PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
Cristina_Ioana spune:
Sabana, sanatate multa! 
Auzi, de ce nu ii dai niste Imunobaby sau Septilin sau ceva sa o mai intaresti nitel, pana trece iarna?
bulinuta27 spune:
sabina pupa pitica bolnavioara
map vreau si eu balcon cu alpi 
gabi si mie mi-e groaza de masele cand or sa apara
rares are 8 dinti si atat de pe la 1 an...asteptam
va pup fetele si va urez un weekend deosebit
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Amami spune:
Map superb view trebuie sa ai de pe balcon. Alpii inzapeziti, e de vis! Imi vine iar o pofta de schi, mai ales ca nu mi-am satisfacut-o acum 2 sapt. in Snowbird Utah. Desi la 4000m, nu aveau zapada aproape deloc, cel putin nu suficienta pt.schiat. A fost prima iarna cand li s-a intamplat asa ceva la sfarsitul lui nov. S-a dus vremea asta peste cap cu global warming-ul asta. Numai bine ca dupa ce am plecat i-a nins vreo 2 m.
Deci n-am avut parte de schi, doar de relaxare si aer curat. Poate ne luam revansa prin febr. Pana una alta o sa ne multumim cu o iesire de weekend la vreo 2 h de unde stam. Cristina_Ioana am vazut ca voi mergeti des in Sinaia la ski. Cand n-au zapada naturala, fac si artificiala? Aici se practica destul de des mai ales pe coasta estica insa nu e asa fain sa schiezi pe ea. Fetelor, sorry pt.off topic.
Amami si Sebi
anasia spune:
sabina, noi suntem pe septilin de o luna jum; sper sa ne ajute sa trecem cu bine peste iarna;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Piersicutze spune:
Cristina_Ioana am inceput sa ii dau Imunobaby, dar se pare ca un pic cam tarziu. Voi continua oricum dupa antibiotic.
Multumim ptr vb frumoase
Cristina_Ioana spune:
Amami, eu sunt din Sinaia, ai mei stau acolo, avem casa mare cu curte si mergem des acolo, vara cand e foarte cald aici avem aer curat acolo, iar iarna bagam schi cat de mult putem.
O sa plecam si de sarbatori la buni acolo.
Amami spune:
Sabana multa sanatate piersicutei.
Mai cand va aud cu tot felul de siropele pt.imunitate. Aici nu-ti recomanda nimic americanii astia... Noi pana acum am fost ok, nu ne-au ajuns racelile cred ca de prin februarie.
Amami si Sebi
Cristina_Ioana spune:
Amami, am uitat sa-ti raspund la intrebare: la Sinaia este numai zapada naturala. La Predeal sunt tunuri si mai completeaza cu zapada artificiala cand e cazul.
Sabana, las' ca e ok sa ii dai si de acum. Ii dau si eu dec-jan-feb just in case, desi slava Domnului ca mi-a racit rar.
larissa_79 spune:
eu m-am amuzat teribil
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110529
Enjoy!

Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
doniro spune:
quote:
Originally posted by Priscilla
Doniro in ce luna esti?
Abia stept sa mai am si eu o burtica la purtator,cu toate ca trebuie sa mai aman pe motiv de spatiu.
Sarcina usoara,si un Mihai Victor sanatos,voios voinic,iti urez.Iar nasterea sa fie ............ca a mea(3 ore de la prima contractie pana la "broderie").
mamica de zanamica(putin peste un an)
Sunt in 35 de sapt., teoretic ar trebui sa nasc pe 8 ian. dar azi am fost la eco si a zis dr ca am colul luuung si inchis, deci toate sansele sa nasc tot spre 42 de sapt... Mersi mult de urari!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor MihaiPOZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

mica(putin peste un an)