Copiluti de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am "crosetat" toata dupamiaza la o salata de "beof", dar cu pui :)). Tare-mi place, dar nu o fac mai des de 1-2 ori pe an. Ca tare imi e urat sa le fierb pe toate, sa iau la tocat legumele, carnea, muraturile, sa fac maioneza, sa ornez... Am bagat-o la frigider, mi-a trecut si pofta intre timp. Dar nu pentru multa vreme :)
Costi e la petrecerea de sfarsit de an cu colegii de birou, dar nu cred ca se intoarce tarziu. Si nici nu iarta salata oricat de tarziu ar veni :))

Acum ma doare spatele de mor si Andrei nu ma prea slabeste...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Nelia, cea de pe locul 6 nu este Denisa noastra.
Eu sunt pe locul 27, Androix e si ea pe aproape.

Mai devreme incepuse sa ninga tare si strigam la geam "Andrei, ninge!" si el se duce si-mi aducea o minge, ca el asta intelegea

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aha... si eu care i-am facut si complimente... Atunci, care e Denisa?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Denisa este pe 70.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gabitza, felicitari pentru caruciorul albastru!!!

Monu, a mea vrea sa faca totul absolut singura si tot asa de incapatinata este!

Nelia, sper sa te simti mai bine.

Tdi, spor la facut mincare! Astept si eu cu nerabdare sa vad ce iti recomanda fetele, poate mai fur si eu niste idei.

Ioana, mai pune poze noi cu Ana, ca nu v-am mai vazut demult. Tot ma uit, dar nu vad deloc poze noi. Unde sint, daca aveti poze noi?

Androix, si la noi tot cam santier este, dar din cauza de mutat. Inca mai avem de aranjat prin casa si pus lucruri la locul lor.

Fiica-mea a descoperit pufuletii cu brinza (Cheetos) de miercuri seara si de atunci doar asta maninca Am facut prostia sa ii dau un pufulete de pofta si acum nu mai scap de ea.

Simbata o sa mergem pentru a doua tura de Disney, cred ca tot la Magic Kingdom, ca nici macar un sfert din parc nu am vizitat duminica trecuta.
Daca vreti sa vedeti cam ce am vazut noi duminica, am gasit un filmulet facut de altii, pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=1DS0AE3vTwA
O sa incerc sa pun si eu niste filmulete la semnatura.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

La multi ani, DENISA!
Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de puii si familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Denisa, darcina usoara si un bb sanatos.
Multa fericire, iubire, sananate si sa ai o viata frumoasa.

LA MULTI ANI!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

la multi ani Denisa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult mamicutelor!Astazi imi petrec cu voi ziua ca sotul lucreaza si sta pana la 12 noaptea.
Eu am fost la eco ieri si dr a zis"pare sa fie fetita! dar nu mi-a garantat asa ca luni am programere pt o noua eco mai performant unde vede si malformatiile.Eu totusi luni fac 19 sapt dr a zis ca se face din sapt 20-22,oare o merge sau mai trebuie sa fac un drum.Oare ei socotesc ca daca ai 19 implinite de a 2-a zi intri in sapt 20 ? Vom vedea sper sa nu mai trebuiasca sa fac inca un drum in plus,ca este destul de departe de mine.
Abia astept sa vedem maine in ce consta exrcitiile pt Cristian!
Pana atunci va pupic dulce!

18+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Denisa! Sarcina usoar ain continuare si nastere usoara!
Asa socotesc, dupa ce ai implinit 19 esti in 20.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput