PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
gina_butnaru spune:
'Neata livada!
Andreea, mersi pentru aprecierile referitoare la "dansul elfilor". 
Babee, ti-am admirat piticii scumpi in poze!
Cu dintisorii nu trebuie sa-ti faci griji ca ramaneti doar cu 2, la piticul meu au iesit dupa un an intr-o veselie, ca nu mai dormea noaptea decat cu clagel in gurita si pe suzeta, ziua nu-ti mai spun ce agitatie era pe el! 
Genie, multa sanatate lu' Toni! Si noi am trecut prin asta de 3 ori din septembrie si pana acum. Si acum inca mai are nasul infundat si tuseste. Noi il aspiram cu batista bebelusului dimineata si seara si respira mai bine asa.
Dandana, tu esti un caz fericit cu un travaliu asa de scurt. La mine a durat 12 ore, de pe la 23:30 pana la 11:40, am avut ceva de "crosetat", dar pana la urma a iesit. Eu nu aveam dilatatii, nimic (v-am povestit), m-am internat si peste noapte au inceput contractiile. A doua zi a venit dr. mea si mi-a rupt membranele si m-am chinuit ceva, ca era mare bebe (3,800 kg), intre contractii mai aluneca la loc (cand imi zicea chestia asta, dupa cat ma chinuiam, imi venea sa ma urc pe pereti
), pana la urma, una dintre moase m-a apasat pe burta, in timp ce eu impingeam si a iesit bebe dolofan. Dr. neonatolog ii zicea "grasu'", ca era cel mai mare de-acolo. Il vedeti in pozele din album. 
Doniro, sper ca nu te-am speriat cu experienta mea la nastere! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Cristina_Ioana spune:
Buna dimi la livada!
Andreea, esti o scumpa, hai ca ma rusinez! 
Sa stii ca tare bine mi-a facut ziua de ieri ca ma uit si eu azi in oglinda cu placere parca. Si in plus, ne-am descurcat repejor si cu cina, astfel ca am mai prins o ora de joaca si tavalug cu Lucu
Map iubito, sa nu iti fie rusine de ceea ce ai gandit, recunosc ca si eu gandesc asta, de-asta nu ma simt 100% pregatita pentru bb2, ca inca nu am uitat de kinul din primul an...oricum jos palaria pentru tine ca ai luat taurul de coarne 
Cristina_Ioana spune:
Am fost si noi afara 2h si am venit uzi si murdari ca porcusorii
Vad ca e mare tacere pe aici, daca nu mai zice nimeni nimic hai sa va zic io cum facea sotzu'aseara pe haiosu' si imi zicea ca el vrea 5 copii...hahha, ce-am mai ras
haiosu' de el![]()
Miruna, nu te ranji ca te vaaaaaaaaaaaaad!
crissa71 spune:
Cristina:da...si la mine a fost o mare surpriza sa-l aud ca poate-i facem o surioara lui Cipi!!!!
El care de fiecare data la intrebarea " si..mai faceti?" el:nuuuuuuuuuu!!
eu:poate!da as vrea...
Astia-s dusi cu pluta..zau....!
Pai..cred ca s-a deschis "apetito" cand ii vad p-astia mici cat de dulci si scumpi sunt!!
katik spune:
wooowwww cristina , 5???????!!!!!! pai atunci da-i bataie!!! (deocamdata trebuie sa te obisnuiesti cu gindul ca am inteles ca inca ai interdictie
) iar apoi da-i bice!!!
e fain!!!
crissa71 spune:
Cristina:apropo ce-ati facut cu castingul ala tu si Anasia?Nu zice nimeni nimic?!!tine-ti bunatatile doar pt. voi sa-nteleg?!
Aha...bine ma, macar acum de sarbatori fiti si voi mai darnice!!!Ca asta-i spiritul sarbatorilor...
Glumesc evident........![]()
Cristina_Ioana spune:
Crissa, el nu a zis nu niciodata, stiu ca ii plac copiii si vrea si fetita, dar aseara nu stiu ce i-a venit ca el ar vrea si 5 daca e...
bine ca nu a zis 7
in fine, i-am zis ca abereaza si ca daca insista eu ii produc si isi ia el concediu de paternitate ![]()
Miruna, nu te ranji ca sughitz, stiu ca tu esti
![]()
Kati, no way iubito, las' ca ii ajung si 2...ii fac si o fetita si gata
sa-si puna pofta-n cui....desi el zice ca daca la extragerea a doua iese tot baiat incercam pana iese fata...deci probabil ca tot pe la 5 am ajunge
gina_butnaru spune:
Asa, crissa71, ca ma inscrisesem si eu la castig si pana acum, nimic. 
Cristina_Ioana, daca vreti 5, eu zic sa va apucati de treaba. Se accepta si gemeni? Glumeam! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
bulinuta27 spune:
neata gagici
babee ce frumuseturi de puiuti ai tu acolo
imi notasem pe ceva ce vroiam sa va zic la fiecare in parte si cred ca am aruncat hartia dintr-un exces de zel
...e un haos la mine pe birou de innebunesti...si de azi dimineata caut ceva si nu gasesc 
cristina 5 zici? oki-doki...hai ca iti trimit ajutoare daca reusesti
...si al meu il vrea pe al 3-lea...dar dupa cateva ziel cu doi unu de 6 ani si rares nu mai era asa convins ![]()
mercic fetele ptr urari
map 
sabina cum sunteti?
va pup si revin ca iar intru in problema 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Cristina_Ioana spune:
Buli si Gina, radem-glumim dar chiar am sanse mari de gemeni, si eu am in familie, si sotul are
Nu stiu cum am scapat acu' ![]()
Dragele mele, vad ca primesc reclamatii cu castingul, care va sa zica pan' la urma vreti cu toatele un 'mosh tanar si vanjos', ha? ![]()
Pai io asteptam raspuns de la Babee daca il pot pastra pe 'mosu'trimis de ea, ca sa putem demara castingul ![]()
![]()