Copiluti de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, saru mana. l-am descarcat si eu.

Alexia e cu febra si muci verzi si pedi se da de negasit.

Eu ma pot lauda ca am copii super rasfatati si razgaiati ca asa i-am crescut.

Alexia face ce vrea ea, are apucaturi de adolescenta in plina criza de personalitate. Acum rea ceva dupa care revine si vrea altceva si tot asa. Scuipa, loveste, tranteste si lista continua.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamicutelor.Am fost cu Cristian la ortoped pt. mersul pe varfuri si ne-a dat gimnastica 6 sapt. de 2 ori pe sapt.Bine ca macar ia dat ceva si nu ne-a mai lasat ca acum 3 luni ca se face singur bine.Eu sunt bine, am luat cam 13 kg (cam mult)dar asta e.Joi ma duc si eu la control.Pana atunci va pupic dulce,dulce!

18+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am calcat o tura de rufe de-ale noastre si de-ale lui Andrei. Uitasem de sportul asta extrem de cand imi calca Dora rufele.
Am baleiat toate programele de TV, ca eu tre' sa ma uit la televizor cand calc, altfel mor de plictiseala, am vazut toate jurnalele de stiri.

La gatit mi s-a terminat cheful, bagam o pizza la pranz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Denisa, n=ai mai scris deloc nici pe la mamicile de mai-iunie 2008. Ai aflat ce e galusca mica, surior sau fratioara?
Succes cu recuperarea si gimnastica lui Cristian.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Hai ca s-a mai linistit treaba si pe la noi si poate omul sa mai faca si altceva dec at birou

Aseara am fost in Cora pana la urma, doar eu cu Ana. Printr-un noroc chior a fost super cuminte (poate nu chiar noroc, va zic eu imediat), a stat tot timpul in carut, nu a vrut jos si in consecinta nu a tras de tot ce prindea in cale; singurul lucru pe care l-a dorit a fost un balon cu heliu, pe care i l-am luat cu mare drag (ca la maldarul de jucarii care era, situatia putea fi trista). Ne-a prins si ploaia aia groaznica, abia vedeam sa conduc, iar cand am ajuns am tinut-o tot intr-o fuga ca sa intram in Cora.
Ziceam ca a stat cuminte cu un motiv (sau 2): in primul rand am prelucrat-o tot drumul sa fie cuminte, sa nu planga sa nu se tranteasca pe jos etc. Dupa care a venit mesajul salvator. Cum ce mesaj? Un mesaj oarecare pe telefonul meu, care are drept apel la mesaj intrebarea pusa de Bugs Bunny intr-o pestera (cu ecou): “Hello! Are you there?” Ei bine, Ana nu-l stie de frica pe Bau Bau, ea crede ca este jocul cand ne ascundem si facem bau, in schimb este terorizata de “nenea de la telefon”. Cand se inteteste treaba si nu ne mai intelegem cu ea o amenintam cu nenea, iar cand atinge culmea obrazniciei, trimitem un mesaj. Stiu ca probabil nu e bine, mi-am promis ca copilul meu nu va sti de Bau Bau (si nu stie, nu-i asa?), dar de ceva vreme ne exaspereaza cu insubordonarea. Cu restul treaca-mearga, dar nu reusim sa o ducem la culcare in unele seri, asa ca mai aplicam si metoda asta. In fine, cert e ca aseara, fara sa intentionez sa o sperii, a stat fata cuminte si am putut sa belesc ochii prin Cora (nu prea mult ca mi-era ca o apuca totusi pandaliile). Intr-adevar jucarii erau multe, n-am reusit sa le analizez in amanunt, insa mi s-a parut ca multe erau slabe calitativ, précis le gasesc si in Europa (ma bate un gand sa ajung intr-o sambata dimineata la jucarii).

Florentina - Cum de se mai comanda de pe La Redoute? Ca stiu ca la un moment dat sistasera livrarile in Ro (ba ca se intorceau prea multe comenzi inapoi, ba ca era prea scump transportul)

Denisa - ma bucur ca esti bine cu cel mic din burtica; mult succes cu gimnastica. Apropo, cine a castigat concursul cu burticile sau inca se mai deruleaza?

Nelia/Androix - spor la invatat!

OanaC - wow, soare! Sambata dimineata (impropriu spus ca era ora 12, pana atunci am dormit dupa petrecerea de Craciun a barbatului, cu Ana cu tot) m-am trezit si mi-am zis: Doamne, un pic de soare ca nu mai suport atata ploaie si intuneric. SI ca un facut, atunci a intrat o raza de soare in camera si toata ziua a fost (relativ) frumos. Dar n-a tinut decat o zi!

Ah, stiu ca mai voiam sa zic ceva important, dar am uitat. Sper sa-mi amintesc. Acum ma duc sa halesc ca lesin de foame si intru iar intr-o intalnire.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bai, a mai fost la Romexpo targul acela organizat de ambasade (a fost unul acum 2 ani, parca)? Cumva o fi fost targul de suveniruri care a tinut pana duminica si pe care iar l-am ratat? EU sunt disperata ca nu mai apuc sa iau cadouri cu copchilul asta de gat mereu. Cred ca vorbesc cu bona sa mi-o tina intr-o sambata sau in prima zi de concediu (aoleu, e pe 24, nu e bine, nu pot chema femeia in ajunul Craciunului si oricum nebunia va fi prea mare peste tot) sa dau o tura prin tot orasul ca altfel nu vad cum o scoatem la capat.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Mai ce ocupate sunteti...
Mai misca cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve!
Monule, si a mea are apucaturi ciudate... am fost cu ea in Herastrau, si s-a apucat sa impinga un baietel care mergea cuminte langa ta-su. Eu n-am avut timp sa reactionez, insa am fost apostrofata "Asa face mereu ? Tineti-o ..." oricum, mi-a sarit mustarul, asa ca i-am servit tipului "Da, asa fac copiii de varsta ei! N-ati citit carti de psiholigia copilului ? Probabil n-ati citit nicio carte !".... oricum, jenant

Nelia, sanatate multa !

Tamar, bafta la examene ! Cred ca in romana thrush = "candidoza" - si stiam ca la nou-nascuti poate fi combatuta cu glicerina boraxata (pusa pe gurguiul sanului)...

Gabitza, merci de filmulet. Inca nu l-am descarcat, dar ma bate gandul.

Ioanailinca, hai ca m-ai facut sa rad cu sms-urile

Denisa, sarcina usoara in continuare.

Vroiam sa va zis si de Baby Expo, dar s-a trezit Emi si vreau sa iesim afara pana nu se intuneca...
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Salutare,

nelia sanatate multa! iti tin pumnii sa fie bine.

androix nu prea inteleg despre ce vorbesti, care mutzeste, si ce copii?

gabitzam ai vazut ceva interesant la TV?

astazi eram in trafic si tot stateam si ascultam emisiunea lui Mihaiu de la Guerilla, nu am avut de lucru si am sunat si eu, ca m-am enervat! si am intrat in direct cu Mihaiu. discutia era despre casnica sau cariera! si l-am intrebat de ce imparte lumea in doua, ori/ori. raspuns: ca asa vreau eu! si l-am intrebat cum defineste cariera atunci, a batut el cimpii cum ca fii seara acasa, si te gindesti la servici, si tot ce faci este indreptat acolo, si dupa ce l-am lasat sa bata cimpii, caci in nici un caz asta nu inseamna cariera, l-am intrebat daca a fi mama nu e cariera, sau a fi sotie nu e cariera! mi-a dat dreptate! de ce trebuie sa impartim lumea in 2, pentru ca impartirea duce la extreme si disconfort psihic. de ce trebuie femeile sa se simta vinovate ca au servici sau ca stau acasa si au ales sa aiba grija de copii! i-am spus ca de fapt asfel de titluri de emisiuni si impartiri aparent nevinovate ne creaza disconfort psihic! de ce judecam, de ce punem la zid, de ce trebuie sa alegem pentru ca asa e "lumea facuta". de ce nu incurajeaza femeile sa-si aleaga propriul drum,sa invete femeile ca alegerea trebuie sa fie numai a lor, fara sa fie catalogate? ca stie el cazuri in care ambii parinti au cariere si copii sufera! si aici s-a incheiat emisiunea!
hai ca v-am zis si poznele din ziua de azi, miine nu stiu ce idee imi vine, si ma intreb cu cine seamana Matei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lucas,

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput