Copiluti de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
Aurasa spune:
Hello!
Intrebare pt mamicile ai caror copilasi au facut deja vaccinuk de 2 ani si jumatate: ce precautii tb sa iau inainte de vaccin? Ca dupa.. stiu. O sun pe pedi de azi dimineata si nu raspunde.
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
gabitzam spune:
Aurasa, noi am facut acum doua zile vaccinul. L-a cautat pediatra inainte doar sa nu fie racit, mucos, tuse, chestii din astea.
Andrei n-a facut nici un fel de reactie, i-am dat preventiv nurofen de trei ori.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Ciao gagici!
Gabitza, felicitari pentru caruciorul albastru!
ar fi fost fain sa aveti pereche insa un fratior si partener de joaca sigur o sa-i placa mai mult lui Andrei! Sa fiti sanatosi!
Sanatate multa si celor bolnaviori!
Imi amintesc cum a fost cand am aflat noi ce aveam in burtica...era la eco morfologica 22 saptamani si dupa ce doctorul a masurat tot ce se putea masura a zis ca totul e ok...eu am intrebat cu juma'de gura "se vede ce e?" si am auzit un raspicat "e' una bambina!" (e fetitza)...mi-a picat fatza si 2 zile nu mi-am revenit din soc, nu aveam preferinte - doar sanatos(a) - dar eram convinsa ca e baiat pentru ca de pe atunci atomica mea zburda ca o turma de iedutzi in burta
. sotul voia fetita deci la aflarea vestii tropaia ca un copil si-i dadusera lacrimile, dupa ce-am iesit din spital a sunat toti prietenii si neamurile sa-i anunte.
Ce sa va spun...a dat harnicia peste mine deci o sa ma vedeti pe fuga pe aici. aseara am calcat 6(!) ore ca s-au adunat iar ca de obicei si m-am saturat de ele, azi atac dulapurile si maine geamurile si ce mai e de curatat si sper sa termin odata!
duminica vine soacra-mea in vizita!
sunt tare curioasa ce reactii o sa aiba ca n-a mai fost la noi de cand s-a nascut pitika si in 2 ani jumate am schimbat radical pe aici casa! faza tare e ca astia is "cumulabili" sau cum sa-i zic, de inviti 1 tre sa chemi altii 10 deci io duminica o sa am la masa vreo 10 persoane, socrii cumnatii si noi, fiecare cu bubele lui culinare deci ma stresez ce pisicii mei sa le fac de mancare.
pana una alta am cumparat un servici de farfurii numeros!![]()

monu spune:
Tdi, daca te putem ajuta cu meniul da o strigare. poate insiri la fiecare bubele ca sa stim ce sa nu recomandam.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Tdi spune:
Monu, multumesc!
tocmai a sunat socrella sa ma intrebe ce cadou vreau de Craciun... mi-a dat si o veste f.buna...cumnata-mea cu fii-su nu vin! yupiiiiii
am scapat de-un mofturos si de o stresanta!![]()
mai e fratele sotului, are niste probleme de sanatate si nu poate manca nimic condimentat, lui o sa-i fac separat probabil, urmeaza sa-l sun sa-l intreb ce si cum ca soacra-mea e cam senila si nu-si mai aduce aminte, ba l-a pus pe bietul om pe butuci ca a bagat in mancare ceva ce lui nu-i prieste.
La meniu: probabil salata de boeuf, ciorba de perisoare si cartofi frantuzesti....astept alte sugestii! Multumesc.
monu spune:
Aperitive fara condimente (zic eu
)
- prune uscate invelite in bacon (bagati apoi la cuptor)
- ficatei umpluti cu kaizer (bagati apoi la cuptor)
- kumpir (cartofi umpluti cu branza si ce va mai place)
- ciuperci pane (nu la cuptor) sau pur si simplu le bagi la cuptor fara se umpli cu ceva
- rosii umplute cu branza
- sunca presata umpluta cu salata de morcovi+telina + maioneza (clasic)
, mami de printese
Antonia - avangardista
ioanailincam spune:
Salutare! Iar e liniste pe aici. Eu sunt deprimata de-a dreptul: mi-am f... creierii cu un client cretin azi, care voia sa mai avem o semnare azi si daca tot n-am avut-o s-a gandit sa o amanam pe maine. SI tocmai maine de dimineata voiam sa ma duc sa rezolv niste administrative si ma programasem seara la dentist ca mi-a picat o ploba, plus ca a e treia zi de vineri pe care mi-o strica (la noi vinerea e liber, ajungem tarziu, plecam devreme si mai rezolvam si noi una alta). Barbatul iar e in criza ca nu-i dau atentie si se simte neiubit, copilul vrea mereu atentie etc. Cadouri nu am apucat sa iau si nici nu stiu daca apuc, bani nu mai avem etc. Ce scarbos!
In fine, atceva voiam sa zic:
Androix - am luat brad de la Hornbach (am scris chiar atunci), sambata l-am si imbodobit. Intre noi fie vorba, deja a inceput sa se lase, cred ca dupa Craciun il scoatem (e si destul de cald in casa).
Of, iar se inteteste treaba. CUm puii meu stau ore in sir degeaba si inainte sa plec se trezesc toti
. Va las ca va deprim mai rau (dar macar e joi, am dreptul, da
)
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
quote:
Originally posted by ioanailincam
Va las ca va deprim mai rau (dar macar e joi, am dreptul, da)
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
, mami de printese
Antonia - avangardistaSa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
nelia spune:
Eu iar am febra 37.5!
Nu stiu de ce, cred ca nu cedeaza infectia urinara la antibioticul prescris, ca sinul pare in regula, desi inca mai doare cind suge Lisandru. Si am o stare de rau general, se invirte casa cu mine... asa ca, i-am scris profesoarei si am aminat pina la urma si examenul asta pentru joia viitoare, la 11 dimineata. Fetele sint la scoala, Lisandru doarme la acea ora si poate sta cu Octav pe hol... am zis ca daca se poate, de ce sa ma chinui. Am lungit un pic stresul si agonia, dar am inteles ca nu sint singura, mai sint citiva cu probleme de sanatate din ambele grupe unde preda aceasta profesoara si vom da toti odata. Si tema tot atunci o duc, deci mai am inca o saptamina sa-mi mai pun materia la punct. Tot nu voi reusi sa stiu chiar tot, dar oricum mai mult decit astazi si poate ca ma voi simti si mai bine. Iar pentru celalalt curs va trebui sa-i scriu profesoarei ca sa fixez o zi in ianuarie, cred ca inainte de 8, cind ar trebui afisate toate notele.
Ati intrat la Odiseea Sarcinii!?! Poza cu burtici unde e si Andutzy a noastra a iesit pe locul intii, iar Denisa noastra pe locul 6! Nu am avut timp sa ma uit uit si dupa restul...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
Nelia, te rog explica si mie cum rezolvi crizele de opozitie ca eu ma urc deja pe peretei. face numai ce vrea ea indiferent cum ii zic sau ce zic.
refuza sa manance singura, nici macar nu vrea sa incerce mai mult de 2 linguri sa le bage singura in gura. tre sa o ajut eu.
, mami de printese
Antonia - avangardista