Copiluti de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
lucas spune:
La multi ani DENISA!!!!
sa fiti sanatosi!!! nastere usoara! fara peripetii.
dupa amiaza vine mosu la servici. sper sa nu doarma Matei la ora aia, ca mi-ar parea rau!
eu topai intr-un picior de ieri! au venit rezultatele la examenul din octombrie. era scris un mare PASS cu rosu! nu imi imaginam ca o sa-l iau!! am fost cam la limita, putin peste barem dar nu conteaaaaaaaaaaaza! si acum am cosmaruri cind merg in magazin si vad L-Oreal. nu stiu daca v-am spus dar unul din subiecte a fost sa evaluam piata de cosmetice din China si strategiile L"Oreal pe piata chineza de cosmetice dupa achizitia unor branduri pur chinezesti! BINE CA AM SCAPAT!! mai am 2 examene: in aprilie la Strategii Financiare si in octombrie la marketing in piete internationale! si pe urma URAAAAAAAA e ultimul fara examen numai cu lucrari.
ieri imi venea sa pup pe toata lumea!
Androix spune:
HA! Ti-am zis eu ca-l iei
BRAVO!!! Felicitari si bafta in continuare! Esti tare!
Andreea mama de Filip si Georgia
Tdi spune:
Denisa, la multi ani! Felicitari pentru fetita!
Lucas, felicitari pentru examen, ma bucur ca ai scapat!
Monu, multumesc de idei!
OanaC, distractie placuta la disneyland. si noi avem un fan-pufuleti da' numai romanesti deci facem trafic!
...ultima oara mi-a trimis maica-mea un bax cu prietenul sora-mii, cand au vazut vamesii le-au iesit okii ca la melc, il intreaba "ce faci, domnule, cu atatia pufuleti???" si asta raspunde tamp "am aciditate si numai asta pot sa mananc!"

Tdi spune:
sa va zic ce face Alyssa...rad cu lacrimi...cica ne jucam de-a cucu-pau...PAU!
se ascunde si striga "mammmma, pauuuu!" sa ma sperie...tocmai s-a bagat in casuta de plastic si i s-a electrizat tot parul de-i sta in sus ca la arici...e mortala!
mygirl spune:
LA MULTI ANI DENISA, SARCINA USOARA, MULTA SANATATE SI BUCURII!
Lucas, felicitari ptr examen, mama ce subiecte imbarligacioase.
La noi e mare nebunie acum, abia ma mai vad din mormanul de hartii. Maine avem party la teatrul de papusi, cu mosul de la serviciu, cu cadouri(deocamdata doar dulciuri), abia astept sa vad reactia Alexandrei la mos.
Azi am trait un moment special. Mi s-au muiat picioarele instant cand am auzit la telefon de la birou "Ce faci, mami, sunt Alex". am vorbit vreo 10 minute, mi-a explicat ce a facut pana la ora asta, ce a mancat, m-a intrebat dc merg la sala...vorbeam cu ea si nu-mi venea sa cred ca e fetita mea. Era cu sotzul acasa si i s-a facut dor de mami, asa ca l-a rugat pe tati sa ma sune. Asa ca am o zi atat de frumoasaa.
Tdi, tare faza cu "cucu-pau" si cu pufuletii..se intreaba colegele de ce sunt cu gura pana la urechi.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
gtexro spune:
La multi ani Denisa!!!
Felicitari Lucas!!!
Nelia sper ca te simti mai bine. Spor la invatat si bafta la examene!!!
Mygirl ce frumos!!! Diana mea nu vrea sa vorbeasca cu mine la telefon cand sunt plecata mai mult de acasa, mi-e asa o ciuda...nici sa o forteze sotul meu sa faca asta nu vreau, poate ii trece cu timpul.
Ieri s-a dat cu schiurile si i-a placut numai ca mi-a zis ca s-a dat "inceeet de tooot" si ca ea vrea repede :). A pus-o sotul meu si pe un "delusor" mai inclinat dar a cazut in fund. Nu-i nimic, persevereaza, e bine ca-i place la zapada ca trante o sa ia o gramada pana se prinde ea cum se sta pe schiuri (si chiar si dupa).
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
nelia spune:
La multi ani, Denisa!
Iti doresc sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebelus perfect.
Lucas, felicitari pentru examen!
Mygirl, stiu cit de emotionant este momentul, sotul imi tot spunea, ca el vorbea mai des cu ele la telefon, eu daca stau numai cu ele si nu prea ies, nu aveam de unde sa stiu. Si acum imi aduc aminte cind m-au sunat din oras tati cu Agata (cu putin inainte de a face trei ani), spun Alo! si din receptor se aude o voce de copil, care mi-a muiat inima si mi-a umplut ochii de lacrimi: mami, sint Agata, mi-e dor de tine!!!
Si cind am fost in spital, acum cu nasterea lui Lisandru, m-au sunat de acasa si a fost pentru prima data cind am vorbit cu Tudora la telefon: bita mine, veau mami acas'! bebe? pa! Si m-a pupat prin telefon... Absolut emotionant sa-ti auzi vocea bebelusului tau (fost) la telefon!
Tdi, chiar fa-i o poza!
Gtexro, woau, schiuri! Bravo, bine ca nu-i este frica.
Astazi nu am baut nici cafea, nici apa, nici nu am mincat... simt ca alunce sub birou, mai ales din lipsa de cafea. La 14.30 am ecografia si la apoi mergem toti la gradinita Tudorei, motzam fetele si ne asteapta mosu' cu cadouri! Sper sa fie lumina buna ca sa iasa macar un filmulet si citeva poze.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Florentina G spune:
La Multi Ani Denisa!!! Sarcina usoara si fara probleme, sa ai o nastere usoara si sa fi cea mai fericita sotie si mamica!
Lucas, felicitari pentru examen! Cum s-a comportat Matei cu Moshu'?
Gabitza, felicitari pt
! Andrei va fi un fericit sa aiba un tovaras de joaca de varsta apropiata, iar tu vei fi rasfatzata familiei!
Teddy, imi imaginez ce show e la voi! ![]()
Nelia, si eu am suferit o colica renala acum cateva zile si e groaznic... Eu trebuia sa merg sa imi sparga pietrele cu laserul imediat dupa ce am nascut-o pe Maya... imi daduse ginecologul trimitere si tot n-am ajuns! Sper sa treaca repede infecti, antibioticul sa-si faca treaba si sa te faci bine cat mai curand!
Androix, cum mai e Filip?
Gtexro, neaparat sa-i faci o poza Dianei pe schiuri! Cred ca e scumpa foc!!!
Mygirl, imi dau seama ce emotie ai simtit auzind-o pe Alex... Imi amintesc de prima conversatie cu Maya.. cand eram in spital dupa ce l-am nascut pe Patrick si m-a intrebat "mami, ce face Patit?" (a repetat dupa taica-su, insa atunci mi-am dat seama ca am o fata mare acasa si un bebelus in bratze)
Vroiam sa scriu mai mult dar n-am sanse acum... i-am dat lui Patrick cutia cu cabluri si deja s-a plictisit de studiat si ros... trebuie sa-i gasesc alta distractie.
Poze pentru slide am doar doua pana acum...
Tare frumos ar fi daca am putea sa ne intalnim undeva cu piticii... sa organizam ceva, ideal ar fi sa gasim si un Mosh!
Tina, mami de
Patrick si
Maya