PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
anasia spune:
crissa, prezent, doar ca terorista asta mica m-a capiat, de-abia a adormit; sa stii ca si noi suntem pe lactana si n-am avut probleme; succes si la lapte si la bb2!
cristina ioana, sa fiti voi sanatosi ca vin si b2,b3,b4,b5!
cat despre "mosi", eh adjudecat, da nu se uita mosul asta la o
ca mine;
babee, yamiii, pai asta face so'su maine;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Cristina_Ioana spune:
Anasia, mai taci tu cu grasimile tale, da?
trece-te pe lista acolo ca n-o sa iti para rau
Ma iubito, bb2 poate, dar 3-4-5 numa' daca ii face sotzu' poate
ca io nu sunt iepuroaica si nici nu vreau sa ma duc cu capu' asa tanara ![]()
Babee, fix acelasi meniu avem si noi diseara....
Miruna, sunteti bine?...prea taci tu malc acolo...vezi ca te mai las nitzel si te sms-uiesc de control 
Ioana, sa stii ca ne-au facut Kurtos in parc, asa sa stii poate mai veniti si voi in vizita 
Cristina_Ioana spune:
Crissa fata ma lipsit motivat deoarece cre'ca m-a luat raceala dupa episodul de ieri cu plimbat in ploaie si azi cand nu am ratat nicio baltoaca si am venit acasa uzi amandoi ca 2 rahati....deh, daca isi traieste si mama copilaria alaturi de copchil, ce sa facem ? 
anasia spune:
cristina ioana, stii, am vazut la tv familia aceea din militari, cu 12 copii (i-am vazut si prin parc), toti cumintei, frumusei cu ochii albastri;eu cu unul nu-i dau de cap, dar 12

simonau,
La multi ani pt Rares! 
tina badea 
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
map spune:
Fetelor am venit sa va uram weekend placut.
daca ati stii ce frumos se vad azi Alpii, este asa de clar. Is plini de zapada. Im vine sa stau numai pe balcon sa ma uit la munti. Si sincer, din cauza mutatului am pierde privelistea asta minunata asa ca nici nu ma trage burta sa caut iar alta locuinta, deocamdata de fapt
Oricum momentan nu fac fata si la cautat de locuinte si la greturi asa ca am hotarat ca vom mai locui aici pana face si bb2 un an si un pic, sa fie mai usor. Am vazut cateva locuinte si am tamas dezamagita rau. Si scumpe si urate. Se uita toti sa le dea repede cum se elibereaza, fara sa renoveze si sa ia gramada de bani pe ele ![]()
Eu am gasit azi ciulama de pui cu mamaliguta. Mai avem gramada asa ca va invitam la o portie.
Fug sa-i pregatesc papa lui Robert ca acum face ochisori,
Va pupicim pe toate, multtt!
Cristina-Ioana stai ca uitasem. am vazut ca ar trebui sa te apuci de treaba daca vrei sa ajungi la 5 prichindei, hehe mai aveti ceva de munca ![]()
Monica
si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Cristina_Ioana spune:
Anasia, 12 ma????? Doamne fereste! Deci chiar nu as putea...![]()
Map, mor cand imi zici de Alpi si de zapada, ce tare tre sa fie sa ai privelistea asta din balcon....abia astept sa venim si noi la Ischgl 
Piersicutze spune:
Buli, Crissa 
Acum suntem relativ mai bine. Pe 5 seara mi-a facut febra, noaptea febra mare aproape de 40. Am scazut-o asa cum m-am priceput mai bine. Dimineata am sunat la pediatra, care m-a chemat la spital sa ii fac hemograma. La hemograma iar i-a iesit infectie mare, iar a primit antibiotic destul de puternic 7 zile. Ieri cand am ajusn acasa mi-a facut 40 cu 5, nu a scazut nici la antitermice, asa ca am recurs la impachetari. Azi noapte, iar a facut febra relativ mare, a reactionat la antitermice, dimineata la fel. Acum vad ca nu mai are si e la a treia doza de antibiotic. Eu sunt cam nedormita si cu nervii intinsi la maxim. Copilul zici ca ia redbull si nu medicamente. Nu prea vrea sa manance, in afara de lapte cu cereale si un pic de carnita nu vrea nimic. Bea foarte multa apa, singura cere. In alta ordine de idei s-a bucurat mult de mos. Girafa cu bile ii place cel mai mult. Cand a vazut toate cadourile la usa, nu mai stia pe ce sa puna mana mai intai. Ii place mult si lego. Sper sa trecem cu bine si peste acest episod.
Imi cer scuze, dar nu am reusit sa citesc mare lucru din urma sau sa vad poze. Sper sa am timp sa ma revansez.
gabi1 spune:
Buna fetelor mai apar si eu pe aici dupa o saptamana de cosmar:lui rares ii dau doua maselute si m-a capiat numai in brate sta si papa doar lapte, sa speram ca scapam mai repede ca altfel 
Gabi mamica lui Rares(18.08.06)
http://s239.photobucket.com/albums/ff61/gabi77/
anasia spune:
sabina, da ce fel de infectie? asa de urata? of, mititica, multa sanatate!
gabi1, cred ca si pe noi ne paste acelasi lucru;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica