PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nu stiu ce are Rebecca dar nici la spital nu ma mai duc daca vad ca nu e mai rau.Ca numai acolo sa n-ajungi...
N-a vrut decat apa si ceai, nimic nimic de mancare iar acum la 8 i-am dat lapte.A baut 250 ml, mi-a dat bibe si apoi fara sa-si provoace voma sau sa tuseasca pac jetul.Asa ca am schimbat-o, pus alta lenjerie si a adormit imediat fara sa mai manance ceva.Papa nu vrea, doar apa/ceai/lapte.Acum cu Dumnezeu inainte, om vedea.

Miruna baietelul cu blana face bine, are la activ o suzeta papata(ca Rebecca se amuza dandu-i si lui suzi), asta seara l-am gasit afara din cusca si sa pic ca nu imi dau seama pe unde a iesit.Mananca, doarme, se joaca-spre distractia lor si isi face nevoile.Asta face animalulIar Rebecca cum se trezeste este la el sa il vada

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Babee, sanatate Rebeccai! Incearca ceva homeopat pentru voma, nux vomica, e foarte efcient. Ciudat cum de vomita mancarea si apa sau ceaiul sunt ok... Sanatate inca o data!

Abia acum am pus si eu printesa la somn, ne-am jucat ca deh a dormit de la 5 la 7 si era normal sa se culce tarziu.

Noapte buna si linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Genie nici n-am ceva de voma prin casa pentru ca ai mei nu au avut probleme.
Dimineata a baut lapte, a mancat banana-vomat.Apoi putin pui(doua inghitituri cred) si o lingura de iaurt.Pana acum seara a fost bine, a cerut de baut si i-am dat chiar destul considerand ca e mai importanta hidratarea.Ciudat....Sa vedem cum va fi ziua de maine.

Noapte buna tuturor.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Babee: sper ca Rebecca sa fie bine azi!
Muuh: merci pt ca te ocupi de listutza!

La teatru, a fost o.k. pana si-a pierdut Cenusareasa pantoful.Apoi a trebuit sa ies cu ea in hol. Am observat ca-i placeau momentele insotite de muzica. A inceput sa planga! Fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sanatate multa la toate piericutele !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Babee, cum e Rebecca azi?

Martta, ma bucur ca v-ati distrat la Teatru. Chiar de abia astept sa o pot duce si eu pe fii-mea la spectacole pentru copii si la circ.

Am vazut ca ati deschis subiectul despre recoltarea de celule stem. Ce parere aveti voi despre asta? Intentionati la copilul urmator sa faceti si voi aceasta operatiune?

Muuh, cand ai timp sa te ocupi de listuta, te rog sa ma treci si pe mine la sarbatoritii lunii aprilie, ziua 23, de sf Gheorghe. Apropo de asta, ma cheama si Georgiana, de aici nickul meu, Genie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Genie, pup fata. Da, io am deschis subiectul, poate pe multe dintre voi nu va intere despre stem, ma refer la cine nu mai vrea bb2, dar am zis ca daca avem atatea burticoase in livada sa vedem ce cred/stiu ele despre asta. Eu una sunt interesata ca idee, dar as vrea sa mai aflu detalii.

Babee, pupam Rebecca dulce. E mai ok azi?

Miruna, te-ai trezit iubito? Esti ok? Ai dat gata migrena? Vezi ca noi mergem acolo later, daca te bate frun gand call.

Baietii mei s-au dus la Brico sa ia bradutz si toate cele, sa vedem pe unde il cocotzam sa nu traga Zarzaru' de el...si chiar cu riscul ca il face praf tot ii fac
Apropos de nazdravanii, ieri a distrus o jaluzea, pe care nu stiu cum a rupt-o/scos-o din tzatzanii ei si i-a cazut lu' buni in cap...ca omu' opereaza si se cara de la locul cu pricina, face pe ingerasul si pe niznaiu'. Asta ieri. Iar azi de dimi nu stiu cum a reusit sa rupa gatu' la veioza, a facut-o praf si p-aia...mi-am luat o grija, nu mai am nici veioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

babee sanatate multa rebeccai.nu vreau sa te speri,dar asa a inceput si la Ari ,cu voma si apoi diaree.sper din toata inima sa nu fie cazu si la voi.e f bine ca se hidrateaza si papa incearca sa i dai ce i place ei mai mult,putin ,cat vrea ea.
emilia ma bucur ca piticu e mai bine si iti doresc sa te faci si tu repede bine .eu ii dau vi-sol calcium lui Ari de cand era mika.binenteles ca nu non stop asa,dar nush cata pofta de mancare face.nu mi s a parut ca ar face minuni, doar ca eram io linistita ca ia vitamine si ea de undeva .tatal tau cum se mai simte?
genie si io sunt cam in pana cu mesele fetei.cu iaurt ai incercat? eu ii dau Arianei yoplait si i am luat si branzica topita de copii ( idee furata de la Cristina_Ioana ) si ii place ff mult.eu o tin pe fructe,piureuri ,compoturi cu biscuitzi cu cereale.ieri i am dar de exemplu zeama de portocala in care am inmuiat biscuiti.poate mai vin fetele cu idei.
cristinico pai cred ca zarzarelu'nebunatiku va "redecoreaza" casa Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Andreea, pai ne gandeam aseara cum era casa cand am facut-o anul trecut inainte sa se nasca el si cum e acum...cred ca in curand o sa mai fim doar noi pe un covor...cu ala vad ca inca nu a intrat in frun conflict...aaaa, era sa uit, tot ieri a smuls si boxa de la surround din perete iti dai seama sa mai am inca 4 ca el?

Mergi la inceput

Andreea, apropos de Yoplait-uri, vezi ca au aparut acum in editie limitata pentru sarbatori inca 2 feluri: cu cozonac si nuca si cu mar copt si scortisoara, sunt delicioase amandoua. Eu sper sa ramana si dupa sarbatori, ca noi suntem mari amatori.

Mergi la inceput