PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
gina_butnaru spune:
Ola, fetele!
Am intrat si eu, in sfarsit!
Sabina, cum mai e babita ta, tot bolnavioara, cu febra? Sanatate multa! 
Gabi, piticu' tau e mai linistit cu dintisorii? 
Larissa, chiar un microbuz vrei?
O sa fie cam inghesuiala! ![]()
Doniro, chiar ca m-ai luat! Nu mai zic nimic. Esti tare! 
Genie, sanatate multa lu' Toni! Si eu i-am dat septilin si s-a refacut dupa ce a fost bolnavior. In loc de imonogrip, noua ne-a dat ribomunyl, cred ca sunt la fel de bune amandoua.
Babee, sanatate multa Rebecai! Ai grija sa nu fie o enterocolita, ca eu sunt patita cu Razvanel. Parca v-am povestit. 
Emilia, sa te faci bine repede, multa sanatate! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
anasia spune:
babee, si mie imi suna a enterocolita; incearca cu niste lapte fara lactoza, mancarica de regim, saruri de rehidratare;
cristina ioana,
, am nevoie de un decorator mai nonconformist, ce zici, inchiriati?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
doniro spune:
Hai sa imi dau si eu cu parerea ref celule stem. Recunosc ca nu sunt f bine informata, deci s-ar putea sa vorbesc aiurea, dar am gasit pe net cateva info ref prelevare, utilizare, costuri etc. si pot spune ca nu ma incanta prea tare ideea din urmatoarele motive: in primul rand, costurile s-ar ridica la cca 1000eur doar pt prelevare, urmand sa se plateasca periodic o alta suma pt pastrarea celulelor. Asta pt noi ar fi cam mult, daca nu imposibil... In plus, la momentul asta eficienta utilizarii celulelor stem nu s-a dovedit 100% in vindecarea anumitor boli, deci e inca la stadiul de experimentare. Oricum sincer nu m-am gandit serios la asta pana acum, dar chiar vreau sa ma interesez bine, pt ca daca intr-adevar celulele pot fi folosite cu succes la vindecarea bolilor despre care citeam eu acum pe net, ar merita efortul. Uitati aici un site destul de complex: http://www.cordbloodcenter.com/
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
gina_butnaru spune:
Doniro, nici eu nu stiu prea multe despre celulele stem, dar am vazut o emisiune intr-o zi, unde era invitat un medic care se ocupa cu asta. Si spunea ca, in primul rand, nu orice medic face prelevarea celulelor stem la nasterea copilului, trebuie sa apelezi la un medic specializat, care sa vina cu trusa (kitul) de prelevare (si asta costa 1000 eur), iar dupa prelevare ele sunt trimise intr-o alta tara, pentru ca la noi inca nu exista o banca de celule stem. In pretul de 1000 eur zicea ca intra si transportul in tara respectiva, n-a zis care, ca nu voria sa faca reclama. Si mai zicea ca inca nu sunt folosite pentru orice fel de boala, totul e in faza de cercetare. Se pare ca cei mai avansati sunt chinezii la chestia asta, dar si asa, nu vindeca orice boala, cum ar fi diabetul sau diverse cancere (Doamne fereste!).
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
doniro spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Doniro, nici eu nu stiu prea multe despre celulele stem, dar am vazut o emisiune intr-o zi, unde era invitat un medic care se ocupa cu asta. Si spunea ca, in primul rand, nu orice medic face prelevarea celulelor stem la nasterea copilului, trebuie sa apelezi la un medic specializat, care sa vina cu trusa (kitul) de prelevare (si asta costa 1000 eur), iar dupa prelevare ele sunt trimise intr-o alta tara, pentru ca la noi inca nu exista o banca de celule stem. In pretul de 1000 eur zicea ca intra si transportul in tara respectiva, n-a zis care, ca nu voria sa faca reclama. Si mai zicea ca inca nu sunt folosite pentru orice fel de boala, totul e in faza de cercetare. Se pare ca cei mai avansati sunt chinezii la chestia asta, dar si asa, nu vindeca orice boala, cum ar fi diabetul sau diverse cancere (Doamne fereste!).
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan![]()
Mda, cam asta citeam si eu pe site-ul de care va ziceam. Aproape sigur costurile totale s-ar ridica la muuult mai mult de 1000eur, asa ca...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor MihaiPOZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
gina_butnaru spune:
Babee, eu i-am dat piticului meu, la enterocolita hidrasec plicuri de 10 mg (cate unul de 3 ori pe zi), enterol plicuri (cate unul de 3 ori pe zi), lapte delactozat (Humana HN), am incercat si smecta, dar vomita de fiecare data tot ce papase si dr. ne-a dat kreon 10000 (capsul cu enzime, cate jumatate de capsula dimineata si seara) si ii dau inca enzimele in continuare, chiar daca i-a trecut burtica, ne-a zis sa mai ia inca 30 de zile, dupa ce luase deja 10. Si i-am dat numai mancare de regim (orez, branza de vaci si telemea, biscuiti, uscaturi, in general), pentru ca tot ce papa varsa sau avea un singur scaun, dar apos si mi-era frica sa nu se deshidrateze.
Oricum, sper sa nu fie cazul, sa nu patiti ca noi! Cel mai bine e sa urmezi sfatul medicului! Sanatate multa! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
gina_butnaru spune:
Doniro, si eu cred la fel, ca nu costa doar 1000 eur. Si nici macar nu ai siguranta ca le vei putea folosi vreodata.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
emiliapop spune:
Uff.... nu stiu ce am facut ca am dat enter cred si a disparut mesajul
, asa ca reiau..
Babee multa sanatate Rebecai sa speram ca nu e ceva grav, nu cumva ii iese vro maselutza ca Alex cand ii ies maselutzele refuza mancarea solida si vrea doar lapte si cereale.
Gina multumesc
.
Andreea multumesc de intrebare tata e mai bine si cred ca vine maine acasa si sunt multumita ca am reusit sa ajung la el si incerc si azi dar sa vad cu gatul asta ca ma doare de imi vine sa il tai.
Cristina si la noi casa arata ca dupa razboi, ceasuri care nu mai merg de la atata buseala, din 4 vaze cate am avut nu mai am nici una ca nu stiu ce dragoste mare a avut pe ele ca le-a venit de hac
, iar foile de la carti zboara prin casa ca avioanele.![]()
Referitor la subiectul cu celule stem ca doar e la moda
, nu stiu ce sa zic ca nu prea am eu mare incredere in firmele astea si la o adica de unde stiu eu ca sunt celule recoltate de la mine si ca nu se folosesc altii pe acolo prin vest de ele, bine ideea ar fi sa nu avem nevoie de ele deloc...
Eu am vorbit cu sotul si a zis ca daca ma hotarasc o facem si pe asta.
Acum eu am alta grija ca astept sa imi vina masina comandata ptr. mine de vreo 2 luni juma si nu mai apare 

si asta e motivul meu principal de stres
si astept sa vad si ce cheltuieli inerente mai apar si pe urma promit sa ma documentez mai bine in legatura cu celulele astea stem si vad ce ma hotaresc.
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
emiliapop spune:
A....si mai am un motiv mare de stres: cu cine las eu copilul cand ma duc sa nasc, ca al meu papa numai de la mine
si binenteles ca doar eu ii stiu tabieturile si reusesc sa il pacalesc cu papa, mai ciuguleste ceva si de la mama...asa ca eu cand ma scol in fiecare zi de ceva timp incoace asta e primul lucru la care ma gandesc.
Eu am zis ca il duc la mama ptr. cateva zile ca acolo e si tata si sorela si se mai pot ocupa de el pe rand, sotul nu ....
ca, copilul nu paraseste casa si sa vina mama in fiecare zi sa stea aici cu el cand pleaca al meu la mine.
Soacra care nu stie mai nimik de crescut copii(n-a shimbat un scutec in viata ei) ca doar v-am tot povestit de ea
ca e de poveste (din alea de speriat copiii) misuna sa vina ea sa puna mana pe Alex...in conditiile in care nu a ramas niciodata cu el si nu cunoaste nimik din ingrijirea lui.
Sotul:
sa vina si mama si soacra sa stea cu el si astea nu se agreeaza de nici o culoare cred ca ar iesii cu paruiala.![]()
Asa ca eu i-am spus ca daca nu reusesc sa predau copilul inainte sa nasc mamei in care am cat de cat incredere atunci eu nasc acasa sau il iau cu mine intr-o rezerva la spital sa am grija de el.
Doniro si celelalte
voi cum o sa procedati cu bebei no.1 cand o sa nasteti?
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Cristina_Ioana spune:
Cam asta stiam si eu in mare despre stem.
Am auzit insa atunci cand s-a intamplat tragedia fetitei Lianei Stanciu vorbindu-se despre asta si ca daca ar fi avut stem recoltate cica ar fi avut niste sanse mari...si asta m-a cam bulversat...adica pan' la urma nu am inteles foarte clar daca trateaza si cancer sau nu...stiam de leucemie...
In fine, orice info sunt binevenite, asadar daca mai afla cineva ceva pls share with us...
Fost la Expo. Produs caciuli, una bucata geaca, sosete groase cu mos craciun, puzzle, animale murdare pe care le spalam la baie si devin curate
, tobe sa facem scandal la baie, costum de pompier cu cizme de cauciuc, ghiozdan si pelerina de ploaie ![]()
Overall mai slabutz ca in anii trecuti, dar sa zicem ca o fi fost ultima zi si de-asta o fi fost marfa asa putina
Anasia, sa verific agenda Zarzarului sa vedem cum rezolvam cu decoratiunile alea ![]()