PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Doniro iubito, as putea sa ivart inelul Arabelei si sa fiu si eu in 35 sapt si cu o fetita in burtik?
Ce vroiam de fapt sa zic este ca iti admir curajul si eforturile si iti doresc nastere usoara si bb sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna seara tuturor!
O iau pe rand:
Fost la eco azi, totul e ok, doar ca am un col luuuung, inchis si slabe sanse sa nasc pana in 41/42 sapt. Genie, bb are 2800gr, dr zice ca va avea spre 4kg sigur (nu m-ar mira, pt ca si Daria a avut 4). Si mi-a zis clar: daca e colul inchis si lung, ca acum, nu am ce sa iti fac sa iti provoc si nici nu e de dorit, dar sa speram ca spre 40 de sapt. colul nu va arata atat de incapatanat. Pe 23 dec. ma duc la control si vedem atunci, cica.
Babee, ti-am mai zis de 7 ori, sunt superbi copiii tai, zici ca nu sunt adevarati! Mersi mult pt incurajari ref nastere.
andreea25, intrebai si tu de eco, mersi ca te gandesti, ia de citeste mai sus :)
dandana, mersi pt prezentarea pe care ai facut-o, dar sincera sa fiu nu as lua nimic de genul pt ca - repet - mie nu mi-e frica absolut deloc de nastere/dureri, ci vreau sa nasc la 40 de sapt, pt ca mi-e f greu cu burta mare, aia e problema...
gina_butnaru, nici vorba sa ma sperii, pt ca la mine a fost muult mai rau si tot nu mi s-a parut nasol: au inceput contractiile la 7 dimineata in ziua de duminica, am fost la film si la pizza cu contractii dureroase, m-am internat duminica noaptea si am nascut (dupa contractii dureroase si epidurala care nu si-a facut efectul) luni la 16.30 un copil de 4 kg! Deci te-am luat :)
Cristina_Ioana, poti incerca faza cu inelul, dar cred eu ca nu merge... poti oricand incerca faza cu sexul si sarcina, totusi...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Doniro
Te-ai gandit daca iti recoltezi celule stem?
Sunt si io curioasa sa culeg info despre cum se face asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Maine mergem la teatru in formula completa. Mergem la Cenusareasa. Vlad e fan. Intr-o zi, a venit de la gradi ingrijorat tare ca un alt coleg de grupa s-a indragostit de Cenusareasa
Sa vad cum ma voi descurca cu Alexia!

Katik: ai tai se bat? Ai mei au inceput sa faca asta si nu cedeaza nici Vlad, nici Alexia. Exact ce nu mi-as fi dorit!

Sunt cu Alexia calare pe mine,la propriu,am si ceva probleme cu calc.
Sper sa resesc sa mai scriu ceva in seara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

martta, ai mei nu se bat, cel putin inca. in schimb e prea mare dragostea: krisztina atita il dragaleste pe robi incit trebuie sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie, trage de el, vrea sa-l ia in brate, il trage sus cind el sede sau e in patru labe etc.etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Cristina_Ioana misto ca aveti in Sinaia doar zapada naturala.
Pe aici nu ninge asa mult, deci sunt nevoiti sa faca si artificiala. Au ceva de lucru, mai ales ca o statiune mica are vreo 40 de partii incluzandu-le si pe cele de copii.

Vreau sa-i fac lui Sebi o colectie de globuri. O sa-i cumpar cate un glob de fiecare Craciun pana creste mai mare... (Vad eu la ce varsta ma opresc cu colectia) Globul vreau sa reprezinte fie o jucarie favorita, fie o activitate de-a lui etc. De ex. anul asta e mare fun Mickey Mouse. Are unul de plus cu care face si nani. Am dat o tura in pauza de masa pe 5th Avenue pana la Disney Store. Au niste ornamente superbe pt.Craciun. Am gasit cateva tare faine cu Mickey. O sa aleg unul pt.anul asta! Iar dupa ce strangem pomul, il pun intr-o cutiuta draguta si scriu pe el anul.

Amami si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Cristina: numa` cinci?

Anasia: Septilinul ti se pare bun? Eu nu i-am dat ceva Alexiei pt imunizare(la sfatul dr.), iar lui Vlad i-am dat Lantigen(de care sunt multumita). Dincolo de diferenta de varsta si problemele derivate, daca lui Vlad ii curge nasul o zi, doua si mai tuseste din cand in cand, Alexiei ii curge nasul 7-10 zile, nopti nedormite etc.
Parca as incerca sa-i dau si ei ceva!

Andreea25: imi pare tare rau ca ai avut ghinion tocmai de ziua ta! Inseamna ca tot anul o sa-ti mearga din plin, ca lege a compensatiei!

Babee: super copilasii, super pozele!

Doniro: carevasazicate apuca anul nou nenascuta! Mai bine asa, decat in maternitate de Revelion Sper ca nu-mi dai bataitza!

Ce ziceti de o anexa a listutei de pe prima pagina, in care sa trecem dpn-ul fetelor?
Pentru datele noi, modifica cineva listuta?

Ma duc sa incerc sa-l culc si pe Vlad!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

Pentru imunitate si eu i-am dat lui Rares lantigen dar apoi am continuat cu septilin si sunt foarte multumita mai ales ca noi avem probleme cu gatul.

Gabi mamica lui Rares(18.08.06)

http://s239.photobucket.com/albums/ff61/gabi77/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Doamna C numai 5? hai ma si cu ai mei trei si cu ai lui Babee 3 facem o echipa de fotbal. Nu am zambit m-am indoit de ras. Celule stem recolteaza si Vlada, vezi ca e subiect pe la Nasterea unei stele si o sa iti dau eu detalii ca o sa isi recolteze prietena mea. Nu ne-am udat, nu ne-am porcait dar ne-am enervat teribil ca am fost la Pta Dorobanti.
crissa ziceai de aia cu radem si glumim utem si platim? Nu platim noi doamna draga noi doar incasam ca nu m-am nascut si urva si proasta.
Sabina multa sanatate Alexandrei.
martta desi nu am doi pot sa zic si eu ceva? Alexei si verisoara lui de 4.5 ani se bat si ei. Ea il bate si el le inghite nu da inca inapoi.
Modific eu lista ca oricum mai aveam niste propuneri. Pana duminica va zic cum m-am gandit sa arate si trec si DPN-ul fetelor.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Muuh daca ai timp, te rog sa ne treci si pe noi in listuta cu niste info cu care am ramas in urma. Numele complet al bebe-ului meu e: Sebastian Alexander. Lungimea la nastere: 51 cm. Merci frumos.

Fetele va doresc un weekend placut. Merg si eu imediat acasa de la job. Nu va speriati ca nu e asa tarziu, aici e abia 4 PM.

Mergi la inceput