PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa, 17-20 de locuri

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Of Genie imi pare asa rau ca a racit Antonia ca doar stiu cum e , mie nu mi-a fost aminte de nimik cat timp a fost racit Alex si acum nu mi-e aminte de nimik ca am racit si eu si am aceleasi simptome pe care le-a avut Alex . Saracutul cate a putut sa indure , de aia nici nu putea sa pape , acum zic eu ca e bine si a inceput sa pape.
Vezi ca noua ne-a dat doctora ca medicament homeopat Sinupret solutie care e bun si pentru gat (tuse) si pentru nas in loc de picaturi, asta se pune in ceai de 3 x/zi cate 15 picaturi. La Alex pot sa zic ca a fost miraculos ca la sf. racelii nu ne-am mai confruntat cu celebra tuse care nu mai trece.
Ne-a mai dat ptr. pofta de mancare Vi-Sol ca cica e plin de B-uri si il intareste acum dupa raceala si 10 zile mai luam un antiviral Isoprinosine juma de patiluta de 2x/zi.
Eu sper sa nu ii dau inapoi raceala de la mine. Dar cum eu ma ocup de el toata ziua, nu e imposibil.

Sabina sanatate multa si voua si tuturor piersicutzelor bolnavioare!!!

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Mai fetelor vad ca voua vi s-a facut pofta mare mey de bebei, dar chiar asa in cantitati industriale ca sa umpleti un microbuz ....vedeti ce va doriti sa nu se implinesca vb reclamei .
Si mie sotul imi zice ca la vreun an juma dupa ce nasc pe al doilea ar mai vrea un baietel, dar eu i-am taiat-o sec fa-l tu cu cine vrei si adu-l ca il cresc io , ca doar nu oi deveni acum iepuroaica ...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa am inteles mai dar am interpretat si eu un pic.
emilia pai facutul e problema ca vorba aia stai cu picioarele in sus cand ii faci. Crescutul e rupere de oase. Mai bine ii face cu tine si ii cresti tu si cu inca cineva.
Genie sanatate Antoniei. Mie mi-a spus pediatra ca ii pot pune si un puf de Olynth pentru copii seara inaitne de culcare pentru ca sa poata manca lapele si dormi cat de cat.

Fetele ma ocup si de lista dar azi nu am avut timp.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh

crissa am inteles mai dar am interpretat si eu un pic.
emilia pai facutul e problema ca vorba aia stai cu picioarele in sus cand ii faci. Crescutul e rupere de oase. Mai bine ii face cu tine si ii cresti tu si cu inca cineva.
Genie sanatate Antoniei. Mie mi-a spus pediatra ca ii pot pune si un puf de Olynth pentru copii seara inaitne de culcare pentru ca sa poata manca lapele si dormi cat de cat.

Fetele ma ocup si de lista dar azi nu am avut timp.

Muhh vb cuiva " ai perfecta dreptate" !

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Rebecca are muci si e agitata.Febra nu are, pofta de mancare lipsa.Bea ceai de fructe si papa paine.A vomat astazi intr-un magazin si m-a luat o rusine de nu pot spune.Am curatat si am plecat, sper sa nu se fi suparat angajatii magazinului respectiv..Si a dormit de la 1 la 4 juma(cam mult) si a adormit iarasi pe covorcam 10 minute.Punem picaturi in nas si facem inhalatii , scoatem mucii si asteptam sa nu fie si altceva

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Genie, Sabina,Emilia, Babee:Sanatate multa multa la prichindei!
Va pup aveti grija de voi!
Larissa:superrrrrrrrr.........
Muuh;O.k...o.k....stii tu..
Si noi parca dam sa tusim un pic..sper sa nu fie nimic pana la urma!
Va sarut , noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Emilia sa stii ca sotul meu ma alinta acum "iepuroaica sefa" si nu ma supar.Fiecare face cati copii vrea, poate..etc

Crissa multumim si sanatate tuturor.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetele, multam mult ca va ganditi la noi si noi uram sanatate tuturor bolnaviorilor! Emilia, interesant siropelul pentu pofta de mancare, daca nu-i revine dupa ce trece raceala, o sa intreb si eu doctorul.
Muuh si eu ii mai pun un puf de Vibrocil inainte de culcare ca sa respire mai bine dar face atat de urat incat e o adevarata lupta pana o conving. Ta-su o tine si eu trebuie sa operez extrem de rapid.

Eu acuma am o alta problema, fii-mea a devenit foarte mofturoasa la manacare.Si asta mai demult nu de acuma de cand e bolnava. Sa zic ca cu masa de pranz ma mai descurc ca am mai multe variante dar marea problema e cea de dimineata si cea de la 6 dupa masa. Deci ea NU mai manaca branza de vaci, cascaval, cereale, branza sarata, mamaliguta, taitei cu lapte, "soldatei" cu dulceata/gem de casa. Singura chestie pe care o mananca e oul, fiert cleios sau scrambled si o pacalesc si rad un pic de branza sarata. Dar ou ii dau de max 2 ori pe saptamana, nu pot mai des. In rest roade paine prajita. Daca cumva indraznesc sa ung painea cu unt sau vreo branza ceva gen almete sau ricotta se enerveaza si nu mai mananca nimic.
Ati mai patit vreuna din voi asa? Aveti idei/sfaturi pentru mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee sanatate Rebeccai. Scuze ca ma trezesc si eu dar hamsterul ce mai face?

Mergi la inceput