la noi se poarta coctail-ul de nastere, stiu persoana care a baut si a nascut(dar era cu putin inainte de termen).Acum fruntea sus, putin a ramas, stiu ca e greu si devine din ce in ce mai greu dar fii tare!Sa ii fie lui bebe bine, si tie desigur
Asa si la mine prima nastere a avut ca durata 3 ore si 5 minute(de la bum la poc), iar la Rebecca de la bum la poc aproape 3 ore.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
andreea25 spune:
quote:hai ca pana am scris io mesaju tu ai pus deja pozici
Originally posted by Babee
Amami noi tot cu 2 dinti suntem, or iesi ei candvaDupa cum ziceam intr-un mesaj anterior, cioara si Puii ei, si detalii cu Rebecca si Phillip-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Andreea la mine se vede remixul,nu am idee ce-ar putea avea.Daca nu reuseste nimeni, pun fiecare poza in parte(oricum nu sunt decat 7).Multumim frumos de aprecieri...mie nu mi se pare ca seamana asa mult intre ei dar...
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Amami spune:
Babee las' ca ies ei dintisorii... Ai niste "ingerasi" superbi! Pupicei la burtica.
La capitolul mancare, Sebi a avut o perioada cand bea cantitati mari de lapte si refuza destul de mult mancarea solida. N-am avut niciodata pb. cu el cu mancarea. In general e tare mancacios. Cred ca a fost in perioada cand i-au iesit cele 3 maselute. Acuma e mai ok. Pediatra a zis ca oricum ar trebuie sa bea max. 600-700 ml lapte/zi, restul papa (lactate, fructe/legume, carnita, cereale). Are voie cam de toate. Exceptand: miere (a zis sa mai asteptam cateva luni), tot ce tine de alune/seminte, daca se poate fara dulciuri (oricum nu-i dam). Aici nu se da nimic pt.imunizare.
Amami si Sebi
Babee spune:
Amami sa stii ca mi-am facut putin griji dar m-am calmat.Oricum nu ramane fara dinti si ma astept la explozie oricand.Sanatosi sa fie in rest...
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Amami spune:
Am uitat cine a scris despre "Ingerasul" de plus care zice Tatal Nostru. (Cred ca Gina) Si Sebi a primit de la bunicii din Ro 2 ingerasi: unul zice Tatal Nostru, celalalt zice Ingerasul Meu. Sunt tare simpatici si au niste voci de copii.
Budinca de Spanac 1 kg spanac se fierbe. Se toaca marunt. Se adauga vreo 200 g branza rasa (eu am pus telemea combinata cu branza de vaci), 1 ou batut, marar tocat, ceapa verde taiata marunt. Se amesteca toate si se pun intr-o tava de yena unsa cu unt. Se dau la cuptor cred ca vreo 30 min e suficient. (nu mi-am notat cat timp am lasat la cuptor).
Amami si Sebi
Priscilla spune:
Genie,as pune eu si poze ,ca pana acum la asta m-a chinuit telentul,dar ce sa faci cu tolomaca
,ca deocamdata nu a descoperit intreaga "reteta"
.Mai aveti putina rabdere,poate reusesc in cele din urma sa invat si lectia asta,daca nu-mi prind nasul/degetele de tot pe aici.![]()
Sanatate fetitei tale ca am inteles ca este racita,eu sunt o fericita nu a mai arcit din februarie mandra mea.In septembrie doar i-a curs nasul putin,in rest........... Doamne ajuta sa o tina tot asa.![]()
mamica de zana
mica(putin peste un an)
dandana spune:
buna livada,
nu stiu daca v-am spus cum a fost cu nasterea mea dar poate ar fi bine sa notezi doniro
-prezentat dimineata la spital (doctorita mea de garda, cu intentia clara sa nasc in ziua aia sa fim linistite), control dilatatie 3, col sters, nema contractii, dana ca o floricica,internare, camasa odioasa, tot tacamul
-facut o injectie, ei stiu cu ce
-stat in sala de nasteri pe scaun, degeaba, pana luat sange si ametit, gasit un pat in sala de nasteri
-controlat o fatuca din aia, studenta cred, cu aparat pe burtica si, opaaa, contractii la 30 sec, nema durere, privit sceptic, dubios
-4 fara 10, intrat doctorita pe usa, fix atunci rupt membrane, de la sine
-control doctorita, inceput dureri, rau, dilatatie 4, e abia la inceput dar nu va dura mult, cometeaza doctorita
-dureri, rau, continuuu
-telefon doctorita, dana ai doar 4 dilatatie, nu se poate epidurala asa devreme (primul copil, stiti povestea, travaliu lung), insist
-venit anestezista, greu injectie ca eram intr-o contractie continua, da' ce are asta de e asa speriata, zice ea anestezista, ia controlati-o mai
-control, opaaaa, 10 dilatatie, telefon urgent doctorita
-ridicat dana in fund sa se lase anestezia
-venit doctorita
-urcat pe masa, asa, de asta te ti si impingi, cand iti spun eu impingi tare, nu uitati de circulara, lasa ca stiu , acum, lasa ca data viitoare, acum, capul si dana, uite-te cum iese si manechin o faci, uite ce picioare lungi
-era 5 fara 25
acu, sa iti zic, sa nu iti zic? iti zic!
toata ziua am inghitit niste homeopate despre care doctorita care mi le-a recomandat a zis ca ma vor ajuta sa nasc in jumate de ora
o fi, n-o fi, nu stiu, la mine a functionat!
pup
dandana mamica de bebelusa
iubita 17.07
anasia spune:
buna, dimineata!
babee, ai niste copilasi frumosi, frumosi
amami,
pt reteta;noi n-avem nici o maseluta; am ramas cu 4 dintisori sus si 3 jos; dupa ce ne-a terorizat 2 luni, nu vad nimic; sper sa n-o luam de la capat;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica